Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1hurka

0 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miben jobbak a férfiak, miben lehetnek sikeresebbek, győzhetnek-e egy vitában egy hölggyel szemben, és hogyan lehetnek képesek harmonikus párkapcsolatba lépni? Egyre több anya neveli egyedül fiát, akit óvónénik, tanítónénik, tanárnők, majd barátnők vesznek körül. Hol a minta egy férfinak a férfivá…..
DopeManTV Bazmeg Pataky! 2011.12.13 00:42:00
 A vasárnapi RTL Híradóban "sztárok" véleményét kérdezték a Bazmeggal kapcsolatban. Megszólalt többek között Nagy Feró (X Faktor zsűritag) és Czutor Zoli (Belmondo, Nyers). Konkrétumokban nem akaródzott nekik beszélni, ami érthető de általában semlegesen vagy…..
1hurka 2011.12.13 15:17:01
@Mercyful Fate: Sex Pistols - God save the Qeen
The single was released on 27 May 1977, and was regarded by much of the general public to be an assault on Queen Elizabeth II and the monarchy. The title is taken directly from "God Save the Queen", the national anthem of the United Kingdom.
DopeManTV Látod, látod TV2? 2011.10.13 13:19:00
 Anno a TV2 azért nem akart foglalkozni a DopeManTéVével, mert az állítólag nem fért bele a családi csatorna koncepciójába. Most ezzel az igazán családias, gyermeki lelket építő HP produkcióval, az Összeesküvőkkel folyamatosan alul maradnak a nagy nézettségi háborúban.…..
A hónap legarcpirítóbb amerikai eseménye volt, amikor a Drug Enforcement Agency elutasította a marihuána enyhébb büntetőjogi kategóriába sorolását kérő petíciót, mert szerintük a fűnek nincs semmilyen gyógyhatása. Ezért ugyanabban a kategóriában marad, mint például a…..
1hurka 2011.07.22 11:12:42
@-=büdösmackó=-: Büdös vagy. Nem szeretem a büdös embereket, ezért nem megyek közéjük de elfogadom hogy vannak és tiszteletben tartom azt hogy büdösként akarják élni az életüket. Az hogy nem szeretem a büdös embereket az az én problémám, csak rám tartozik és nekem kell ezzel megküzdenem. Csak azért kiírtani, eltörölni a társadalomból a büdös embereket mert nekem van egy problémám amivel nem tudok megküzdeni, az nem gyengeség?
1hurka 2011.07.22 11:48:36
@-=büdösmackó=-: válaszolhatnál a kommentemre is.
1hurka 2011.07.22 12:22:29
@-=büdösmackó=-: He he he
Na, az az, ami hiányzott az életemből, norvég sátánmetálosnak maszkírozott vega séf a konyhában. Csodálatos az internet. <..
1hurka 2011.07.21 10:33:37
@Fanyuvo: nekem is jobban tetszik, kössz a linket
IDDQD A legjobb Star Wars játék 2011.07.14 09:39:00
Amivel soha nem fogsz játszani. Kivéve, ha valamikor a chicagói University of Illinois egyetemen jársz, ott is az Electronic Visualization Laboratory feliratú ajtó mögötti laborban. Itt található ugyanis a Tactile nevű gigászi érintőképernyő prototípusa, amin a Fleet Commander…..
Egy brooklini genget éppen egy térfigyelő kamera alatt ért a vasárnapról hétfőre virradó éjszaka. Üldögéltek, aztán az egyik gondolt egyet, hozott egy fejszét, hogy kivágja a járdán a fát, amihez egy kerékpárt láncoltak. A fa tíz perc alatt meg is adta magát, derékba tört.…..
1hurka 2011.06.10 15:18:26
@vicsigabi: ez betalált :D
Sacha Baron Cohen már vászonra vitte a saját maga által kitalált figurákat, így most egy új karakterrel érkezik: A diktátorral. A színész egy nem létező ország vezetőjét formálja meg, aki Amerikába érkezik és talál egy remek hasonmást maga helyett. Így marad ideje a…..
1hurka 2011.06.10 12:04:11
@Hiller Józsué: Az a jelenet megvan amikor Brünot Jeruzsálemben az ortodox zsidók megkergetik?

