Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemhívő

0 bejegyzést írt és 242 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába magyarázkodott Orbán a lengyeleknek, azok egyáltalán nem vették jó néven, hogy külön úton egyezkedik az oroszokkal, és hosszútávra elkötelezi magát Moszkva mellett Európa ellenében. A lengyel kormányfővel való találkozója után Orbán Viktor hízelegni…..
Miután Frau Angela oly hirtelen eltávozott Budapestről, hogy elköszönni sem tudtam tőle, úgy döntöttem, magamban tartom, mit gondolok röpke, de legalább feszült itt tartózkodásáról. És milyen jól tettem, ugyanis a Mónika-show-t szimbolikusan jobbról előző magyar közpolitika…..
nemhívő 2015.02.07 08:54:42
@maxval bircaman szerkesztő: ...tegnap fél nyolckor elfogyott a kilós félbarna a sarki éjjel-nappaliban..

Vajon ez is Washington mestertervének a része,..vagy csak gyurcsány kottájából játszanak?
         A körúton belül van még egy körút. Nagyonkiskörút. A nagyonkiskörúton belüli értelmiségiek álltak a színpadon, az Iwiw-alapítóval, aki szeretne még egyet dobni, miután sajnos többször kimaradt, a "magyar állampolgár"-ral, akit azért már láttak a Parlament…..
nemhívő 2015.01.03 12:54:22
@Babette, a babaarcú: ..az a baj,..hogy azt a diktatúrát az amcsik döntötték be,...csak szeretnének egyesek úgy emlékezni,..mintha mégse.
A Polgári Konzervatív Párt végül nem tudott megállapodni Debreczenyi János volt fideszes polgármesterrel, és nem indítja a veszprémi időközi választáson. Béndek Péter..
nemhívő 2014.12.19 20:57:58
@profilo: ....hát akkor csak várd ki,..amíg a mostaniakat jobban fogod utálni, mint a helyükre pályázó "idiótákat"...

Nem lesz ám az olyan sokára,...de más választás úgysem lesz.

Az ilyen hozzáállás miatt tényleg azt kívánom,..legyen még már egy fidesz-jobbik kormány is,..amely bizton garantálja az államcsődöt..nem olyat, amilyen állítólag 2010-ben volt,..hanem IGAZIT.
Kondor Katalint, akinek a Magyar Rádió elnöki pozícióját 2001 és 2005 között volt lehetősége betölteni lehet szeretni és nem szeretni: ez mindenkinek szíve joga. De most azért eléggé rendesen kitálalt.  A volt elnökasszony azonban tagadhatatlanul, igen meglepő állításokat…..
A Fidesz szembefordult a nemzetet Nyugat-Európa felé közelítő, és a klasszikus, keresztény és polgári értékek mentén berendezendő versenyképes, szabad társadalom eszméjével, elidegeníti Magyarországot a természetes szövetségeseitől, és szembefordítja a civilizált világ…..
nemhívő 2014.11.06 21:18:02
@Zipser: ..az a "baj",..hogy szóról szóra leírtad, ..amin a cikk olvasása közben gondolkodtam...

Még szerencse, ..hogy átfutottam a hsz-eket.. :)
A KARD fideszmaffia 2014.11.02 06:30:00
Nyugodjunk meg egy kicsit emberek. Kicsit elszaladtak itt velünk a lovak, volt itt most tömeg, meg takarodj, meg orbán, meg kommunisták, meg minden. Meg győzelem. Méghozzá olyan győzelem, amihez a vesztes mosolyogva gratulál: Ej, fiúk, de szép volt amikor átjöttetek azon a hídon, hú,…..
A kormányzat megkezdte a lázítást Amerika ellen, ahogy korábban már megkezdte a lázítást az EU ellen, amivel összeáll a Nyugat elleni szabadságharc frontja. Kövér László házelnök az Echo TV portréműsorában többek között arról beszélt, hogy Rui Tavares portugál zöldpárti…..
nemhívő 2014.10.26 10:36:41
@prognosys: ..túl.képpen a jobbik számára semmi probléma sincsen a kovácsbélákkal...

1.- oroszbarát a jobbik és utálja a nyugatot? Igen!,..hát akkor mi azzal a probléma, ..ha KGbéla kémkedik az EU-ban az oroszok javára? Nem ez a jobbik számára az ideális? Mi ezzel a probléma?
A kormánypártok bukott EU-biztosjelöltjével történtek elterelték a figyelmet egy jó nagy disznóságról. A fenti képen olvasható hír nagyjából így történhetett: - Halló, Anita?- Igen.- Itt az MTI. Ne haragudjon, hogy vasárnap zavarom, de szeretném megkérdezni, nem írta alá…..
"Ha valóban Lenkovics lesz az Ab új elnöke, nem árt felkészülni arra, hogy a sajtószabadság a jövőben már nem áll majd az Ab fokozott védelme alatt. S nyilván bizonyos konzekvenciákkal jár az is, hogy a rendszerváltás óta először egy magát nyíltan abortuszellenesnek nevező…..
nemhívő 2014.08.24 21:34:01
@HaFr: ..."életképtelen magzatok elhalnak maguktól"..Gondolod?

