Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frederico

0 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vasember 3 előzetese előtt még gyorsan kidobták az első képet hősünk ellenfeléről Mandarinról, akit az Oscar díjas   Sir Ben Kingsley kelt életre. Elsőre úgy néz ki mint egy törp aki épp most érkezett a Hobbit forgatásáról, de ne legyünk gonoszak, a filmben…..
Frederico 2012.10.23 17:43:38
@doggfather: Én végig bizakodó voltam :) Amúgy még arra leszek kíváncsi, hogy mennyi utalás lesz az Avengersre..:)
Filmdroid Vasember 3 előzetes! 2012.10.23 10:17:04
Itt a várva várt Vasember 3 előzetes. Elég vészjósló és komor lett, nem kérdés, nagyon várós a film! Tony úgy tűnik ezúttal nagyon komoly bajba kerül, a Vasember péncél, önálló életre kel, lebombázzák a házát, Peppert is meg kell védenie és színre lép nemezise a…..
Filmdroid Vasember 3 concept art 2012.09.21 10:05:47
Állítólag korábban megjelent forgatási képeken már lehetett látni a híres "Iron Patriot" páncélt, de a Comic Book Movie tudni véli, hogy nem Norman Osborne fogja viselni, mint a képregényekben, hanem James Rhodes. Ezen a hivatalos concept arton megcsodálhatjuk az új inkább arany…..
Frederico 2012.09.22 17:27:12
@doggfather: megértem őket, hogy néha kevernek, hiszen nem minden jog náluk van, ezért ki kell találni egy másik történet szálat.

Idáig én úgy tudtam, hogy War Machine-tól teljesen függetlenül lesz jelen a filmben az Iron Patriot és James Badge Dale fogja játszani (asszem erről írt régebben a filmdroid is).
Joe Carnahan rendező, aki az új Daredevil projekten dolgozott pár napja ezt írta a Twitteren: "Azt hiszem az elképzelésem egy bizonyos retro, piros ruhás, Serpico stílusú szuperhősről ma füstbe ment. Meglátjuk, az idő nem áll senki oldalán." Ma már több forrás is biztosan jelenti,…..
Frederico 2012.08.16 08:26:52
@doggfather: Nincs azzal semmi baj, hogy másként látjuk a filmet :) Így ezek után szerinted nem lett volna érdemes egyezkedni a Marvellel az F4-es jogok tekintetében?
A Walt Disney bejelentette, hogy visszatér a Bosszúállók folytatására Joss Whedon, ő fogja rendezni a második részt is. Whedon nemcsak rendezni fogja a filmet, de az írásba is besegít. Whedon már korábban is nyilatkozta, hogy szívesen visszatérne a folytatásra és a rajongók is azt…..
Frederico 2012.08.08 13:26:46
@doggfather: Én örülnék még több Vasembernek, sőt, olyant is eltudnék képzelni, hogy még valamelyik Marveles filmben előtűnik és segít!
De Hulkról nem nagyon lehet tudni, pedig ha jól emlékszek Ruffalo azt nyilatkozta, hogy 3 Hulk részre aláírt
Frederico 2012.08.08 14:15:28
@doggfather: ha lesz ilyen, remélem nem rövid cameo lesz :):)

Egy kérdés ami nem feltétlenül tartozik ide: Kevin Feige ha jól tudom a Marvel Studios-hoz tartozik, de nem rég néztem meg az új Pókembert, és ott is fel volt tüntetve a neve. Akkor ő most minden Marvel film producere, függetlenül attól, hogy a jogok melyik stúdióhoz tartoznak?
Frederico 2012.08.08 14:34:51
@doggfather: Ja értem, köszi a választ!:) Úgy gondoltam, hogy csak azokban a Marvel filmekben van jelen, amit tényleges a Marvel Studio készít el.
Hogy is mondták a Lionsgatenél? A Fűrész 3D lesz az utolsó felvonás, nem csinálnak több folytatást, befejezik a Fűrész filmeket. Persze megszokhattuk már, hogy nem kell komolyan venni az ilyen bejelemntéseket. A stúdiónál már dolgoznak a következő rész forgatókönyvén, azt…..
Több hír is napvilágot látott a Daredevillel kapcsolatban. Sikerült megnyerni rendezőnek A szupercsapatot is jegyző Joe Carnahant, így mostantól ő felel azért,hogy újraindítsák a piros álarcos szuperhős kalandjait. Ha a Fox nem akarja elbukni a Daredevil jogait, akkor el kell…..
Frederico 2012.08.07 11:45:46
@PeterSchöffer: Szerintem nem nagyobb falat, mint Galactus :)

