Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fix

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekmonopoly Fészekrakó szalag 2011.07.13 10:58:00
Népesedési Világnap alkalmából az édesanyák babaköszöntő szalagot kapnak: „Soltész Miklós elmondta, hogy fontosnak tartják, hogy ne csak törvényi szabályozással igyekezzenek a születésszámot és így a népességet növelni, hanem hétköznapi, apró, de fontos…..
Megpróbálok érzelemmentesen értekezni az új MÁV vezér(ek) újabb felháborító húzásán. Nem lesz könnyű. De mielőtt mondandóm lényegére térnék, egy kis kitérő: a magyar közlekedéstörténet, gazdaságtörténet és az idegenforgalom szempontjából is igen jelentős jubileumot…..
Két hete a Deák környékén jártam, és egy egészen megdöbbentő állatfajtába botlottam. Egy viszonylag rövid, kisbuszra emlékeztető lila járműbe (lehet bordó is, ezt a kettőt keverem), aminek egy furcsa genetikai hiba miatt három tengelyes volt, magyarán hat keréken gurult.…..
Nesze!szer Kérsz egy lájkot? 2011.06.27 20:33:00
 Viseld ezt, ha már úgyis eltűntek a lájkok! Lysander Follet francia dizájner ikonikus nyakláncait megrendelheted itt.Nesze!N   ..
Júliusban kerülhet a könyvesboltokba VV Olivér memoárja, amiben nemcsak rövidre sikerült villabeli életét meséli el, hanem receptet is ad a Való Világ5-be jelentkezőknek arra, hogyan kell bent maradni és győzni - írja a Bors.Az időzítés nyilván nem véletlen, az RTL Klub…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a…..
Kovi, a legismertebb magyar pornóproducer tárgyalásokat folytat Alekosszal a StoryOnline szerint. Kovács István elismerte a lapnak, hogy valóban beszélt már Alekosszal. A cikk végén azért még feltételes az állítás: "úgy tűnik tehát, hogy ezúttal nem alaptalan pletyka a…..
Az alábbi levél érdekes kérdéseket vet fel, kötelezheti-e egy bolt a személyi igazolvány bemutatására a vásárlót? Korábban az is probléma volt, hogy a BKV ellenőr sem kérhette el a személyi okmányokat jogszerűen. Tisztelt Zugügyvéd!Az én kérdésem nem is annyira túl…..
FRISS CIKKÜNK A TÉMÁBAN IDE KATTINTVA ÉRHETŐ ELA mai két kihagyhatatlan eseményről, a Bohócforradalomról és a hallgatók tüntetéséről csak nektek, csak a Kettős Mérce facebook oldalán élőben tudósítunk!A Kettős Mérce igyekszik mindig szemmel…..
autózz! Rendőrségi túlkapás? 2011.06.14 12:55:00
Újabb meghökkentő történet landolt a postafiókunkban, amelyet G küldött. Lassan már kezdem azt érezni, hogy a rendőrök egyre frusztráltabbak a kormány döntései miatt, és ezt próbálják valahol levezetni. Sajnos az ártalmatlan állampolgárokon... Várjuk a folytatást!Egy újabb…..
 Szalai Vivien írja Stohl András életrajzi regényét, a lány Drága kéj címmel már megírta második könyvét egy jelenleg is praktizáló prostiról aki állítólag évi 300 milliót keres. Szerintünk ez túlzás és hazugság. A könyvbemutatón hosszan ecsetelték, hogy egy…..
Gyerekmonopoly Abortuszról 2011.05.30 15:07:00
Igazából nem tudok elmenni szó nélkül a KDNP legújabb akciója mellett. Biztos találkozott mindenki vele: “Azt is megértem, ha nem vagy még kész rám, de inkább adj örökbe, hadd éljek!” A plakáton egy kisbaba az anyaméhben látható. Minden egyes alkalommal mélységesen…..
Fix 2011.06.09 09:19:58
@HeMK:
"Próbáld meg a másik oldalról nézni a dolgot, abból a szemszögből, hogy te vagy egy kis magzat, aki nem kért meg senkit, hogy megfoganjon, egyszerűen valaki felelőtlenségéből megfogantál. Mit szeretnél?"

Szerintem neked nem itt lenne a helyed, hanem valami orvosi csodákról szóló könyvben, esetleg a CNN-en, vagy a BBC-n, hiszen úgy néz ki, te vagy az első ember, aki már a fogantatásától kezdve teljesen tudatánál volt. Legalábbis másról még nem hallottam ilyesmit.
A Kegyetlen egyáltalán nem volt egy beszűkült ember, minden társadalmi problémáról, jelenségről megvolt a maga véleménye, természetesen a saját értékrendje szerint és a saját, egyéni stílusában. A közösségi élet terén például nem volt egy kimondottan toleráns ember,…..
Fix 2011.06.01 09:47:45
@TrueY: Hát, nem, persze, az senkinek nem tetszett... Csak tudnám, most hol vannak, akik anno azért háborogtak, meg sírtak, mert pl. a magánnyugdíj vagyon államosítása szerintem "kicsit" keményebb dolog.
Fix 2011.06.01 10:26:36
@TrueY: Egyetértek. Pláne, hogy sok nyugdíjas csak trécselni megy a rendelőbe, fél napjukat ott töltik kb.

