Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jol_megmondo

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazság szerint arról akartam írni, hogy egy olyan országban, ahol a sajtószabadságról Berki Krisztiánok herevasalásának kontextusában beszélnek és indokolnak 40%-os extra adókat, ott nagyjából mindegy hogy a befolyt összeget a beteg gyermekek rehabilitációjára, vagy a minőségi…..
    Nyolcvanöt évvel ezelőtt, május negyedikén született minden idők egyik legjobb és legszebb színésznője. A mai napig klasszikusnak számító filmekben szerepelt, alakításait a legkiválóbbak között tartjuk számon. Emellett igazi divatikonná vált, hajviseleteit és ruháit…..
jol_megmondo 2014.05.05 00:05:12
...ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.   Azt a rézfán fütyülő rézangyalát neki, nőnek ezek a gyerekek, mint a dudva, nyílik ki a csipájuk rendesen! Össze is szedegetnek mindenféle hasznos és haszontalan dolgot, ahogy járnak-kelnek a nagyvilágban. Azt meg mindenki…..
Amikor az ember elmegy egy castingra, azaz szereplőválogatásra, azt várja, amit általában ilyenkor szokott kapni, kis fejetlenséget, rengeteg jelentkezőt, skálázó és egymást méregető énekeseket és így tovább. A Voice azonban más típusú műsor, mint a többi hozzá hasonló,…..
Rengetegen kérték számon rajtam az utóbbi napokban személyes és elektronikus vonalon egyaránt azt a nemet, amit Mészáros János Elek produkciójára adtam. A kedves agrármérnök mackót mindenki következetesen parasztembernek nevezi: "Olyan szépen énekelt az a parasztember! Hát…..
Így karácsony előtt adja magát a gondolat, hogy eljátsszunk azzal az alternatív történelmi felvetéssel, hogy mit ünnepelnénk ebben az évben, ha nem lenne karácsony, mármint a szó hagyományos, keresztyén/európai kultúrkörben érvényes értelmében vett karácsony. Mert hogy…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Most hogy már nem csak a miniszterelnök, de az RTL Klub is szurkol Wolf Katinak, kimondhatjuk, hogy egy emberként mögötte az ország. De legalábbis a kétharmad, és a közönségarány nagy része. Az álmok Düsseldorfban teljesülhetnek be szombaton, a nemzet szíve popritmusban dobban már…..
Varánusz Pá, kis mártírom, pá! 2010.12.11 08:00:00
A közönség elejtette szent tehenét tegnap este. Szíj Melinda a Megasztár 5 életében nagyjából először hagyta el az sms szavazás első helyét, és máris a kijárat felé vezető folyosón találta magát a ténytől. Még hallotta a búcsúdal utolsó taktusait, mikor elsírta…..
Gerinctelen férfiak, szevasztok! Lelkes olvasokent elgondolkodtam, h melyik tortenetemet is lenne erdemes elmeselni, mert van boven, es legtobbje eleg szanalmasan vicces. (Elnezest, ekezeteim nincsenek!) Ez a sztori jo masfel eve tortent. En 28 eves no, o 33-4 eves pasi. Februar vegetol marcius…..
Ha nem, itt a lehetőség, ugyanis Zoli révén a Homár szerkesztőségébe is eljutott Levi levele, amiben röviden elmeséli, hogy Budafoki úti munkahelyéről szeptember másodikán az ipari kamerával rögzített két fiatalember ellopta a biciklijét. Az akció felvételei három részben itt…..
jol_megmondo 2009.09.10 13:28:14
@titan: igazad van, durva összehasonlítás, épp csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy egyáltalán nem helyes az ÖSSZES cigány embert (mert emberek, mint bárki) tolvajnak nevezni.