Én részben örülök, hogy visszaszerzik az F4-es jogok egy részét. Fenegyereknél egyáltalán nem értem, minek kell egy reboot.
Pókembert viszont tényleg visszaszerezhetnék
Észak-Amerikai box office:Új bemutatók: Két filmet mutattak be a hétvégén Amerikában. Úgy hitték a Columbiánál, hogy jó ötlet Schwarzenegger egyik legsikeresebb (és legjobb?) filmjét újraforgatni. Rosszul gondolták. Bár Philip K. Dick regénye tényleg nagyszerű és tele van…..
Frederico 2012.08.07 08:30:42
@Sanosuke: hát igen, általában ez szokott lenni (sajnos). Kíváncsi lennék még hogy egy ilyen buktát mennyire veszik a szívükre a stúdió főnökök.

@Canon a Barbár: amúgy én is ezen gondolkodtam, hogy annyi jó könyv van, amit érdemes lenne filmre venni, és nem feltétlenül kellene több száz millió dollárt befektetni. Ehelyett beleölnek egy raklap pénzt rebootokba meg remake-ba, aminek nem feltétlenül van értelme
Filmdroid The Show Must Go On... 2012.08.05 13:30:00
Nagyon nehéz szívvel írom ezt a posztot, Koimbra munkája, az ő hozzáállása, egész egyszerűen pótolhatatlan, ő maga a Filmdroid, ez kétségtelen. Viszont a blog nagyon sokaknak rengeteg örömöt okozott és egyszerűen úgy gondoltuk páran, hogy nem szűnhet meg, nem lehet a…..
Kevin James, mint ketrecharcos? Teljes képtelenség, mégis belegondolva egy igazán vicces film is kisülhetne a dologból. De aztán beugrik A pláza ásza és A gondozoo.... James egy gimis fizika tanárt alakít, munkahelye pénzhiányban szenved, eléggé le van gatyásodva a suli. Pénzhez…..
A Pókember reboot 35 millióval kezdett kedden, ami új rekord. A Transformers hozta ezen a napon a legtöbbet, 27,8 millió dollárt. Szóval Marc Webb filmje kasszasiker lesz. Az Expendables 2 tumblr oldala: http://www.trackemfindemkillem.com/ Mégsem Zoe Aggeliki játszhatja Johanna Masont Az…..
Filmdroid Horrorparódiák 2012.06.15 22:36:00
A 70-es évek derekán Steven Spielberg hatalmas sikert aratott Cápával. Nem sokra rá Roger Corman trashgyáros az akkor még szárnyait bontogató Joe Dantéra bízta a Piranha megrendezését, amely Spielberg remekművének a paródiája volt. Korrekt sikert aratott a csöcsökben és vérben…..
Frederico 2012.06.17 01:41:19
@robbie90: szerintem mindenképp nézd meg, elég jól sikerült, vicces és végre más szemszögből közelítik meg a halál eseteket.
Miután a Marvel elhatározta, hogy inkább saját maga egyengeti hőseik útját a vászon felé megpróbálta visszaszerezni a más stúdióknál lévő megfilmesítési jogokat. A Pókember jogok a Sonynál pihennék és mivel a Hálószövő elég szépen termelte számukra a milliókat még…..
Frederico 2012.06.12 12:59:28
@ForgerON: Wolferine-ra gondoltam amúgy
Frederico 2012.06.12 20:04:04
@doggfather: Köszi a javítást, bocsi az elírásért.

