Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cutcopy

0 bejegyzést írt és 854 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A két lator közül az egyik ma hazánkba látogat, hogy felkeresse rablóbandájának narancsos csicskását. Mi ezzel az új dallal üdvözöljük. RUSZKIK HAZA! - írta a veterán pécsi punkzenekar, röviden, velősen. A dal egyébként a PICSA szeptember elsején megjelenő Nihilista Rock 'n' Roll című albumán…..
A népszavazás után a Magyar Kétfarkú Kutyapárt nevű, nagyjából egyszemélyes viccegyletről beszélgettünk a szerkesztőségben. Éppen nyúltam volna a billentyűzethez, hogy írni kezdjek róluk, jött a hír, hogy tényleg politikai erővé alakulnak és indulnak a választásokon. Orbán Viktor erre a hírre…..
A minap Bakó Bea vetette fel a Mandineren, hogy Erdősiné talán nem is akar gyűjteni aláírásokat (vagy csak alibizni azt, ippenhogy nem jön össze a kellő számú), így el lehet húzni az időt az újabb kérdésbeadós fázisig. Ezt a népszavazás témájában kivételesen járatos újságírónő is csodálkozva vezette…..
Senki többet? Vagy van még néhány poszter kolléga, aki le akarja írni, hogy mennyire üres, hazug, megosztó, önfényező és önelégült volt Viktor Posványoson. Na, talán már mindenki lenyugodott a picsába azzal a kellemes érzéssel, hogy az igazság bajnokaként megaszondta a tutit.…..
midi.blog.hu Elhunyt Edgar Froese 2015.01.24 09:25:24
Az elektronikus zenélés egyik, ha nem a legnagyobb alakja, a legelső globális szinti-sikerzenekar, a Tangerine Dream agya, Edgar Froese kedden, életének hetvenegyedik évében, Bécsben, szívroham következtében távozott közülünk.  Bár zenekara sosem töltött meg stadionokat,…..
A szegénység egy igen nehéz dolog, már ami a dolog statisztikáját illeti. Egyfelől azért, mert definíciószerűen nagyon nehéz meghatározni azt a pontot, azt a jövedelemforintot, illetve annak hiányát, amelytől kezdve valaki már szegénynek számít, vagy még éppen nem számít…..
Én igazán megértő szoktam lenni a magyar politika népszórakoztatásra kitalált dolgaival. Nem a legszebb dolog hülyíteni a választót, de többé-kevésbé a világ minden részén alkalmaznak ilyen fogásokat. Nagy kárt nem is okoz, egészen addig, amíg maguk a politikusok nem hiszik el…..
A 2010-es választásokat megelőzően a Fidesz egyik legfőbb jelszava a korrupció felszámolása, illetve az elszámoltatás volt. Bár a beharangozott hatalmas csontvázak helyett inkább csak apró csontdarabokat találtak, azért végigment a számonkérés minden lehetséges ügyben,…..
cutcopy 2014.11.11 16:48:04
@Zoli Weber Kettle:

A szád valóban gyorsan jár,
csak az eszed kattog lassan azt leáll..
cutcopy 2014.11.11 16:53:12
@Zoli Weber Kettle: Túl kevés vagy ahhoz hogy többet követelj bárkitől..
cutcopy 2014.11.11 17:04:17
@Zoli Weber Kettle: Jól van, ezzel a bolsevik dialektikával 2018-ban is ugyanilyen csalódott, dühös és értetlen maradsz, ha az vigasztal felőlem megkaphatod a blog leghősibb védője kitüntetést.. pápá..!
Ma jelent meg az új Pink Floyd. Meg lehet már hallgatni mindenhol, akár itt alább is, de előtt tessék megnézni a lemez egyetlen nem instrumentális dalához készült klipet. Ebben egyrészt mozgásban láthatjuk a borítóról ismert felhőn csónakázó embert, fekete-fehér, a kilencvenes…..
Azt gondolhatnád, hogy ha ellátogatsz Szilvásváradra, akkor bárhova beülsz, jobbnál jobb Szalajka-völgyi pisztrángokat ehetsz, változatosan elkészítve. Nos, az utóbbi mindenképpen igaz, főleg, ha szénné égetett vagy esetleg az elmúlt félévben egyszer sem cserélt napraforgó…..
Sírva vitte haza az egyik pestszentimrei iskolából a kezébe nyomott szakadt tankönyveket a nagycsaládban élő ötödikes kislány, aki a szociális helyzetére való tekintettel hivatalosan ingyen könyvekre lenne jogosult. A negyediket kitűnően végző tanuló elmondása szerint…..
Jövőre ismét emelkedik a nyugdíj. Nem is lehet másként, hiszen választási év lesz, a nyugdíjasok pedig politika mindenhatói. A három millió magyar nyugdíjas a választásra jogosultak 40%-át teszik ki, ezzel pedig mindenkori királycsinálókként pozíciójuk megingathatatlan a…..
Nehéz higgadt maradni azok után, amit Mesterházy Attila tegnap művelt. Természetesen az áfacsalás-ügyről van szó. Horváth András szerint 1000 milliárd áfát csalnak el, és 700 milliárd áfát igényelnek vissza jogtalanul. Összesen az 1700 milliárd. Évente. Nézzük meg, hogy…..
Eddig a kiemelkedő súlyú, minimum tizenöt évig vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményeknél az előzetes letartóztatás maximuma négy év volt. Azonban november 22-én járt volna le az ároktői banda egy újabb tagjánál ez a bizonyos négy év. Ők…..
A köztelevízió mindent elkövet, hogy nézői ne csak a kormány eredményeit illetően legyenek naprakészek, de behatóan megismerhessék az ellenzék gazdaságpolitikai elképzeléseit is. Az MTV napok óta lelkiismeretesen újra és újra beszámol arról a híradóiban, hogy Bajnai…..
cutcopy 2013.11.13 12:41:59
@vantaan: Az utóbbi időkben tudtommal elég komoly mozgás volt az mtv hírigazgatói széke körül, lehet hogy a titulus még mindig kialakulóban, és addig is ismételgetnek..
én mindenesetre a hírtv híradóját preferálom már régóta..
- Elég volt a két rezsicsökentés?!- Nem, uram!- Folytatódik a háború?!- Igen, uram!- Mivel csapunk le legközebb?!- A hexakódokkal, uram!Így képzelem el, ahogy a Fidesz-KDNP háromnapos ottalvós frakciógyűlésen Orbán Viktor korán reggel lezavarja a svédasztalos büféreggelihez…..
cutcopy 2013.11.12 16:17:45
@Zeppeliner: "Gyurcsány szavazó neked a nénikéd"
Jó hát már nem vagy az mert ciki lett, bár valami csipetcsapat még mindig kitart..
cutcopy 2013.11.12 17:24:20
@Zeppeliner: Ja hogy Dávid Ibolykában hittél, bravó..
cutcopy 2013.11.12 22:45:36
@Zeppeliner: "csak egy bégető birka maradsz"

