Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fekete Uborka

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Smooth Criminal csellón. Ilyen nincs, és mégis van. Csak aztán el ne kurvuljanak, mint a finnek. ..
Tardai történetek Harmincöt 2009.03.20 08:45:00
Egy sima szombat a Panorámában általában pénteken indul. Akkor dugul el legalább két klozet a négyből, akkor lesz csupa viasz a hentergőben a négy műbőr kanapé, recsegősen ragacsos a csillámos lila linóleum, meg akkor lesz leokádva a mélyláda oldala. Na meg néha elhullik egy-egy…..
Fekete Uborka 2009.03.20 10:37:55
@-Feco-: Jah az Esso kemény hely volt...azóta Béka a sógorom lett. Amúgy meg szerintem, ha T.bánya környékén járok okvetlen benézek egy babmi erejéig a Panorámába...márcsak a feeling végett is.
Tardai történetek Huszonhét 2009.03.10 08:30:00
Már vagy egy hónapja szünetelnek a turnék, így Benőke megint Fajánál veri a brét Pesten. Kap valami álláspénzt, de az önmagában elég karcsú, viszont felnyalja a biztosításra a lóvét, amit még a faterja kötött rá vagy húsz éve azzal, hogy a srácnak majd jó alap lesz valami…..
     Volt egyszer hogy, egy ilyen non-stop helyen melóztam. Bár az eredeti rendeltetése az ilyen helyeknek ugye, hogy vegyé parizert, meg sütőport, meg kotont, ha elfogyott, és mert az nagyon kell, főleg ha mindez hajnali fél háromkor villan be. Szóval érted Non-stop.…..