Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rafkóblog

25 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasó ... Nem mondhatom el senkinek, leírom hát mindenkinek: immár pontosan egy éve és két hete, hogy a legutóbbi bejegyzést írtam. Akkor is az rtl tehetségkutatója volt a téma. Most is az lesz. (Hogy a blog eredendő témája miért szűnt meg, annak az oka az, hogy Rafkót a…..
Ismét két jópofa dologgal kell kezdenem: az első, hogy tegnapelőtt reggel amikor a buszra fel akartam szállni, kiderült, hogy a Ticketem éppen lejárt. Pontosabban már nem volt rajta két dollárnyi összeg. Készültem rá, mert nem tudtam mennyi van még rajta, ezért a zsebembe nyúltam,…..
Rafkóblog 2012.12.25 20:11:04
@Kwind: nem kerdes, az lenne! Amugy semmi kulonos, csak egy masik comment es a nicked alapjan kiszamoltam, h ez lehet a megoldas :)

Tudom, h nem olcso, van partnerem, aki mar dolgozott az usa-ban, csak ugye nem konnyu... Sok papir, munkavegzesi, valoban nem konnyu...

Ezidotajt gep elott vagy? H h nem valamit megnezel epp? :) Csak du lehet ha jol szamolom :)
Rafkóblog 2012.12.25 20:42:59
@Kwind: csinald csak, megeri! Egyik-masik fotod falra valo!
Mi ez a drámázás? Az verte ki a biztosítékot, hogy egy fél generációra való fiatalt akart megbélyegezni a kormány. A lébecoló diák bélyegét sütötték mindenkire, aki nem fejezte be időben a tanulmányait, tekintet nélkül a körülményekre. Mindegy, hogy egy gyermek születése,…..
Rafkóblog 2012.12.19 23:14:28
@Kiszámoló: így van!

Nem mellesleg es ezen túl: amig tanarok (emberek) vizsgaztatnak, mindig fenn all az arcra vizsgaztatas lehetosege, akar fel, akar leosztalyozas oldalarol. Amig alkalom adtan pokhendi bekepzelt szakbarbarok vizsgaztatnak, akik elvarjak a tiszteletet, addig nincs is mindenkinek egyforma eselye arra, h ugyanannyi ido alatt vegezze el a sulit. Jo pelda erre pl az orvosin az anatomia szigorlat, vagy allitolag jogon a romai jog, illetve az amorf kocsogokkel valo mentalis maszturbaltatas is akarbarmilyen szakokon...

Amig a vizsgaztatas nem objektiv, addig nem is lehet egyforma eselyekrol beszelni...
Egy jó tüntetés velejárója, hogy a tömeg együtt mozogjon és együtt éljen. Ehhez szükség van közös jelszavakra, könnyen és látványosan kimondható üzenetekre. A legjobb eszköz erre a közös dal, nóta, skandálás.2006-ban a focimeccsen szocializálódott közeg könnyen átvitte…..
Rafkóblog 2012.12.19 22:10:55
@Dhany: like! Kuld el a tuntetok honlapjara de a youtube linkkel, h ertsek, mirol van szo? Amugy ma gorogben is tünti volt, jol hallottam?
Hatalmas házunkat egy kis kunyhóért – ez lehetne a mai poszt mottója, amely – őrület! – Kenyából érkezett, András küldte, aki párjával egy búvárbázist vezet az afrikai országban. Jó olvasást és nézelődést! „Idén január első napjaiban készítettünk feleségemmel…..
Rafkóblog 2012.10.14 09:40:55
@ZOH: 1 in 1 egyet értek. Hajrá Kenya, hajra búvárbázis! :)
Rájöttem, hogy miért nem tudok azonosulni a tehetségkutató műsorral. Ha nem érdekel, hogy miért: a jobb felső sarokban az x-et nyomd meg de hirtelen. Ha érdekel: akkor érdemes tovább olvasnod. Elöljáróban annyit tudnod kell, hogy akkora esztéta vagyok, hogy rám és az…..
Sziasztok, hosszas levelezés után, az egyik hazai könyvkiadóval, arra jutottunk, hogy megjelenhetne a Vendéghányás mint könyv, de csak akkor, ha beszállok a kezdeti költségekbe 400.000 forinttal, amihez nekem viszont szolidan is fogalmazva nincs kedvem. Viszont gondolkodtam és arra…..
Rafkóblog 2012.09.19 09:59:55
@Hammer: ez engem is érdekelne, mert azon kívül, h nem fogyott a könyv túl jól, más mi lehet? Esetleg az online elérhetőség és a nem megfelelő másolás védelem?
Rafkóblog 2012.09.19 17:09:29
@vittore: ehhez hozzászólva: a lottó 4-es megnyerésének (és elverésének) sokkal nagyobb visszhangja volt, valami médiumokban is volt szó róla, ha jól emlékszem, és a FACE-em is tarolt kurva gyorsan ... azt kellene feleleveníteni és annak a hullámait meglovagolva megpromózni a könyvet ... bocs az őszinteségért, de azokat a posztokat VÁRTAM! Volt, h naponta felmentem: háta lett új poszt. Ide csak "hűségből" jövök, főleg az utóbbi posztok alapján, mert bírlak, bírom a stílust, de maguk a sztorik nem ragadtak úgy el. Oké, ez szubjektív, meg te látod a látogatottsági adataid, de meg lennék lepve, ha csak meg is közelítené a pénzértmindent-blogot ... sokat tévedek?
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Rafkóblog 2012.09.05 17:23:29
@váj mí: Nem polcfeltöltő voltam, de ez amúgy most mellékes is. De hogy ellensúlyozzam, anno még tehénpásztorkodást is vállaltam, kamasz koromban, mert akkor jó volt és nem volt büdös a meló... A tehén annál inkább :)
Visszatérve: hol lehet értékesítést tanulni? Én tudom, de kíváncsi vagyok, hogy mit mondasz?
Rafkóblog 2012.09.05 17:37:05
@váj mí: A Yaps-tól a ;)-ig lévőt nem értem ...

