Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rafkóblog

25 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasó ... Nem mondhatom el senkinek, leírom hát mindenkinek: immár pontosan egy éve és két hete, hogy a legutóbbi bejegyzést írtam. Akkor is az rtl tehetségkutatója volt a téma. Most is az lesz. (Hogy a blog eredendő témája miért szűnt meg, annak az oka az, hogy Rafkót a…..
Ismét két jópofa dologgal kell kezdenem: az első, hogy tegnapelőtt reggel amikor a buszra fel akartam szállni, kiderült, hogy a Ticketem éppen lejárt. Pontosabban már nem volt rajta két dollárnyi összeg. Készültem rá, mert nem tudtam mennyi van még rajta, ezért a zsebembe nyúltam,…..
Rafkóblog 2012.12.25 20:11:04
@Kwind: nem kerdes, az lenne! Amugy semmi kulonos, csak egy masik comment es a nicked alapjan kiszamoltam, h ez lehet a megoldas :)

Tudom, h nem olcso, van partnerem, aki mar dolgozott az usa-ban, csak ugye nem konnyu... Sok papir, munkavegzesi, valoban nem konnyu...

Ezidotajt gep elott vagy? H h nem valamit megnezel epp? :) Csak du lehet ha jol szamolom :)
Rafkóblog 2012.12.25 20:42:59
@Kwind: csinald csak, megeri! Egyik-masik fotod falra valo!
Mi ez a drámázás? Az verte ki a biztosítékot, hogy egy fél generációra való fiatalt akart megbélyegezni a kormány. A lébecoló diák bélyegét sütötték mindenkire, aki nem fejezte be időben a tanulmányait, tekintet nélkül a körülményekre. Mindegy, hogy egy gyermek születése,…..
Rafkóblog 2012.12.19 23:14:28
@Kiszámoló: így van!

Nem mellesleg es ezen túl: amig tanarok (emberek) vizsgaztatnak, mindig fenn all az arcra vizsgaztatas lehetosege, akar fel, akar leosztalyozas oldalarol. Amig alkalom adtan pokhendi bekepzelt szakbarbarok vizsgaztatnak, akik elvarjak a tiszteletet, addig nincs is mindenkinek egyforma eselye arra, h ugyanannyi ido alatt vegezze el a sulit. Jo pelda erre pl az orvosin az anatomia szigorlat, vagy allitolag jogon a romai jog, illetve az amorf kocsogokkel valo mentalis maszturbaltatas is akarbarmilyen szakokon...

Amig a vizsgaztatas nem objektiv, addig nem is lehet egyforma eselyekrol beszelni...
Egy jó tüntetés velejárója, hogy a tömeg együtt mozogjon és együtt éljen. Ehhez szükség van közös jelszavakra, könnyen és látványosan kimondható üzenetekre. A legjobb eszköz erre a közös dal, nóta, skandálás.2006-ban a focimeccsen szocializálódott közeg könnyen átvitte…..
Rafkóblog 2012.12.19 22:10:55
@Dhany: like! Kuld el a tuntetok honlapjara de a youtube linkkel, h ertsek, mirol van szo? Amugy ma gorogben is tünti volt, jol hallottam?
Hatalmas házunkat egy kis kunyhóért – ez lehetne a mai poszt mottója, amely – őrület! – Kenyából érkezett, András küldte, aki párjával egy búvárbázist vezet az afrikai országban. Jó olvasást és nézelődést! „Idén január első napjaiban készítettünk feleségemmel…..
Rafkóblog 2012.10.14 09:40:55
@ZOH: 1 in 1 egyet értek. Hajrá Kenya, hajra búvárbázis! :)
Rájöttem, hogy miért nem tudok azonosulni a tehetségkutató műsorral. Ha nem érdekel, hogy miért: a jobb felső sarokban az x-et nyomd meg de hirtelen. Ha érdekel: akkor érdemes tovább olvasnod. Elöljáróban annyit tudnod kell, hogy akkora esztéta vagyok, hogy rám és az…..
