Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luzo

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban került hozzám a Digoo DG-YS11 típusú elektromos fogkeféje. Pár nap használat után összeszedtem nektek a tapasztalataimat, hátha beszerzés előtt álltok éppen. A háztartásban van már egy eszköz a Digoo gyártósorról, mégpedig egy IP kamera. Mivel több hónapja remekül teszi a dolgát,…..
Alig tudjuk elképzelni, milyen lehet az élet búzakenyér nélkül. A történelmi Dél államaiban viszont a klíma nem teszi lehetővé a búza, a rozs és az árpa termesztését. A síkvidéken egyszerűen túl meleg van, és túl sokat esik. A hegyekben meg mégsem lehet gabonaföldet létesíteni, hiába barátságosabb a…..
4 személyreElkészítés: 55 perc3 sárga burgonya2 nagy répa1 fej lilahagyma1/4 marék snidling2 tojás20 dkg zöldfűszeres sajtkrém20 dkg baconmadársalátafüstölt trapistasó, borsHa közelednek az ünnepek, és a levesből is bejglit csinálnál már, akkor természetes, hogy a rösztiből tekercs lesz.Elkészítése…..
Ha valaki elveszettnek érezte volna magát, most segítünk: minden, ami januárban az amerikai tévében történik, egy nagy képen, naptárba rendezve. Klikkre nagyobb. ..
Márciusban két saját gyártású vígjátéksorozat érkezik az HBO Comedyre: az idei Golden Globe-gála házigazdája, Ricky Gervais rajzolt alteregójával poénkodik, a Funny or Die nevű honlap készítői pedig tévéshow-val jelentkeznek. Ezenkívül jön még egy igazi romantikus komédia,…..
Ha nem vagyunk focibuzik (BL 20:30 TV2), akkor kilencig felejtsük el a tévét, vagy ha nem megy, hát takarjuk le egy pléddel, vigyük le a kutyát, esetleg kérdezzük ki a geometria leckét. Aztán viszont kapcsoljunk a Story TV-re, amin keddre költözött az A la carte (21:00), hiphip és…..
Veszélyben a mikroblogszféra: a Tumblr egyre inkább tele van képviccekkel. Ezt például woas magyar-angol politikai szótársorozatában találtuk, vagyis ezzel kezdődik a sorozat, és megmutatja, hogy a Biszku-film pár napra mennyire felélénkítette a komcsifaló hangulatot. A megfejtése…..
Hét dala: Sena and The Forward Ever Band – Livin’ & Lovin’Miért pont ez? MERT színre lépett Sena Dagadu (Irie Maffia, Barabás Lőrinc Eklektric), Sabák Péter és Élő Márton közös produkciója, a Sena and The Forward Ever Band, melynek megjelent első dala…..
Tegnap nem ajánlottunk semmit, mert elfelejtettük, de ahol fát fágnak, ott forgács is, ugye, meg amúgy sem volt semmi lényeges a tévében. Bezzeg ma! Rockénekes kutatja a spontán emberi öngyulladást a Viasat Explorer műsorán 19:00-től, a műsorvezető az Iron Maiden frontembere, Bruce…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.07.13 09:30:00
A vb-döntő (nem meglepetésre) az eddigi legnézettebb labdarúgó-mérkőzés lett az USA-ban: az ABC és Univision műsorán párhuzamosan közvetített döntőbe 24 millió amerikai nézett bele.  A Showtime közzétette két újonc- és egy visszatérő sorozatának premierdátumait,…..
Nemrégiben alakult egy férfipicsogásos csoport a Facebookon Mi állva pisálunk - Egyenjogúságot a férfiaknak! címmel, ami néhány nap alatt 740 követőre talált. A csoportot jó marketingötlettől vezérelve felkarolta a Viasat3 férficsatornája, a TV6 (vagy eleve ők hozták létre),…..
Kicsit több, mint egy hónapja ismét nálunk járt Adam Freeland. A Merlinben lezajlott buli a szokásos sikert hozta a mindig vigyorgó - legalábbis grimaszoló - londoni DJ számára, aki az épp masszívan fenyegető légtérzár miatt is mindent megtett a Budapestre jutás érdekében,…..