Igen, van ahol lehet ilyesmit tanulni, meg pár kereskedelmi szak, ahol van ilyesmi ... nos, ha szerinted vagy bárki szerint az elég arra, h az életben értékesítő legyél, akkor nincs több mondani valóm. Én anno amúgy jártam különböző tréningekre, magamtól: pl önismereti, értékesítői, kommunikációs, asszertív kommunikációs. Ilyesmik. És azt vettem észre, h a legtöbbet a kommunikációval nyersz. Az értékesítői tréningek is ezeken alapultak. ... Akkor miért is ne lehetne egy diákmunkás jó kommunikátor, jó eladó vagy épp előadó? A diákmunkás nem = 15 éves hülyegyerekkel. Lehet pl nappali tagozatos, 22 éves fiatal, komoly srác is, aki még esetleg értelmes is, a szakmára tanítható, de pl kell az élő angolja, h a külföldi cég külföldi kollégáival tudjon kommunikálni ... annyi minden lehet, kár lehúzni szerintem bármit is az első benyomások alapján.
Rafkóblog 2012.09.05 17:42:10
@velaxin: ezzel egyet értek. hol a hiba? nem mondtam, h bárki lehet jó.
Az előbb nézem a fészbúkot, amikor is a Modorosblog, kiposztolt egy life.hu-s címe; Pasid kedvenc itala árulkodik szexuális szokásairól (18+), elolvastam és nem bírok felkelni a röhögéstől, mert még a belemet is kivisítottam magamból, szerencsétlen kiskutyám, körbeugatta a házat, mert azt hitte…..
..először is úgy volt, hogy minden délben jött ugye a csoport ebédelni, aztán mi már kiszúrtuk, hogy ezeknek a néptáncosoknak igen szép lánykái vannak, de mivel a csoportvezető, egy nagymenő vállalkozó figura, igen morci természetű volt, így első körben nem igazán mertünk…..
"Hallottad a nagy hírt, baszkikám?" Üvöltött Gyula előbb bele a telefonba, miután sikeresen megtalálta a telefonszámomat az új ájfonjába, amiből eddig már sikeresen háromszor is kitörölte az össze kapcsolatát, mert nem sikerült megértetnie magát se az iTunes-al, se az…..
Rafkóblog 2012.04.26 09:14:38
@micsoda?: Ha feltetelezzuk, h a tarsadalom nem homogen ... akkor melyik retegrol tukor? Vagy ugy is kerdezhetnem, h a pult melyik oldalarol? :)
Traubisoda! Mi más lehetne, mint a természet ajándéka?! És most ne csak a hidegben duzzadó mellbimbókra tessenek gondolni...ejnye! Bár nem tudom, hogy van-e ember, aki ha ránéz erre a plakátra, annak rögtön nem szúr szemet a póló dombor mintázata. Hiába, no, ebben a korban még az…..
Rafkóblog 2012.04.22 13:41:20
tampi 2012.04.11 21:52:00
       " Ezer borókakukac! - kiáltotta."                    Fifi virágoskertje                                    ..
Rafkóblog 2012.04.15 22:07:29
@Horizont: És milyet bárkiről a környezetében ... ?!
Rafkóblog 2012.04.18 21:46:49
@Horizont: bár az is felérne egy szociológiai értekezéssel, vélhetően ...
hát nem sikerült megfejteni a feladványunkat, így a telefonszámokat senki nem kapja meg, de azért elárulom vizsgatételemet, ti is nevethessetek, mint én amikor kihúztam.. majd a héten írok róla posztot is, csak csütörtökön színházi fellépésem van vazze.....
A húszéves lány masszőrnek jelentkezett egy olyan hirdetésre, amiben havi félmilliót ígértek neki, utána zsinórban érték a meglepetések. Olyanok, hogy   1. minek az a drága, egyéves masszőri tanfolyam a szigorú vizsgával, amikor három nap alatt is betanítják a…..
