Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rezirap

81 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó Étvágyat! Éppen nem volt semmi fix fuvar, amikor a fa-szállító Ottó hívott hogy lenne egy beugrós meló, mert elvállalta, de megkotlott az automataváltó a vontatóba, oszt nincs mivel húzni a pótot. A Mátra környéke úgy is szívem csücske, meg a Klarissza is mondta hogy egyszer vigyem már el…..
Jó Étvágyat! Mivel itt a nyár ezerrel, továbbá az infláció is a nyakunkon, hogy is lehetne ezt a kettőt jobban összehozni, mint egy fasza lángos tesztel. A lángos piac és/vagy strandkaja, az ára teljesen etalonnak tekinthető. Mindenki a lángos árát hasonlítja, de ha nem akkor kit…..
Jó Étvágyat! Egy jó kis nyári visszaemlékezés lesz, de jó lesz! Úgy volt hogy a Dömperes Frédi lebetegedett, és bekérdezte hogy pár napra nem tudnék-e beugrani helyette, mart aszfalt, Mátravidék, ennyi volt az info. Éppen nem volt semmi fix meló, úgyhogy rácsaptam egyböl, csak hogy gurulon a…..
Pacalvadász Sanyi Sarok, Siófok 2020.06.05 18:06:38
Jó Étvágyat! Volt egy kis szünet megint na, de hát így megy ez. A Sarokban is még akkor jártam először amikor a cserépkályha vígan ontotta magából a finom meleget, erre a posztra meg most került sor. Van Siófokon most egy felrakó, amit szinte heti rendszerességgel útba kell ejtsek, így kellett…..
Jó Étvágyat! Nyár van na. Ilyenkor a nehéz, gyomornedveket dolgoztató ételek nem mennek annyira. Persze útközben enni melegben is kell, de óvatosabban bánok ilyenkor a kalóriákkal. Ha úgy istenesen bekajálok, nagyon nehezen tudom nyitvatartani a szemem, ami a mi szakmánkban elsődleges…..
Jó Étvágyat! Be kellett ugranom az autófelszereléses boltba, a Fehérvári-Andor sarkán, mert elkopott a plüss kormányvédő a kamionon, és nem tehetek róla, de jobban szeretem a tapintását mint a sima kormányét. Vettem is egy ugyanolyat mint a régi volt, szerencsére találtam.…..
Jó Étvágyat! Vannak dolgok, jelen esetben kitűnő vendéglátóipari helyek, amelyek mellett ha nem tudunk róla, simán elhúzunk nagy gázzal. Illúzióim nincsenek, nagyon sok olyan kajás hely van, amit a helyiek nagyon jól ismernek, mindenki tudja a környéken, hogy ez a kajálda a…..
Pacalvadász KESZI FALÓ, Budakeszi 2019.01.04 08:32:00
Jó Étvágyat, meg BUÉK! Még decemberben jött szembe velem ez a csodálatosan átgondolt és lényegre törő hirdetőtábla. De most tényleg, kell ennél több? Nekem biztosan nem. Egy szóló teherrel karácsonyra szánt fenyőket vittem, mert a Karesz lebetegedett, aztán beugrottam. Az…..
Jó Étvágyat, Szabadnapomon, bringával mentem a belvárosba, mindenféle ügyeket intézni. Szép idő volt, meg úgyse jó Budapesten autózni a belvárosban, a tömegközlekedést hanyagolom, maradt a bringa. Már majdnem mindennel megvoltam, amikor is elkezdett korogni a gyomrom a Mester utca elején. Nem…..
rezirap 2018.10.10 10:20:47
@laci_52: Mester - Viola sarok. Inkább a Haller van közelebb.
rezirap 2018.10.15 14:22:50
@Attilajukkaja: Nem gondolom hogy célunk lenne bárkit is felültetni. Mint a posztban is olvasható, a napi étlap szerepelt a fényképen. A henteseknél és kifőzdéknél ez NAPONTA változik, éppen milyen árut kapnak, mi friss, vagy pont mitől akarnak megszabadulni, azt főzik meg. A főtt áru álltalában ebédidőben elérhető, nem főznek csak annyit amit biztos eladnak, ezért nincs már délután kínálat. Az meg hogy munkanap áthelyezésen hogy dolgoznak, legyen az ő dolguk.
Jó Étvágyat! Most tényleg! TÉNYLEG van ilyen hely Magyarországon, ahol így kapod az ebédet! Konkrétan nem látszott a tányér a velőspacaltól. Bárhogyan ügyeskedtem a széléről behúzni a kanállal, tunkolni a finom puha fehér kenyérrel, gátalni a kovászos uborka darabokkal,…..
Pacalvadász Kurta Kocsma, Solt 2018.03.23 07:22:00
Jó Étvágyat! Igen persze tudom, hol van már a karácsony, mivel mindjárt húsvét! Ezzel a poszttal cseppet megcsúsztam, na. Úgy volt eredetileg hogy ünnepi speciál edition lesz, aztán meg nem lett. Jó lesz ez húsvétra is, biztos vagyok benne. Valahol a bécsi elkerülőn egy…..