Nekem is tetszett egyébként, de látod, erre képes a jó kommunikáció és egy együttműködő köztársasági elnök, aki szavazásra engedte ezeket a kérdéseket.
Fix 2011.06.01 10:43:07
@Borstörő: Miért, Bagoly úr nem működött együtt a fityusszal a ciklusa alatt?:)
Egy éves a Fidesz kormányzás, és 3 éves egy hónapos a Kettős Mérce, ez az összefüggés nem lehet véletlen, ahogy TGM írta eheti Magyar Narancsos cikkében itt bizony valami „TITOK” lappang. Ezért a saját írásainkon keresztül fogunk visszatekinteni erre az egy évre.…..
 „Itt van május elseje,Énekszó és tánc köszöntse!Zeng és dalol az élet,Szállj csak, zeneszó, ének,Ébreszd fel a magyar népet!” Ma véget ért a 21 éves rémálom: vége van annak a csúnya, 1989 óta tartó kapitalizmusnak!Éljen május harmincadika! Sajnos nem…..
Új MÁV blog Tuti IC út 2011.05.31 19:16:00
Tibor levelét elolvasva már megint előjött az a csúnya érzés, hogy ez már valahol, valakivel megtörtént már. Hát persze, velem, mondjuk kb. ötször. Az ember megveszi a jegyet, a vonat lerohad, vagy leszakad valami, stb., aztán mindenki szarik az utasra, legendák kelnek szárnya, s a…..
 Statisztikák szerint az emberek egyharmada kialvatlan. Valakinek az alvás mennyiségével van gondja, és van aki eleget alszik, de nem elég pihentetően. Pedig a lelki kiegyensúlyozottságnak egyik alapfeltétele a pihenten ébredés.  Az alvás minősége javítható, az alvás…..
Fix 2011.06.01 08:55:05
Van, aki akárhol, akármilyen körülmények között elalszik, itt van erről egy jópofa post is:): mindennapiember.blog.hu/2011/05/19/itt_ma_ma_nem_jon_busz

Apám pl. mindig, minden körülmények között el tudott aludni, Anyámnak viszont állandóan alvásproblémái voltak, érdekes volt ez pláne úgy, hogy Fater keményen horkolt is.
Kocsmablog Zöld Pardon 2011.05.31 17:55:00
A cikkben szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, jelen témában újabb véleményünket ITT olvashatjátok!Helyszín: 1117 Bp., Goldmann György tér Látogatás: 2011. május 6. 19:45-22:15 Bezárt, megszűnt!  > Ahogy Deutsch Tamás megfogalmazta Twitteren a…..
Elhelyezkedtem tehát a nekünk kijelölt szülőszobában, és ahogy csak tudtam, próbáltam segíteni a Kedvesemet, aki ekkor már ránézésre is elég komoly fájdalmakkal küzdött. Masszíroztam a derekát, vizet, ennivalót adtam neki, mikor kérte, törölgettem a homlokát, stb. Nem…..
Fix 2011.05.05 15:29:37
Kedves Hozzászólók!

Először is, köszönök szépen minden kommentet, jó kívánságot, véleményt, stb. Én írtam a cikket, így valamennyire megpróbálok reagálni, bár úgy látom, hogy itt rajtam kívül mindenki - aki bírálta az utolsó bekezdésemet - erősen szakmabeli és keni-vágja a témát, így olyan nagyon nem mennék bele a dolgokba.

Egyrészt, én csak a véleményemet írtam le, azt hiszem, ehhez egyelőre mindenkinek joga van ennek az országnak a határain belül. Csak arra tudok támaszkodni, amit láttam és a mai napig úgy gondolom, hogy ha nincs szakszerű segítség, akkor nagyon nagy lett volna a probléma. Lehet nyugodtan érvelni a "háborítatlan", meg "nyugodt", meg nem tudom, milyen jelzővel illetett szülés mellett, én mégis úgy gondolom, hogy 100 esetből 100-szor ugyanígy csinálnám, mert nem tenném kockára a feleségem és a születendő gyermekem életét. Lehet, hogy valaki nagyon érti a szakmáját, és jól le tud vezetni egy otthon szülést, de ha gond van, és nincs szakszerű segítsége, nem megfelelően steril a környezet, nem állnak rendelkezésre a szükséges eszközök, akkor bizony nagy baj történhet. És igen, inkább a biztonságot választom, mint, hogy bizonyos hagyományokat kövessek, amik szerintem jóval nagyobb rizikóval járnak. Mindenkinek a maga döntése, nekem ez a véleményem, és ez is marad. Van, aki orvoshoz jár, ha problémája van, van, aki felhívja a Gyurcsókot, ez is egy döntés, ezt is tiszteletben kell tartani.

Kedves Durcás Sün, nekem a Kati egy szót nem mondott az otthon szülésről, de tényleg, nem tudom, Neked ez honnan jött le a cikkből. Vagy nem olvastad el, vagy érdekes értelmezted. Azt mesélte el, mi volt a probléma, nem pedig azt, hogy ez miért jobb, mint az otthon szülés és miért jártunk jobban, mintha otthon szültünk volna. Erről egy szó nem volt, légyszíves, olvassál, mielőtt légvárakat építgetsz.

Csongorbela, ez a megfogalmazás nagyon tetszik, hogy eddig az otthon szülésnél jelen levő bábák mindent olyan jól megoldottak. Akkor Geréb Ágnest miért ítélte el a bíróság, bankrablásért? És, ha ennyire biztonságos a "háborítatlan szülés" vagy hogy hívod, akkor miért halt meg kb. 100 évvel ezelőtt sokkal több csecsemő, meg anyuka, mint most? Mert olyan biztonságos volt? Itt van ez a cikk, ami tényleg a "háborítatlan" szülés biztonságosságát támasztja alá:
index.hu/belfold/2010/10/06/otthonszules/