Sziasztok, hosszas levelezés után, az egyik hazai könyvkiadóval, arra jutottunk, hogy megjelenhetne a Vendéghányás mint könyv, de csak akkor, ha beszállok a kezdeti költségekbe 400.000 forinttal, amihez nekem viszont szolidan is fogalmazva nincs kedvem. Viszont gondolkodtam és arra…..
Rafkóblog 2012.09.19 09:59:55
@Hammer: ez engem is érdekelne, mert azon kívül, h nem fogyott a könyv túl jól, más mi lehet? Esetleg az online elérhetőség és a nem megfelelő másolás védelem?
Rafkóblog 2012.09.19 17:09:29
@vittore: ehhez hozzászólva: a lottó 4-es megnyerésének (és elverésének) sokkal nagyobb visszhangja volt, valami médiumokban is volt szó róla, ha jól emlékszem, és a FACE-em is tarolt kurva gyorsan ... azt kellene feleleveníteni és annak a hullámait meglovagolva megpromózni a könyvet ... bocs az őszinteségért, de azokat a posztokat VÁRTAM! Volt, h naponta felmentem: háta lett új poszt. Ide csak "hűségből" jövök, főleg az utóbbi posztok alapján, mert bírlak, bírom a stílust, de maguk a sztorik nem ragadtak úgy el. Oké, ez szubjektív, meg te látod a látogatottsági adataid, de meg lennék lepve, ha csak meg is közelítené a pénzértmindent-blogot ... sokat tévedek?
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Rafkóblog 2012.09.05 17:23:29
@váj mí: Nem polcfeltöltő voltam, de ez amúgy most mellékes is. De hogy ellensúlyozzam, anno még tehénpásztorkodást is vállaltam, kamasz koromban, mert akkor jó volt és nem volt büdös a meló... A tehén annál inkább :)
Visszatérve: hol lehet értékesítést tanulni? Én tudom, de kíváncsi vagyok, hogy mit mondasz?
Rafkóblog 2012.09.05 17:37:05
@váj mí: A Yaps-tól a ;)-ig lévőt nem értem ...

Igen, van ahol lehet ilyesmit tanulni, meg pár kereskedelmi szak, ahol van ilyesmi ... nos, ha szerinted vagy bárki szerint az elég arra, h az életben értékesítő legyél, akkor nincs több mondani valóm. Én anno amúgy jártam különböző tréningekre, magamtól: pl önismereti, értékesítői, kommunikációs, asszertív kommunikációs. Ilyesmik. És azt vettem észre, h a legtöbbet a kommunikációval nyersz. Az értékesítői tréningek is ezeken alapultak. ... Akkor miért is ne lehetne egy diákmunkás jó kommunikátor, jó eladó vagy épp előadó? A diákmunkás nem = 15 éves hülyegyerekkel. Lehet pl nappali tagozatos, 22 éves fiatal, komoly srác is, aki még esetleg értelmes is, a szakmára tanítható, de pl kell az élő angolja, h a külföldi cég külföldi kollégáival tudjon kommunikálni ... annyi minden lehet, kár lehúzni szerintem bármit is az első benyomások alapján.
Rafkóblog 2012.09.05 17:42:10
@velaxin: ezzel egyet értek. hol a hiba? nem mondtam, h bárki lehet jó.
Lenne kedvem klubba menni szerdán, de nem egyedül. A szerda egy kicsi péntek, ami azt jelenti, hogy kiszámíthatatlan az ivararány és hét közben bizonyos, hogy dugni és nem nézelődni jönnek az emberek. Pont emiatt kevesebben vagyunk, de gyorsabbak az akciók a korábbi zárás, még inkább a csütörtöki…..
... egyszerűen elképesztő volt az az energiamennyiség, amit magamban éreztem. Bár egész éjjel nem aludtam, mert Esztivel voltam elfoglalva, de mikor az ócska strandpapucsban csoszogtam a zuhanyzók irányában, szinte sugárzott a lényem, minden egyes mozdulatomban, minden egyes…..