..szerintem látogass el egyszer Pálfára,...ahol 20, 30 éves, magatehetetlen értelmi és testi fogyatékosok vegetálnak...(mert életnek ezt az állapotot nem nevezném!)
A Nyugat fölényét egyetlen robusztus elv adja: az (egoizmustól megkülönböztetendő) individualizmus. Más néven, a szabadság. A szabadság képes létrehozni egyfelől a rend (hol éppen romló, hol javuló, dinamikus) állapotát, másfelől a legkreatívabb, a legnagyobb hozzáadott…..
Az emberek Isten és az írott polgári törvények előtt egyenlők. Ha a magyar közvéleményből nem ez látszik, az mindössze a magyar társadalom istentelenségét és embertelenségét bizonyítja. Cigánykérdés nincs. Minden egyéb megfontolás ezek után következhet…..
Orbán az utóbbi hetekben gyenge minősítést kapott gazdasági téren az IMF-től, a Fitchtől, és ma Brüsszel belengette a nukleáris fegyvert, a túlzott deficiteljárás újraindítását, miközben a gazdasági perspektívák a 2015-re visszaeső állami költés miatt evidensen sanyarúak…..
A hírműsorból immáron komplett blokkokat a hard newsnak, azaz nem bulvár, hanem valós híreknek időt szentelő RTL tegnap folytatta az Orbán-lány esküvőjén ellopott telefonok ügyét, de ez csak a jéghegy csúcsa, mert nekiestek a Fidesz-kormánynak a Magyarországra látogató…..
nemhívő 2014.06.22 22:43:17
@Mensikov: ..tényleg nem az az érdekes, hogy hány mobilt loptak,...de az viszont már igen, hogy mennyit költenek a megtalálásukra az adómból...

...és kb mennyire leszarják azt, ha az enyémet lopnák el.

Neked ez nem jött le... Úgy látszik, mégsem elég "szájbarágósak" a fideszes agytalanok számára.
Európa újra és újra kilök a világba a saját kultúrájából kiszakadt fattyú gondolatokat és/vagy fattyú mechanizmusokat, amelyek végül rombolják az emberiség esélyeit és megkérdőjelezik a humánum jövőjét. Így jött lére az észak-amerikai expanzív szabadság rendje, amely…..
  Orbán Viktor rutinszerűen értelmetlen megszólalásai dacára az ország természetesen nagyüzemben süllyed. Miközben a miniszterelnököt tegnap egy zacskónyi Lego-darab ihlette meg, holnap egy tasak pudingpor, holnapután meg egy újabb vágóhíd fogja, de teljesen mindegy mit beszél,…..
nemhívő 2014.03.26 22:04:22
@maxval a gondolkodó birca:

valszeg É-Koreában is győzne Kim és bandája, ...még akkor is, ha demokratikus lenne a választás...

..sőt, szerintem a 70-es, de még a 80-as évek elején is Kádár simán nyert volna bármilyen demokratikus választást.
A demokráciához megfelelő intellektusra is szükség lenne,...ez ma nincs meg M.o-gon..
Az EU maga is kész volt arra, hogy elfogadja a fegyverek bevetését, most viszont úgy akarja befolyását növelni Ukrajnában, hogy a számlát Oroszország fizesse. Miután kiörvendeztük magunkat a február 21-ei kijevi megállapodás miatt, kezdjünk higgadtan gondolkozni! Hogy mi…..
Orbán unalmas, ami a tömegkommunikációra épülő korunkban a politikusnak is a halála. Azoknak, akik az átlagnál intenzívebben kísérik nyomon a politikát egyre torokszorítóbb érzés, hogy a nagy plagizátor, a nép felkent majma ásítóan unalmassá vált az utóbbi hónapokra.…..
nemhívő 2014.02.15 21:09:33
@Negyven Rabló: ..és mit is remélsz még egy már ötvenes éveit taposó "reménységtől"?
Mi az amit tudhatunk a "fényes jövőről"?

Tényleg annyira meggyőző volt ez a 4 éve, ...hogy még egyszer kijárjon neki a 2/3-dos ámokfutás?

...én értem, hogy az ellenék sincsen a helyzet magaslatán,...de mit is köszönhetünk ennek az elmúlt 4 évnek KONKRÉTAN?
Örülünk, Vincent? A nagyságról 2014.01.16 22:27:25
      A genfi hadronütköztetőben tízezer kutató dolgozik. Egy huszonhét kilométer kerületű alagútban helyezkedik el, átlagosan száz méterrel a földfelszín alatt. Ez a világtörténelem egyik legnagyobb épített struktúrája. Mai áron körülbelül tíz milliárd…..