Ugyancsak megemlíteném, hogy a 'lopásért kézlevágás' akció meghirdetése olyan dolog, ami minden igazságosságnak, emberiességnek, stb. ellentmond.
(és IGEN, helytelenítem, és büntetendőnek tartom a lopást)
w Erőltetett menet 2009.09.07 05:40:00
Jól van, hülyék, megmutattátok, ez a ti országotok is, nemcsak a ratyiké. Nem sikerült ugyan szétkergetni őket és agyonverni közülük, amennyit lehet, de láthatta a világ, hogy ettől csak a hadiállapotszerű rendőri erődemonstráció tartja vissza a magyarok krémjét, és ha a…..
Sanyi tegnap még szűz volt, ma meg már az "extrém hosszú magyarázattól lelombozott hallgató betaposása az imaginárius sárba" versenyszám egyik nemzetközi ígérete. Hogy miért vagyok ilyen nagy véleménnyel róla? Mert képes volt elfüstölni pár agytekervényemet ezzel:…..
jol_megmondo 2009.08.11 00:53:08
A Lányokhoz jár a férjem? c. poszt és a folytatása úgy tűnik, felébresztette a gyanút néhány feleségben. Vajon merre kódorog az uruk, amikor váratlan értekezlet, munkavacsora külföldi ügyfelekkel vagy csak szimpla túlmunka szerepel az otthonról való távolmaradás…..
 Van tanulság is: nem szabad szigorúan ragaszkodni az ideákhoz, nem szabad belelátni a másikba. Kedves Szakítósok! Mióta a könyvet olvasom, azóta azon töröm a fejem, melyik sztorimat írhatnám le. Az első, amit leírok, valamilyen szinten kapcsolódik az egy/kétszavas…..
Örök dilemma, megtartsuk hűtlenségünk titkát, vagy mindent mondjuk el őszintén.Sziasztok!Segítsetek!Már több mint fél éve van barátom,de mellette 3 hónapig volt vkim,mikor nem voltunk olyan jól meg,tudom erre nem lehet kifogás,csak keresgélem én is,de hiába kérdeznétek meg nem…..
jol_megmondo 2009.06.13 22:58:37
Gondolta, hogy majd összeugraszt engem és a legjobb barátomat, ezért elkezdett rá nyomulni. Mivel voltuk, és vagyunk annyira jóban, hogy ezt a barátom velem is közölte. Ezért úgy gondoltuk, hogy adunk egy kis leckét a lánynak.A kép innenKedves Szakítósblog! Közzétenném egyik…..
Te jó ég, micsoda bűbájosan aktuális, kora nyári téma! Wellington barátunk ajándéka a mai olvasmány, és bizony nagyon is magaménak érzem, hiszen bájos kis fővárosunk utcáit én is naphosszat járom a már oly' régen szívemhez nőtt Csepellel. Tekeréskor úgy érzem, mintha az…..
jol_megmondo 2009.05.22 13:50:51
Várjuk, hogy Sas Józsi és a Defekt duó is fölüsse a fejét a Comedy Centralon. De minimum Kató néni. Ez nem egy friss sajtóközlemény, csak óvatos előrejelzés, rossz hír ugyanis, hogy a Comedy Central tematikus hétvégéinek sorában jövő héten az Irigy Hónaljmirigy következik.…..
jol_megmondo 2009.04.09 12:19:36
@pöty: zenecsatornával mát Dunát lehetne rekeszteni, maradt így is elég szerintem

ha már itt véleményezünk: szerintem a beugró rengeteg sugárzott műsornál jobb. Hová fejlődhetne az emberiség, ha maunika és joshi helyett beugrót nézne!
Modorosblog Káromkodjunk finoman! 2009.04.03 07:59:00
A Modoros káromkodások posztot Joseph Linguist tanult kollégám már tavaly november körül eltervezte, de ezidiáig nem sikerült sajnos véglegesítenie a bejegyzést. Időközben tőletek is befutott pár pompásan finomkodó szitokszó, úgyhogy most boldogan közzétesszük őket.Ha jobban…..