Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kong.Kinga

0 bejegyzést írt és 219 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi hónapokban több felmérés is készült, melyek mind egyértelműen a Fidesz győzelmét előlegezték meg. Nemzetközi szinten is nagy eredményt el, hiszen nehéz mondani még egy országot az EU-ban ahol ekkora támogatottságnak örvend egy párt. Akár kétharmados győzelmet is arathatnak a teljesen…..
Kong.Kinga 2019.05.16 10:58:58
Olvasóinkon keresztül szerettünk volna képet kapni a közvélemény alakulásáról 2018 végén. A tavalyi nemcsak egy országgyűlési választási év volt, de a mélyülő apátia illetve egy rendkívül turbulens közélet — elit- és politikaellenességig fajuló kiábrándulás és az egyre kétségbeesettebb és…..
Kong.Kinga 2019.01.11 15:29:30
Kong.Kinga 2019.01.11 15:35:35
@Kivlov: elvileg nem a műsor minősége hanem a korrekt tájékoztatás hiánya a baj vele.
Kilenc hónap és két nap telt el a legutóbbi szavazás óta, és még mindig akadnak politikusok, akik furcsa számokkal lepnek meg bennünket. Tegnap például interjú jelent meg a Válaszonline.hu-n Ujhelyi István szocialista politikussal. Ezt találta mondani: „Áprilisban 2 millió 870 ezer szavazat érkezett…..
Kong.Kinga 2019.01.11 15:25:26
Pangea Az Apollo-csoport és Bennu 2019.01.06 17:20:37
Kisbolygók a Naprendszer valamennyi térségében előfordulnak, ám két olyan tartományt is ismerünk, ahol igen nagy számban találhatók. A közelebb elhelyezkedő, ezért sokkal részletesebben ismert a Mars és a Jupiter pályája között található fő kisbolygó öv. A távolabbi pedig a Neptunusz pályáján kívül…..
A 444 lelt rá erre a Híradó-részletre, amiben a tüntetésekkel foglalkoztak, egészen pontosan azzal, hogy micsoda mocsok maradt a felszínen a túlóratörvény miatt utcára vonuló, de jóval, több sérelem miatt ideges tüntetők levonulása után. És hát maradt egy olyan is, amin egy akasztott ember látható,…..
A szabadúszó életformáról, annak hátrányairól már írtunk korábban, ezúttal azonban a munkáltatók szemszögéből néztünk rá, milyen kockázatai vannak, ha alvállalkozóként dolgozik a cégednek a szakembered. Ezért „úsznak” inkább szabadon A technológiai fejlődés következményeként egyre gyakrabban…..
Kong.Kinga 2018.12.14 09:21:56
@Powerslave: sokan hallottuk, de senki se tudja miaz. "Nincs idő" bevezetni.
  Az Országgyűlés szerdán elfogadta a munka törvénykönyvének módosítását, amely tartalmazza többek között a lehetséges túlórakeret 400 órára emelését. Az ellenzék már hétfőn kivonult a parlament ülésterméből, szerdán pedig megpróbálták ellehetetleníteni a szavazást síppal, dobbal,…..
Kong.Kinga 2018.12.13 16:36:59
@Chris Colombo2: hogy mi nem akarjuk. Üzenjünk Brüsszelnek, hogy nem kell a túlóra.
Neked kell? Akkor túlórázz, bébi.
Kong.Kinga 2018.12.13 16:38:54
@Mrs Broccoli: "3 éven belül LAKÁST VESZ BELŐLE" - lakást vesz itthon, vidéken.
A kistestvér megérkezésével a LEGO világ rendje is felborul, kiváltképpen, ha az említett rokon lány. ..
Az utolsó két részhez érkezett az Aranyéletről szóló kibeszélünk. A posztban spoileresen beszélünk mindenről, ami a harmadik évadban történt...
Kong.Kinga 2018.11.14 13:14:53
Gyerekkel és/vagy kisállattal mindent el lehet adni, mondja a marketinges alapvetés, és ugyan black tar heroinnal és AK-47-essel még nem tesztelték a dolgot, de van benne valami. De mi van akkor, amikor maga a gyerek az árucikk? És most nem arról beszélünk, amikor egy tehetségkutatóban produkálják…..
Kong.Kinga 2018.10.16 15:24:29
@mrperfect: Anna-Peti-Gergő mesekönyvek megvan?
Állítólag azért nem adják ki többé, mert a benne szereplő gyerekek letiltották a róluk szóló történeteket.
November 3-án, szombaton Magyarországra jön, és az Arcadia nevezetű geek dzsemborin dedikálással egybekötött előadást is tart Ian Livingstone, a lapozgatós könyvek legendás szerzője! Livingstone magyarországi látogatását az Insert Coin Egyesület a Videojátékos Kultúráért szervezte le…..
Kong.Kinga 2018.09.18 16:44:17
A gyerekek 20 százaléka havonta többször átéli a bántalmazást az iskolában. Ez megdöbbentően sok és dacára a rengeteg szakirodalomnak, előadásoknak, amiket a szülők és pedagógusok ebben a témában elérhetnek, azt tapasztaljuk, hogy ez az arány folyamatosan növekedik. Adler…..