Amúgy egyetértek, ez a felállás jó, max talán egy-két ember, de remélem nem Skarlát boszorkányt vagy Higanyembert fogják behozni
Frederico 2012.06.13 23:03:26
@doggfather: Mostanság nem vagyok formában, szóval még egyszer elnézést, Higanyszálra gondoltam..:)
 Ó, azok a csodálatos gimis bulik. Mi mindent is tanulhattunk a filmekből? A sörhordókban kifogyhatatlan mennyiségű hideg ital található, a csajok bármikor ledobják melltartójukat (a Girls Gone Wild műsor készítőinek legnagyobb örömére), ha van medence természetes, hogy…..
Christopher Nolan idén lezárja a Batman trilógiát, A sötét lovag: Felemelkedés 2 óra 45 perces lesz. Sokat kell szenvednie a Denevérembernek. Újabb érdekesség: lehet, hogy Riddler is benne lesz a filmben? A rajongók jó ideig arról beszéltek, hogy a karakter fel fog bukkanni a…..
Öt évvel ezelőtt Seth Rogen leforgatta a  Jay and Seth vs. The Apocalyse rövidfilmet, a 9 perces videót nem tették közzé, csak egy előzetes kering a neten. Rogen úgy döntött, hogy inkább elkészíti az egészestés verziót, az End of the World címre keresztelt alkotás 2013…..
Frederico 2012.06.02 17:52:10
@Shyllard: Egyetértek :) Kíváncsi lennék rájuk élőben, hogyan buliznak :)
Az eltelt pár nap néhány kimaradt híre röviden. Még a Transformers 2 forgatásán elszakadt egy kábel és az egyik statiszta, Gabriella Cedillo agykárosodást szenvedett. A stúdió fogadkozott, hogy mindenben a segítségére lesznek, de gyakorlatilag semmit nem tettek. Most fizethetnek, a…..
Filmdroid Hasselhoff Nick Furyról 2012.05.26 11:20:00
Mielőtt a Marvel Samuel L. Jacksont szerződtette le a SHIELD igazgatójának szerepére készült egy film, ahol Nick Fury akciózhatott. Ebben a B kategóriás alkotásban David Hasselhoff vehette fel a szemfedőt. A színész éppen a Piranha 3DD kapcsán ad interjúkat, a Moviehole pedig…..
Filmdroid Képregényfilmes hírek 2012.05.25 11:30:55
Habár a harmadik Vasembert nem Jon Favreau dirigálja, de azért bevállalta, hogy ismét eljátssza Happy Hogant, Tony Stark testőrét. A Vasember 3-ban Starknak Firepower-rel is meggyűlik a baja, a karaktert Ashley Hamilton fogja játszani. Anthony Hopkins lehet a Red 2 főgonosza, még nem…..
 A Hasbro a Transforermersszel lépett a filmes piacra, a hatalmas siker után érkezett a G.I. Joe mozis verziója, amely már jóval gyengébb eredményt hozott, de a bukta nem tántorított el senkit a folytatástól. A népszerű Torpedó játékból készített Csatahajó látványos,…..
Frederico 2012.05.21 12:43:33
@verhold: Mágus nekem még a Fox Kidses X-Men-es rajzfilmből jött, úgy rémlett, hogy ott úgy fordították le a Gambitet. Most hirtelen én se tudom, hogy a filmben hogy nevezték.

@koimbra: Értem amit mondasz, de ettől függetlenül sajnálom őt, mert sanszos, hogy egy ideig mellőzni fogják. Kicsit el kellene gondolkodniuk a studióknak az egyes filmötleteken illetve a hozzájuk kalkulált költségvetéssel. Amikor olvastam, hogy a Ouijából is filmet akarnak és a költségvetés túllépi a 100 millió dollárt, majdnem hanyatt dobtam magam...
Az eltelt pár nap néhány kimaradt híre röviden, az előzetesek megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.James Badge Dale leszerződött a Vasember 3-ba, ahol Eric Savin-t, a Project Ultra program vezetőjét játssza. A képregényben aknára lép és kiborggá operálják.Terrence…..
A Homokember, a Mikulás, a Fogtündér és a Húsvéti nyuszi boldogan végzik "munkájukat", örülnek, ha a mosolyt csalnak a kicsik arcára. A dolguk, hogy megvédjék a világ gyermekeit, bármi áron. De egy nagy veszély miatt kénytelenek együtt dolgozni, közösen kell…..
Frederico 2012.05.16 18:31:53
@Sparrow: Szerintem nem lesz olyan borzalmasan rossz :) Szerintem maga az ötlet nem olyan rossz, persze kasszasiker nem lesz
Monday Mornings címmel sorozatot rendelt a TNT David E. Kelley-től, aki a Chicago Hope-pal annak idején fényesen bizonyította, hogy nemcsak az ügyvédes sorozatokhoz (LA Law, Ally McBeal, The Practice, Boston Legal, Harry's Law) ért. A sorozat egy Chelsea General Hospital nevű…..
A kínai harcművészről és a Wing Tsun kung-fu legendás mesteréről 2008-ban készült egy film 2008-ban, Ip Man-t Donnie Yen formálhatta meg. A nagy sikerre való tekintettel két évre rá érkezett a folytatás, amiben ismét Yen játszotta a címszereplőt. Ám a kínai színész…..
Frederico 2012.05.10 20:37:34
@doggfather: szerintem nézd meg, nagyon jó benne a koreográfia, okés vannak benne nem túl realisztikus dolgok, de túlnyomó többségében nem ezekkel van tele.
A photoshop marketing próbált nagyon cool lenni, de az első poszteren szegény Ray Stevensonnak nagyon hülye fejet faragtak és sajnálom, hogy Jinx-t áttették a Kobrákhoz. Mintha nem lenne a sötét oldalon más karakter. Az ezt követő poszteren pedig Bruce Willis ismerhető fel nehezen,…..