Hát ezzel nem igen hatsz meg, ugyanezt én is könnyedén rád olvashatnám egy pillanat alatt..
Nézem ezt a képet. Ki ez az ember, és mit csinál? Névleg a névleges ellenzék vezére. De nem vezet. Nem hallani tőle semmilyen inspiratív gondolatot, nincs az utcán, felfordítandó a rögöket és a macskaköveket, egész elmúlt éve azzal telt, hogy a momentán 4%-os Bajnait beszorítsa…..
Megdöbbentő, hogy kormányzati tisztviselők mit engednek meg maguknak a törvényhozásban, amikor választott parlamenti képviselők - megszabott procedúra szerint - kérdezik őket. Hétfői parlamenti bohóctréfa nyolc és fél percben.Többször foglalkoztam már azzal, hogy Orbán Viktor…..
Kemény kritikákat kapott a Szolidaritás, amiért ledöntötte Orbán hungarocell-szobrát – a "köz"médiában és számos független lapnál is.Ha lehetne választani, akkor mi is nagyon szeretnénk nyugodtan, érveket meghallgatva készülni 2014-re. Csakhogy nincs ilyen választási…..
A bajai időközi választás eredményével mindenki jól járt: a kormánypárt megtartotta az önkormányzati mandátumát, a baloldali ellenzéki összefogás elmondhatja, hogy sokat javított 2010-hez képest egy erősen fideszes körzetben, a magunkfajta politikabuzik meg turkálhatnak…..
cutcopy 2013.09.23 18:57:50
@Bloodscalp: Az egypártrendszernek egyetlen utódja van, bár ezek az utódok mindent megtesznek azért, hogy szétterítsék ezt az örökséget mindenféle nevetséges tagsági igazolvánnyal, pedig ez az örökség nem az egykori tagságban mutatható ki, hanem a dilettáns, felelősséghárító, hazug propagandista elvtársi létben, amit kizárólag az MSZP vitt tovább..
cutcopy 2013.09.23 19:09:39
@Bloodscalp: Jellemeznéd önmagad is egy szóval..?
Módszeresen gyűjtik be Orbánék a deviza-szavazókat   Módszeresen gyűjti be jövő évi szavazóit a kormánypárt. Orbán Viktor regimentjének felelősség-áthárítása a bankokra, az újabb és újabb mentőakciók megszellőztetése mind-mind teljesen tudatos és szándékolt…..
Dr. Tény legújabb elemzésével ismét letette a névjegyét a nagyon-rafináltnak-gondolt-politikai-adatvizualizációs mezőnyben: A nagyon kicsi vs. nagyon nagy oszlopdiagramok előállítását mindig megkönnyíti, ha nem a 0-nál, hanem más értéknél kezdődnek az oszlopok, de 445…..
cutcopy 2013.08.28 17:03:28
@Poszt Olok001: "kellene egy grafikon arrol is,h 89 ota hogyan vältozott az allamadosag"

Tessék, ajánlom figyelmedbe külön a devizaadósságot, remélem tudod mely kormányhoz mely időszak kötődik..

u4.hu/x/oA
Kupacsapataink kínos nemzetközi szereplései ellenére is folytatódhatnak a stadionfejlesztések. Erről Orbán Viktor beszélt augusztus eleji sportági évértékelő interjújában, amelyet a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia honlapjának adott. A miniszterelnök úgy…..
cutcopy 2013.08.24 11:43:27
@Peterpapo: "a felesleges stadionokkal"

Jó hát ez is egy vélemény, van akinek meg a földművelés felesleges vagy az iskola.. )
cutcopy 2013.08.24 11:49:57
@Peterpapo: Felesleges visszakanyarodnod a vita elejére: cutcopy 2013.08.23. 15:05:33
cutcopy 2013.08.24 12:02:48
@Peterpapo: Persze ez a szoclib felfogás, ha valami rosszul megy ne javítsuk ki, hanem szüntessük meg..