Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IstOne

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos nagyon ritka öröm, amikor Magyarországon dolgozó magyar szerzőknek, magyarországi adatokon alapuló, hazai szakpolitika-előkészítésben (ha ugyan érdekel valakit...) is hasznos empirikus kutatásukat a világ legjobb közgazdaságtani folyóirataiban sikerül publikálniuk.Kertesi…..
Velem együtt. Tegnap a HTC Magyarorszák Facebook oldalán bejelentették, hogy a Desire nem kap hivatalos Gingerbread frissítést. Nem bizony. HTC MagyarországA HTC mérnökcsapata az elmúlt hónapokban keményen dolgozott azon, hogy a Gingerbread frissítés felkerüljön a HTC Desire…..
IstOne 2011.06.15 12:38:08
@Cifu78: Már kijött a 2.2 cee defyre is. MSU-val tudsz frissíteni. De sajnos sokkal instabilabb a telefon az új rendszerrel, így jól gondold meg a frissítést!
IstOne 2011.06.15 13:38:44
@www.hirzabalo.hu: Szerintem a hardver így is jó. Ez az első okostelefonom és az első Motorolám is. A készülék specifikációja tetszett, azt meg nem tudtam, hogz milyen a terméktámogatás, illetve az oprendszer.

A töketlenkedés a frissítéseknél nem kizárólag a telefongyártók hibája. A google nagyon elszúrta azt, hogy a gyártók kezébe adta a frissítési jogot.

A felhasználók számára jobb lenne, ha mondjuk az ubuntu mintájára lenne egy egységes operációs rendszer, és arra a frissítések hardvertől függetlenül érkeznének (nincs túl sokféle különböző hardver, meg lehetne oldani), a felhaszmálói felületet a gyártók biztosítanák (motoblur, sense, ahogy a linuxnál KDE, Gnome). Így mindenkinek a legújabb szoftver lehetne a telefonján.

A gyártóknak ez nyilván nem lenne érdeke, így rootolni kell a telefont a legújabb verziójú rendszer telepítéséhez.
Vasárnap (10. 10.) úgy döntöttem, el kellene menni templomba, úgyhogy a világhálón kutattam egy bonni (lehetőleg keresztény) templomot, mielőtt még esetleg egy muszlim szertartáson kötnék ki. Találtam is, a kb. 1000 éves apátságba mentem el, ami a városnézés egyik állomása is…..