Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HeyJoe

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Sorcerers egy páratlan kollektíva, csak épp nem túl termékenyek: első lemezük öt éve jött ki, amikor is elkészítettek egy teljes Mulatu Astatke-féle etiópzenei csodát (a stílusgyakorlat olyan jól sikerült, hogy, amikor lejátszották neki, maga Mulatu is azonnal követelte a cd-t). Aztán évekig…..
HeyJoe 2020.07.08 14:16:37
+1
Kezd összeállni Han és Csubi legendás párosa. Mármint a Han Solo-film vasárnap este kijött kétperces előzetesében. Ahogy Facebookon nyomon követhettétek, Ron Howard rendező már az utolsó simításokat végzi a filmen, amelyhez immár a zenét keverik a Skywalker Ranch stúdiójában. A legújabb Star Wars…..
Nyolcvan percnyi koncerttobzódás Samsaráékkal! Az új nagylemez pedig idén decemberben fog érkezni...
HeyJoe 2013.05.04 22:51:45
comment:com Hírek kávé mellé 2011.11.03 09:30:00
Forgatási riport a Sons of Anarchy kulisszái mögül itt. Első blikkre nem spoileres.Baby boom van a tévében, tán a sorozatkészítők is hallottak az előző Orbán-programról?Az Alcatraz stábja a hetedik epizód befejezése után leállt a forgatással, mert a kész részekhez újabb…..
A My Name Is Earl nem kell az NBC-nek, legalábbis egyelőre úgy áll a dolog, hogy az adó nem akarja berendelni a jólelkű lúzer/bűnöző Earl és kissé lassú tesója, Randy ötödik évados kalandjait, mert míg az első évad alapvetően jó nézettséggel ment, ami a másodikra nem…..
A Burn After Readingről írtam korábban, pár képet is kiraktam a filmből. A filmet a Coen tesók rendezik, legutóbb a Nem vénnek való vidékért vehették át az Oscart. (Szerintem a legjobb a filmjük az Ó testvér merre visz utad volt.) ..
HeyJoe 2008.05.30 17:55:37