Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adom

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyasmiről írok most, aminek az igazságáról nem vagyok meggyőzve és meggyőződve. Gondolatkísérletként, elgondolkoztató felvetésként mégis izgalmas lehet; ha más miatt nem, azért biztosan, hogy cáfolata során összeszedjük az értelmes ellenérveket. A munkamegosztás a…..
Ma délután volt szerencsém egy nyugdíjszakértő matematikus (aktuárius) hölgy előadását hallgatnom, aki mondott néhány értelmes és érdekes dolgot.i) Az egyik jó tanácsa, ami számomra elég evidens, ugyanakkor nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy ebben a kérdésben nem szabad…..
adom 2011.01.20 02:22:13
erdemes az ujsagban a teljes cikket elolvasni
www.fn.hu/hetilap/20110111/atlepni_vagy_maradni/

(bocsanat, hogy kijavitalak,de a szamitas pedig valahol elcsuszott valoszinu a jelen es a jovoertek kavarodott ossze valahol egy sima annuitas szamitassal 360 000Ft eves befizetessel 3%os (most 5,75 a jegybanki alapkamat) kamatnal kijon 17 millio www.internetsuli.hu/calculators.php?id=9
ehhez meg hozzajon az oregsegi nyugdij.
Nehez dontes, de annyira nem egyeertelmu mint itt irtad, nalunk csaladon belul is tobb fele dontes tobb fele indokkal szuletett es egyenlore mindegyikre azt mondom jogos! Meg gy kis segitseg:
www.netfolio.hu/befektetesi_tippek/2010/12/magannyugdijpenztar_menni_vagy_maradni
Én is gondolkodtam ezen a dolgon, és én is oda jutottam, nem érdemes a magánrendszerben maradni. Nem annyira a rokkantság lehetősége miatt (ha az egyetemet is beleszámoljuk, akkor nekem van vagy 20 évi szolgálati viszonyom az állami rendszerből), hanem szimplán azért, mert az…..
  Eldőlt: Schmitt Pált, az Országgyűlés elnökét javasolta a Fidesz-KDNP államfő-jelöltjének Orbán Viktor. Azt is mondhatjuk, ezzel eldőlt a kérdés, hogy ki is lehet hazánk következő köztársasági elnöke.   Lehetett volna máshogy is: Sólyom László újrajelölése…..