A „honjok” egy egész társadalmi csoport jelöl Dél-Koreában. Ők azok a független fiatalok, akik a kemény munka helyett (vagy mellett) önmagukkal törődnek. A magányosság azonban komoly társadalmi problémát jelent a távol-keleti országban...
A Fekete Korona, melyet a Karmapa a Fekete Korona beavatásokon visel. Jelenleg a lezárt rumteki kolostorban van, mely tulajdonjogáért  a posztban említett Karmapák pereskednek.   A jelenleg beiktatva levő két-három Karmapa mindegyike hivatalosan valódi és egyetlen, úgyhogy a kívülálló szurkoló…..
Kong.Kinga 2018.09.07 15:08:27
    1. Nem értem, miért nem tudok lefogyni, hiszen alig eszem!   Lehet, hogy úgy érzed, hogy alig eszel, valójában viszont az üres, haszontalan ételek keltik Benned ezt az érzést. Étkezés után mintha egy szikla lenne a gyomrodban, majd röpke 1-2 óra múlva ismét gyötör az éhség. Ismerős?    A…..
Vannak guruk, akik mindent tudnak a szakterületükön. Én sajnos nem vagyok ilyen. Folyamatosan tele vagyok kérdésekkel. Minél többet tudok, annál bizonytalanabb vagyok. Rengeteg szituációval találkoztam már, amelyekre tudom a választ, de mindig jön valami új eset, amire ugyan tippem…..
Alapjában véve két féle ember van az edzőteremben. Az egyik teljesen szabályosan végzi a gyakorlatait, odafigyelve a teljes mozgástartományra, a sebességre, míg a másik csak látszólag össze-vissza rángatja a súlyokat. És általában az utóbbi az erősebb és izmosabb. TSM, ó…..
A Harry Potter mint kötelező olvasmány szerepelne a magyar órán? A tanárok egyik tábora szerint: bármennyire népszerűek is a hasonló típusú könyvek, nincs helyük a tanórákon az alacsonyabb irodalmi színvonalú műveknek. Más pedagógusok szerint viszont nem dőlne össze a…..
Szeptember 23-án vasárnap este a TV2 tévétörténelmet ír, mármint kicsit sárgát és savanyút, hogy egy klasszikust idézzek, és csak itthon, de ettől még hírértékű, hogy az HBO az egyik saját gyártású sorozata, az Aranyélet első évadát országos tévén is elérhetővé teszi. Jó, a cél egyértelműen az, hogy…..
Sokan nyugtatják magukat azzal, hogy azért nem néznek ki úgy, mint X, vagy Y, mert nekik nem olyan szerencsés a genetikájuk. Mi az igazság ezzel kapcsolatban? Valóban a genetika határozza meg elsősorban, milyen fizikum elérésére lehetünk képesek, vagy ez pusztán elhatározás kérdése? Mielőtt választ…..
A kardió edzés olyan nálunk, mint a foci. Mindenki ért hozzá. Helyén kezelve a dolgot egy nagyon fontos része lehet egészségünk fenntartásának, de a többség vagy ellazsálja dolgot és ezzel értelmetlen időpazarlássá degradálja, vagy túlzásban viszi, ami viszont ahelyett, hogy segítene, már ártani…..
Volt valamikor a blogon egy sorozat, mely egy akkori hírre reagálva azt kérdezte, ha 100 ezer forinttal többet fizetnének Magyarországon (például egy ápolónak), akkor a külföldön élők hazatérnének, illetve a Magyarországon élők nem mennének el. Lehet, hogy azóta ez a 100 ezer…..
Alimento Gyógyító kód 2018.08.27 07:49:12
Egy kis könnyed, nyár végére illő témát keresve akadtam rá „A Gyógyító Kód” címet viselő könyvre, illetve a honlapra. Ígéretes, szinte mindent (is) meggyógyító módszerre leltem. A félreértések elkerülése végett szeretném jelezni, hogy külön figyelmeztetés nélküli irónia és szarkazmus fordul elő az…..
Kong.Kinga 2018.08.28 15:30:16
@midnightcoder2: ott a pontocska, nagyon jó. Nem fejlődtek, vagy elérhetetlen. Ami bonyolultabb az influenzánál, vagy a vakbélgyulladásnál ott megáll a tudomány.
Kong.Kinga 2018.08.28 15:30:46
@midnightcoder2: ott a pontocska, nagyon jó. Nem fejlődtek, vagy elérhetetlen. Ami bonyolultabb az influenzánál, vagy a vakbélgyulladásnál ott megáll a tudomány.
  - Uram! A késemért jöttem! - Hol hagyta? - Valami matrózban. - Milyen kés volt? - Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? - Várjunk... Csak lassan, kérem... Milyen volt a nyele? - Kagyló. - Hány részből? - Egy darabból készült. - Akkor nincs baj. Megvan a kés! - Hol? - A hátamban.[...] a…..
Üdvözöljük azokat, akik új telefonjukat 30 ezer forint alatt szeretnék kijuttatni Kínából!..
Kong.Kinga 2018.08.16 11:51:07
@Gtusa: neked elvárás nekem nem.