Jó étvágyat! Na, szalad a pacal a médiában! Melyik Feriék a Tiloson kampányolnak a pörkölt, meg egyéb változatok mellett, Fördős Z újságjának előszavában is a végszó a pacal, könyvet is írtak róla mostanság, szóval mainstreambe került a marhagyomor. Én azt szeretem ha az én gyomromba kerül, a minap…..
rezirap 2017.12.06 21:26:00
@szépjuhászné: Igen a jól tisztíthatóság, meg a törhetetlenség jogos, egy táborban, de egy vendéglátóhelyen nekem akkor is furi! Köszi a kommentet!
rezirap 2017.12.06 21:30:51
@pizzaszeletvágó: Ott mentem, még néztem is milyen egyedi neve van az utcának!:-)
A Nagyálllomásnál a lámpákat mindíg benyalom, ez a kanyar jobb lesz. Nekem még
az eldobható műanyagtányér is jobban bejönne, bár az meg környezetszennyező...
Köszi a kommentet!
Jó Étvágyat! Nem volt eddig idén poszt, ez tény. Mivel a Barnus év elején lepattant németbe aztán ott hegeszt valami raktárcsarnokokat vagy mit, nekem adták a nemzetközi fuvarokat, így a belföldi kajás vonal kicsit szünetel, a kintieket meg minek adjam, bár a szlovákoknál van fajin pacalleves, na…..
Pacalvadász A Pecsenyés, Harta 2016.12.24 08:08:00
Jó Étvágyat! Erősen rákanyarodtunk már a karácsonyi ünnepkörre, de a fuvart meg kell csinálni akkor is. Kalocsán elég későn sikerült felrakni, így késve indultam a szekérrel Solt irányába. Persze hogy full éhes voltam, hosszú volt a nap. Eszembe jutott hogy Hartán a…..
Pacalvadász Neked Főztem, Zánka 2016.12.12 16:48:00
Jó Étvágyat! Van olyan is amikor a telephelyen pihen a kamion hétvégén. Mit csinál a nemnormális sofőr ilyenkor? Igen, beül a személykocsiba azzal megy. Főleg élményfaktor a javából az is, amikor vagy a vízpumpa, vagy a termosztát gyengesége miatt az M7-es 10-es kiliénél útban a Balcsi felé, a…..
Jó Étvágyat! Azon a szép napsütéssel induló napon, úgy hozta a fuvar, hogy elég sokszor sikerült a Tiszát keresztbe-kasba átszelnem párszor. Reggel volt egy szegedi címem, de itt még csak körvonalazódott az ebéd mibenléte. Aztán dél körül Hódmezővásárhelyen a raktáros srácok közül a "Targoncás"…..
Jó Étvágyat! Mondhatnám vissza a gyökerekhez, mert alapvetően a belsőség igenis finom. Jól is kell elkészíteni, ez sem vitás. Nem akarok nagyon előreszaladni, persze Szombathelyen megint nem volt idő egy valamirevaló meleg ételt gyorsan adó egységet keresni, ja a rohanás mindig. Aztán az új…..
Jó Étvágyat! Persze volt már poszt a Kisbig-ből (itt) de mivel közel a lerakó, így többször betévedtem mostanság a műintézménybe. Nagy örömmel vettem észre hogy a jól bejáratott, jó minőségű, hatalmas adag tipikus menza kaják mellett, egy új ágazat is (nevezhetjük bátran BISZTRÓ-nak) nem hogy…..
Jó Étvágyat! Meg BUÉK! A tátra utcai séta még valamikor a karácsonyi ünnepkör előtt volt, de most van a pótlás, na. Ott sétálgattam a környéken, de bizony az éhség is jött velem. Pizzaszelet lett volna gyorsba a körúton kettőötvenért, de valami komolyabb után néztem inkább. Így sikerült már…..
Jó Étvágyat! Ez még az óriáskígyós sztori idején volt (ez itt) amikor ebéd tájt (félegy körűl asszem) Makláron suhantam át. Persze hogy korgott a gyomrom, és a szemem mint a radar úgy figyelte a gyors szénhidrát beviteli lehetőségeket. Aztán a központban mint egy…..
Jó Étvágyat! Nem volt a héten hosszú fuvar, a kamion szervizben nagy karbantartáson már, meg esemény is kerekedett, meghívás alapján sikerült a címben szereplő vendéglőbe vacsorára…..
Jó Étvágyat! Végre pacalt, jó pacalt, nagyon jó pacalt sikerült ebédelni a minap Kalocsán! Azon a környéken volt fuvar, és Jégkorongos Ati adta a tippet, miszerint a környék legjobb pacallelőhelye a Nyárfa. Nem bonyolult, meg fogom könnyen találni a főút mellett a vendéglőt.…..
Jó Étvágyat! Egy kerek ezres, ennyi volt a mai ebédért elkért pénzanyag, Győr relációban. Igen a szakavatott szemeknek feltűnhet hogy az előző poszt is a környékről, kb. 150m-ről odébbról szólt. Itt szögezném le hogy nem célzott marketingfogás, csakis a véletlen…..
Utolsó hosszabb futásomra indultam a VTM Ultra előtt, ezúttal a Bükkbe. A szokásosnak mondható 25km-es körömet szerettem volna viszonylag könnyű tempóban teljesíteni. Ennek az útvonalnak az az érdekessége, hogy a VTMU-val megegyező a benne található pozitív szint (1250m), igaz,…..
Itt futok VTM Ultra (51,6k) 2014.10.28 19:45:44
Ne ess kétségbe, oké?! Nem maradtál le semmiről, nem került át a VTM tavaszról őszre. Csak egyszerűen szerettem volna még egy utolsó igazán hosszút futni idén, mielőtt túlságosan lerövidülnek a nappalok. A VTM 52km hosszú Ulra útvonala kézenfekvő választás volt, hiszen…..
rezirap 2014.10.29 18:43:08