Kinga szóviccszűz és vesztére másnaposan vágott bele. Tele van kételyekkel, amiket én természetesen csak erősíteni szeretnék benne. De ne egyedül legyek szemét, válaszoljatok Kingának a kommentek között: rossz vagy jó ez elsőre? Szerintem egyébként ígéretesen szar, de csak…..
luzo 2010.03.30 20:15:17
szovicc.blog.hu/2008/08/25/bocskai_istvan_vad_fodraszokat_telepit
Sztem már volt a heit hetes meg nemidevaló! jo szar volt Kinga folytasd tovább
comment:com Halál Velencében 2010.02.16 16:30:00
Karneváli hangulatban van a Duna TV, mai kínálatában Velence viszi a prímet, kezdik A bálok bálja (19:00) című magyar dokfilmmel, ami a kiváltságosak Dózse bálját mutatja be, majd jön a Velencei karnevál (20:00) című francia-olasz zenés dráma, amiben Goldoni kerül az inkvizítor…..
Februárban Gordon Ramsay mellett két másik sztárszakács is feltűnik a TV Paprikán. Február 5-én 21 órától új részekkel jelentkezik a Nigella falatozója, amiben az aprólékos műgonddal tálalt, túldíszített ételköltemények helyett az ízeké lesz a főszerep. Nigella Watson…..
Richard Bona ötödik stúdióalbuma, a The Ten Shades Of Blues tavaly októberben jelent meg, azonban itt a blogon még nem ejtettünk róla szót részletesen. Szubjektív elemzésem során ismét dalról-dalra haladok, de előtte néhány érdekességet is szeretnék…..
Mire ez a poszt élesedik, az HBO Comedyn Harrison Ford már lóhátról ugrik a teherautóra, hogy kiüsse az összes okkult nácit minden idők legjobb kalandfilmjében, az Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatóiban. Spielberg és Lucas 29 éve(!!!) forgatott James Bond-nyúlása a…..
Kezdjük a legfontosabbal: ma este 23:05-től jön a Hatalom hálójában (Damages) című sorozat második évada az RTL Klub műsorára, aki eddig kihagyta volna, most pótolja szépen, mert érdemes. Glenn Close ezért az évadért is Emmyt kapott, nem véletlenül. A Viasat3 egy kiváló…..
Fura nap ez a mai, a csatornák teljesen ráerősítettek a retróra, ez ma főleg a nyolcvanas éveket jelenti, de becsúszott néhány mozi a hatvanas évekből is. De megnyugtatunk mindenkit: aki nem kíváncsi ezekre, fog találni magának mást, mert viszonylag jó a mai kínálat. Lássuk…..
Az első hat hónapot letudtuk itt és itt, most az uborkaszezon következik, ami meglepően sok eseményt tartogatott. JÚLIUS A 2009-es Comic Con-ra nagyon rákaptak a tévék, a legtöbb új sorozatot itt vezették elő az amerikai networkök. A TV2 bejelentette Vágó István új műsorát, a…..
„Debrecenbe kéne menni...” - szól az ismert népdal. Szokás szerint, ilyenkor télen ismét elutaztam a cívisvárosba, hogy a Kölcsey Központban az igazi jazz muzsikának hódoljak. 2007 végén Chris Botti, 2008 végén a Mike Stern…..
comment:com Reggeli a Plútón 2009.12.06 16:30:00
Trükkösen hétkor kezdi vasárnap esti szupermoziját az RTL Klub (Harry Potter és a Tűz Serlege, RTL Klub, 19:00), úgyhogy valószínűleg kevés esélye lesz vele szemben a Dick és Jane trükkjei (TV2, 20:05) című szatírikus komédiának, melyben a munkáját elvesztő Jim Carrey-Tea…..
A Frosty the Snowman című klasszikus rajzfilm idén is látható lesz a CBS műsorán, a vidám, táncos hóember állítólag nagy kedvence az amerikai gyerekeknek. Nu, hogy ne csak ők örüljenek, Neil Patrick Harris, az Így jártam anyátokkal egyik főszereplője a hangját kölcsönözte a…..
Nyelvműveléssel kezdjük a napot: SZÓSZ?!:-) (19:35 m2), aztán a mozicsatornásoknak 007 - A Quantum csendje (20:00 HBO) Daniel Craiggel, a többieknek a Lovagregény (20:05 TV2) Heath Ledger főszereplésével a legjobb nyolcas választás. Akinek a lovagkorban játszódó kardos, szerelmes…..