@ORGASMUSFORSCHER: Az hogy neked semmilyen szinten nem jött át a művészi mondanivaló az teljesen egyértelmű. Mellesleg ha a liberalizmusról is annyi fogalmad van mint Sacha Baron Cohenról akkor azt ajánlom iratkozz be egy könyvtárba, ártani nem fog az tuti.
A hidegháború legkiélezettebb időszakában a kubai rakétaválság idején a Szovjetunió és az Egyesült Államok között a katonai konfliktus pengeélen táncolt, az atomháború rémképével átitatva. Az ettől való félelem nem csak a katonai életet, de a hétköznapok világát is…..
1hurka 2011.06.02 16:25:01
@Uva: olyat a pór népnek nem osztanak

@Harcimókus: +1
Torontóban nemrég újfajta marihuána került utcára, amit csak JB Kushként emlegetnek az eladók. A növényt mint kiderült, nem másra, mint az utóbbi idők valószínűleg legtöbb embert idegbajba kergető Justin Bieberre utal a név. A kanadai dealerek azzal promotálják, hogy…..
Ki gondolta volna, hogy egyszer még a fizikatanárokra is szükség lehet ezen a világon? A kamuti Index park avatóünnepségének legjobb nevű fellépője a mezőberényi Petőfi gimnázium diákjaiból szerveződött Sit Down Tragedy - bocs, Kula, bocs, Praktikers, és FŐLEG bocs, Attis és…..
1hurka 2011.05.12 12:11:23
@think different: Tipikus. Az egyén felelősségét akarod áthárítani valami, valaki másra. Az hogy valakinek a mondanivalójában a cigarettázás kúlként van beállítva nem jelenti azt hogy NEKED az KELL legyen a véleményed hogy az kúl. Az teljes mértékben a te felelősséged hogy te hogy gondolsz a cigarettára (kúl-e vagy nem-e), és az is hogy más mondanivalóját hogy dolgozod fel. Ha azért gondolsz úgy a cigarettára hogy kúl, mert az egy másik ember mondanivalójában kúlként volt beállítva akkor egyrészt megérdemled másrészt az a TE FELELŐSSÉGED senki másnak semmi köze hozzá, a döntéseddel NEKED KELL elszámolni nem az indexnek.
1hurka 2011.05.12 12:31:51
@musi: akkor arról kéne szólnia hogy milyen jó együtt építeni a hazát és mindenki boldog piros zászlót lengetve? Annak a rendszernek már vége amikor mások felelőssége volt az hogy nekünk mit kell gondolnunk. ÉBRESZTŐ!
A méltán népszerű Sarokház kocsmában (százforintos feles, ugye) bukkantunk erre a leletre. Kérdés: mi ez? A helyes válaszok bekommentelői között értékes, az Index 10. születésnapjára kiadott fingópárnákat sorsolunk ki május 14-én, Kamuton. ..
DJ Schmolli - In The Mood For Some Killing [mp3] Rage Against The Machine – Killing In The Name Glenn Miller & His Orchestra – In The Mood dzsessz = őrület :)..
1hurka 2011.04.18 10:07:45
IDDQD Heti retro: Comanche 2011.03.03 15:00:00
A Comanche öt jelölt közül 53 százalékkal, meggyőzően nyerte a két héttel ezelőtti szavazást. Látszik, hogy sokan szeretik itthon, és ezzel a játék akár be is állhat a Defender of the Crown mögé a sorba: máshol nyoma sincs ennek a rajongásnak, a neten alig van róla infó, a…..
Érdekes adatokat közölt novemberben (PDF) a Nemzeti Drog Fókuszpont, ahol 2004 óta gyűjtik a drogos adatokat. A Híradó.hu ebből készített csodálatos Elsők vagyunk marihuána használatban is című pánikkeltő feldolgozásából kiderült, hogy: A szerhasználat miatt kezelésbe…..
1hurka 2011.01.26 16:08:37
@CyberPunK: és ezentúl csak vérszerződéssel kötünk üzletet külföldi vállalatok vezetőivel, valamint francia területekre belovagolni és fosztogatni lehet mert nem fog semmilyen törvénybe ütközni. Gratulálok
1hurka 2011.01.26 16:25:14
@Hufnágel Istvánné: "A régi probléma (alkohol) kezelését már elbuktuk, gyakorlatilag lehetetlen lesz valaha is leszabályozni.

