Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aere perennius

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Az alábbiak spoilereket tartalmaznak a Westworld első három epizódjából, de elképzelhető, hogy későbbi meglepetéseket is lelőnek.) Valószínűleg elcsépelt közhelynek, az aktuális popkult divattal kapcsolatos hozzászólási kényszernek fog tűnni, ha azt írom, a Westworld az év…..
    Filmtörténeti terepszemlénket egy sajátos hangulatú filmmel kezdjük. Számos jellegzetes helyszín feltűnik az 1972-es Kékszakáll (eredeti cím:Bluebeard) thrillerben. Az 1970-es évek Magyarországa a két világháború közötti Ausztriaként jelenik meg, Budapest pedig…..
Modorosblog Lakásvásárlás 2010.02.12 07:00:00
  -Bandesz! Hogy kerülsz ide már megint? Legközelebb fizetsz! Azt hittem, nem is BKV-zol! -Á, csáo! Ja, nem szoktam, csak a verda most szervizben van, én meg megyek pecót nézni. Ancsával kezd szűkössé válni az albi, meg hát idestova három év után már tervezni kell, neki…..
aere perennius 2010.02.12 13:58:58
@Bachterman: Szia, ugye a "jajjdejauvaut" fordulat az egy finom al-oldalvágás a modoroskodó modorosblog olvasóknak? Mert köztudomásúlag, nincsen annál modorosabb, mint az ilyen viccesen népies ízű betoldásokkal operáló városi beszélő. Talán még a romahangon beszélő vicceskedő a rosszabb, de az már nem is a modorosságról szól...