Rafkóblog 2012.04.16 22:32:20
@franciaszeksz: dehogy élem! Épp akartam kicsit hasonlóba fogni kb fél éve, de azelőtt már a bizniszben dolgozott, ma (más területen) üzlettársaim mondták, hogy elég sok "macera" van vele ... utánajártam és igaz. Nem fogtam bele. De azért kösz. ... apropó: a blogomon található mail címre elküldheted, hogy hol űzöd az ipart, ha pesten, talán elnézek arra egy s/körre :) És kíváncsi vagyok a te szemszögedre is, mármint, hogy milyen belülről ez az élet.
Ahogy egy haverom szokta mondogatni, "Megyünk mi még Jimi Hendrix-koncertre!" És mit ad Isten, még a végén igaza lesz. A hétvégén ugyanis maga a 16 éve halott Tupac volt Snoop Dogg és Dr. Dre vendége a Coachella fesztiválon. Tényleg, nem hazudunk, együtt adták elő a Hail…..
Na hát nah … Vasárnap este, szokásos váttudú? Asszonypajtás nézi a Négy esküvő c. műsort, szólt, hogy ha érdekel, jöjjek, mert egy 850 fős roma lagzi is terítéken lesz … Elsőre nem villanyozott fel a dolog, de végül megérte megnézni: egy kisebb posztot…..
A Class FM Morning Show című reggeli műsorának pénteki adásában Sebestyén Balázs éppen a légitársaságokkal és az ottani munkahelyi szabályokkal foglalkozott, a légi utaskísérőkre vonatkozókkal mármint, mi a teendő a részeg utassal, mi a megfelelő körömhossz és így…..
Rafkóblog 2012.04.15 18:52:08
Reggel hét óra van, ami azt jelenti, hogy pár percen belül megérkezik Döme osztálytársam. Azzal az ezüstszínű A4 audival fog jönni, amit tavaly kapott év végén, mert nem húzták meg semmiből. Míg begurul a parkolóba, ellenőrzöm gyorsan az órarendemet és örömmel konstatálom, hogy ma egész nap a…..
Rafkóblog 2012.04.14 07:09:14
Rafkóblog 2012.04.15 11:44:09
@angyalheverés: Gondolod egy vendeglatoipari szakkozepben ennyire belementek volna??? :)
Zokogó politikusok, könnyeikkel küszködő, rohanó vállalkozók: végre rendet vág a trükközők sorában az új jogszabály? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Rafkóblog Húsvét most és akkor 2012.04.12 12:00:00
Na, kedves blogolvasó fiatalok, idősebbek, lányok, fiúk, mindenki! Véget ért a húsvét. A kellemetlen kölnik szaga is kezd teljesen elpárologni a sok alkoholos lélegzettől besűrűsödött levegőből. Ma szerda van (ha ez a poszt csütörtökön jelenik is meg…) és tegnap…..
Kicsit inaktív voltam, mert ment itt ez a Schmitt-es balhé és mivel még az utolsó főzősblog is schmittes poénokat spamolt nektek én ki akartam maradni a szórásból, egyrészt azért mert én nem vagyok akkora sutyerák paraszt, hogy ilyen pitiáner módszerrel szerezzek látogatót, másrészt, már halál…..
Rafkóblog 2012.04.11 16:03:20
Rafkóblog 2012.04.12 08:24:57
@Szalacsi_Dezső: Erdemes kiprobalni! ;)
Nagyutazás Első nap: Tokió 2012.04.09 02:53:00
Kelj fel, és írj! sugallja Lilla a Horidome villa miniatűr és vajsárga szobájában hajnali hatkor, és ez inkább egy késői, mint korai noszogatás, a biológiai óránk szerint ugyanis még mindig tegnap este van, és ez újra egy kivételes lehetőség arra, hogy egy olyan napról írjunk…..
Rafkóblog 2012.04.10 06:40:32