Az új problémát (fű) ettől még megpróbálhatjuk kezelni.

Ez a fű szempontjából persze "igazságtalan". Viszont közel sem illogikus."

Ezzel az okfejtéssel én nem értek egyet. Szerintem már a Fű "problémát" is elbuktuk, és ha megnézzük a környező, testvér, európai kultúrkörbe tartozó országok hozzáállását akkor a próbálkozás igen csak illogikus.
1hurka 2011.01.26 17:31:26
@Hufnágel Istvánné:
"Ezzel szemben az igazság az, hogy csupán egy ártalmatlan nézelődő vagyok, akinek a témában nincs valódi elkötelezettsége,(ha muszáj állást foglalni, akkor) inkább a legalizálás felé hajlik, de leginkább gondolkozni szeretne a dolgon, olyan emberekkel együtt, akik szintén hajlandóak erre.

Nos, annyi kiderült, hogy az nyilván nem te leszel.

Hogy melyikőnk a troll, azt pedig szabad mérlegelés tárgyává teszem, mert én már csak ilyen szabad mérlegelésben hívő vagyok... :)"

Ez nagyon tetszik és ez a fajta hozzáállás (nem a drogkérdéshez, hanem a róla folytatott társadalmi párbeszédhez) nagyon pozitív és örvendetes! Végre! Hiányzott már ez nagyon!
Ritkán, de előfordul, hogy egy sorozat szereplői az egyik évadról a másikra másik szinkronhangot kapnak - a legemlékezetesebb ilyen hazai eset az volt, amikor a Star Trek Voyager jól bevált magyar hangjait cserélte le a Viasat3 olcsóbb, állítólag romániai  színészekre (ki is…..
Marosán György írása Miért nehezen – ha egyáltalán – gyógyíthatók a fanatikusok? A Nők Lapja nagyobb teret szentelt egy közismert televíziós személyiség fejtegetésének, amelyben sokak számára ajánlja Ryke Geerd Hamer terápiáját. Dr. Hamer – állítja – évtizedek óta…..
IDDQD 2010 legjobb játékai 2011.01.05 08:15:00
A kommentek és a keresőkifejezések mustrája után 2010-értékelésünk legnagyobb falatja következik a lentiekben, mégpedig az évjátékai-választás. Kicsit gondban voltunk, mert a blogot munkaidőn kívül írjuk, ezért nem tudjuk olyan alaposan követni a játékipar fejleményeit,…..
1hurka 2011.01.05 14:02:56
Volt egyszer egy MAHART, ahol több, mint 1500 tengerész dolgozott. Közöttük volt Moha és Seafalcon is. De a céget "hozzáértő" politikusok felszámoltatták a szakemberekkel, olyan helyzetbe hozva őket, hogy ez lehessen a logikus megoldás. Milyen is volt ez a cég, amikor…..
Brandon Dubinsky duplájával nyert a Rangers az NHL hétfői játéknapján. A Philadelphia egymás után negyedik meccsét hozta. A Vancouver lenullázta a vergődő New Jerseyt. Egyre jobb formába lendül a New York Rangers. Október 15. óta, amikor Chris Druryt és Marian Gaborikot sérülés…..
Ha valaki megkérne, hogy adjak neki pár játékot, ami leginkább megmutatja, mire képes a Commodore 64, a C.R.E.A.T.U.R.E.S-t egészen biztosan a kezébe nyomnám. A platform egyik legszebb, legjobban összerakott játéka volt ez, egyben a legviccesebb. A C.R.E.A.T.U.R.E.S. volt a nyolcvanas években az,…..
Volt ugye egy szülinapi képregényes nyereményjátékunk, képregény-forgatókönyveket kellett beküldenetek, ketten játékot is nyerhettek ezekkel. Elkezdjük közölni a jobbakat, aí következő hetekben lesz még több ilyen poszt is. Mivel a lustaság fél egészség, először azokat…..
1hurka 2010.10.26 12:28:35
Az első részre érkezett, 300-at is meghaladó komment alapján bátran állíthatom, hogy darázsfészekbe nyúltam a témával, noha érzésem szerint túlságosan provokatív megjegyzéseket nem tettem. A poszt témája nem az Egyház 2000 éves történelmének megítélése volt, de ilyenkor…..
1hurka 2010.10.13 10:38:38