Rafkóblog 2012.06.06 19:05:55
Én dolgoztam még anno a "topsóban" és rendeléskor -staitsztikai, no meg információgyűjtési okokból- meg kellett kérdezni néhány adatot, ilyesmi ... pl. a foglalkozást
fiatal nő, hangján hallatszott, hogy "pláza kategória": elég gyorsan és rugalmasan, már-már barátias és fiatalos lendülettel eljutottunk a megfelelő részhez, kérdezem, hogy mi a foglalkozása. mondja, h ezt nem mondaná meg inkább ... előzőleg a beszélgetés annyira laza volt, h gondoltam a következő poén belefér: értem, biztos valami jó kis erotikus munka, ugye? A csaj nevetett egyet, mondta, h nem, de menjünk tovább ... oké, paramparam, megbeszéltük, h mit rendel, csókolom ...
kábé 1 óra múlva behívtak a főnökök, h hát volt itt egy rendelésem, amit hallgassunk már vissza ... ez a rendelés volt. Mondom, igen, én voltam, ugye mekkora király vagyok, hogy 9000ért akart valamit rendelni a csaj, és végül majdnem 30-at hagyott itt? ... Igen-igen, de nem ez a baj, hanem, hogy betelefonált a pasija, h milyen alapon kurvázzuk le a barátnőjét, és amúgy is idejön és fölrobbantja az egész kócerájt ... Elkezdtem röhögni, h ugye ez csak egy vicc? Mondták a főnökök, h nem. Jóvan, mondom akkor most mi lesz? Feljelentjük azért, mert megfenyegetett? Csak néztek, mire kinyögték, h nem, sőt, ha legközelebb ilyen lesz, még ki is kell rúgjanak...
Értem én, h ki kell állni a cégért -még ha nélkülem is százával jöttek is a panaszok meg a visszaküldött áruk. Értem én, h fel kellett hívjam a csajt, h bocsánatot kérjek -ez mondjuk nem esett különösebben nehezemre, meglehet tudom, h nem volt igazuk. Értem én, h oké, talán nem kellett volna ... (???) ... Az mjuk szarul esett, h láttam a főnökeim arcán, h ők is kvázi röhögnek, de engem meg leszúrtak ilyenért ...
nah mindegy: legyünk jóban a nőkkel, mert náluk van az összes pina (bár manapság már ez sem biztos) ... :)
Az előbb nézem a fészbúkot, amikor is a Modorosblog, kiposztolt egy life.hu-s címe; Pasid kedvenc itala árulkodik szexuális szokásairól (18+), elolvastam és nem bírok felkelni a röhögéstől, mert még a belemet is kivisítottam magamból, szerencsétlen kiskutyám, körbeugatta a házat, mert azt hitte…..
..először is úgy volt, hogy minden délben jött ugye a csoport ebédelni, aztán mi már kiszúrtuk, hogy ezeknek a néptáncosoknak igen szép lánykái vannak, de mivel a csoportvezető, egy nagymenő vállalkozó figura, igen morci természetű volt, így első körben nem igazán mertünk…..
 Fotó: Funzine.hu Elgondolkodtatok már  azon, miért járunk étterembe?Legkevésbé az étel miatt. Az étel a mag, ami köré, mint hagymában a héjak, rakódnak az étkezéssel kapcsolatos élmények rétegei. Ilyen hagymahéj egy étterem nimbuszában az enteriőr, a hangulat,…..
Rafkóblog 2012.05.29 13:56:11
Namost az van, hogy vendéglátós blog ezittenkéremszépen, de az a nagy helyzet, hogy a legtöbb poénomat elsütöttem, amiket meg nem azok túl személyesek ahhoz, hogy egy anonimitásba burkolózó blogíró, sötét szobája sarkából meg merje azt osztani. Kijártam a középiskolát,…..
Rafkóblog 2012.05.25 00:50:46
@Martinka177: Dramaturgia... :) Nah fogadjunk, h megint a csajozos okossagokkal lesz a blog cimlapos... Go on!
"Hallottad a nagy hírt, baszkikám?" Üvöltött Gyula előbb bele a telefonba, miután sikeresen megtalálta a telefonszámomat az új ájfonjába, amiből eddig már sikeresen háromszor is kitörölte az össze kapcsolatát, mert nem sikerült megértetnie magát se az iTunes-al, se az…..
Rafkóblog 2012.04.26 09:14:38
@micsoda?: Ha feltetelezzuk, h a tarsadalom nem homogen ... akkor melyik retegrol tukor? Vagy ugy is kerdezhetnem, h a pult melyik oldalarol? :)
Néhány gyakorlati útmutató azoknak, akik belevágnának, de a mersz nem elég az első klublátogatáshoz...
Rafkóblog 2012.04.23 23:56:48
@A.Halas: Nem ragoznam tul: a punci jobb lett volna. Szerintem. Ennyi. :)
Rafkóblog 2012.04.24 00:06:37
@A.Halas: No para don't fos! Tuleljuk :) De mi az, hogy nagyjabol?
Traubisoda! Mi más lehetne, mint a természet ajándéka?! És most ne csak a hidegben duzzadó mellbimbókra tessenek gondolni...ejnye! Bár nem tudom, hogy van-e ember, aki ha ránéz erre a plakátra, annak rögtön nem szúr szemet a póló dombor mintázata. Hiába, no, ebben a korban még az…..
Rafkóblog 2012.04.22 13:41:20
tampi 2012.04.11 21:52:00
       " Ezer borókakukac! - kiáltotta."                    Fifi virágoskertje                                    ..
Rafkóblog 2012.04.15 22:07:29
@Horizont: És milyet bárkiről a környezetében ... ?!
Rafkóblog 2012.04.18 21:46:49
@Horizont: bár az is felérne egy szociológiai értekezéssel, vélhetően ...
hát nem sikerült megfejteni a feladványunkat, így a telefonszámokat senki nem kapja meg, de azért elárulom vizsgatételemet, ti is nevethessetek, mint én amikor kihúztam.. majd a héten írok róla posztot is, csak csütörtökön színházi fellépésem van vazze.....
A húszéves lány masszőrnek jelentkezett egy olyan hirdetésre, amiben havi félmilliót ígértek neki, utána zsinórban érték a meglepetések. Olyanok, hogy   1. minek az a drága, egyéves masszőri tanfolyam a szigorú vizsgával, amikor három nap alatt is betanítják a…..
Rafkóblog 2012.04.16 22:32:20
@franciaszeksz: dehogy élem! Épp akartam kicsit hasonlóba fogni kb fél éve, de azelőtt már a bizniszben dolgozott, ma (más területen) üzlettársaim mondták, hogy elég sok "macera" van vele ... utánajártam és igaz. Nem fogtam bele. De azért kösz. ... apropó: a blogomon található mail címre elküldheted, hogy hol űzöd az ipart, ha pesten, talán elnézek arra egy s/körre :) És kíváncsi vagyok a te szemszögedre is, mármint, hogy milyen belülről ez az élet.
Ahogy egy haverom szokta mondogatni, "Megyünk mi még Jimi Hendrix-koncertre!" És mit ad Isten, még a végén igaza lesz. A hétvégén ugyanis maga a 16 éve halott Tupac volt Snoop Dogg és Dr. Dre vendége a Coachella fesztiválon. Tényleg, nem hazudunk, együtt adták elő a Hail…..
Na hát nah … Vasárnap este, szokásos váttudú? Asszonypajtás nézi a Négy esküvő c. műsort, szólt, hogy ha érdekel, jöjjek, mert egy 850 fős roma lagzi is terítéken lesz … Elsőre nem villanyozott fel a dolog, de végül megérte megnézni: egy kisebb posztot…..
A Class FM Morning Show című reggeli műsorának pénteki adásában Sebestyén Balázs éppen a légitársaságokkal és az ottani munkahelyi szabályokkal foglalkozott, a légi utaskísérőkre vonatkozókkal mármint, mi a teendő a részeg utassal, mi a megfelelő körömhossz és így…..
Rafkóblog 2012.04.15 18:52:08