Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lady Angel

22 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ivászatokról meg a nőzésekről mindenki tudott, de azt Totti leplezte le, hogy Bandi barátunk szteroidokat is nyomott meg kreatint. Igazából már ennyivel is túlbeszéltem ezt a hahotás-ovis stílusú iszonyatot, ki kéne menni Totti lakására, becsöngetni és az arcába kiabálni,…..
Lady Angel 2011.02.22 16:03:20
@Koopac: "így elmondható, hogy minden versét egy izompatch írta."

Ezen 5 perce sírok megállás nélkül.

Amúgy nagyon sajnálom, hogy elhalálozott a blog, nekem szükségem lett volna még az agymenéseitekre.
Az utóbbi évek nemzetközi szinten is sikeres irodalmi alkotása Cormac McCarthy: Az út című könyve, melyből filmváltozat is készült. Egyesek az évtized regényének tartják, mások szerint lapos és unalmas. Ezt ítélje meg ki-ki saját benyomásai alapján. Sok olvasóban viszont…..
CERN, a metélt - állítja az elvetemült Crunchy Frog. Megkövülten állunk az ilyen mérvű humorgyilkosság láttán, aztán atomizálódunk. Crunchy Frog azonban nem adja fel és elsüti a hét legrettenetesebb, hétrét görnyesztős kegyetlenségét:Egy ember Genfben az utcán azt kiabálja,…..
Lady Angel 2010.10.20 00:07:11
@minden: Te ilyen eltés bölcsész vagy, aki még véletlenül se nevet egy jót semmin, mi? Annyira sznob, hogy neki már az sem vicces, ami amúgy igen - nehogy véletlenül még a műveletlen proli szerepében tetszelegjen... Pf, lazíccsámááá'!
J-vel írandóSokan képtelenek megjegyezni, vagy éppen túlzott igyekezetük eredményeképpen, de a muszáj szót képesek elipszilonnal (ly) írni: muszály. Találtam a neten egy szavazást, ahol 42 ellenében 602-en a helyes írásmódra szavaztak, tehát ezt sokan tudják. Ezt a mindössze…..
Lady Angel 2010.10.15 09:28:29
@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Kedves Hannibal, bár már jó rég volt, hogy feltetted ezt a kardinális problémára vonatkozó kérdést, lehet, már meg is válaszolták neked azóta, de azért a biztonság kedvéért: az eszem/eszek nem alanyi/tárgyas ragozású ige, hanem ikes. Az ikes igéknek pedig nincs alanyi és tárgyas ragozásuk, hanem a tárgyashoz hasonló, mégis eltérő.
Ráadásul még össze is keverted: tegyük fel, nem ikes igénk van, pl hoz. alanyi ragozásban: hozok valamit (hiszen nem tudom, még mit). Tárgyas ragozásban: hozom a táskámat (hiszen ismerjük a tárgyat, ti. táska). Vagyis az almát eszem mindenképpen helyes, még akkor is az lenne, ha az eszik ige nem ikes.
:)
Lady Angel 2010.10.15 09:30:09
@GojanCs:
Hangzik, írásban... Muhaha. :) Valóban forgathatnál helyesírási szótárt is néha.
Bocs, ezt nem tudtam kihagy(ó)ni - írta "genetikatudományi világsiker!!!!!!!!!!!!" subjectű levelében Pázmány Péter. Minek is hagyta volna ki, a homloklebenyünk helyén lyukat hagyó "vicc" megoldása:    előállították Hagyó Miklóst..
Lady Angel 2010.06.14 23:57:16
Legendás támadó középpályásunk, Té Rolandinho ugyanis belevette legújabb, orvosi szempontból feltétlenül izgalmas "képviccébe". Ez az az alfaj, amelyiknél a megoldás különös, szaggató fájdalmat okoz. Nem is tartom magamnál hosszabban a szót, beszéljen a mester:…..
Lady Angel 2009.11.02 21:29:54
Lady Angel 2009.11.02 21:30:39
@szürke_tapir:
Ami másnál elöljárószó, az nálunk rag. És pont.
Na most viszont, kínos vagy nem, be kell vallanom, hogy Hancuval tizenöt percig vinnyogtunk Burgonya Béla küldeményén, aztán, mivel a ti förmedvényeiteket olvassuk álló nap, így az agyunk elfolyósodott, képtelenek voltunk eldönteni, hogy ez-e a legjobb kérdés, amit valaha olvastunk.…..
Lady Angel 2009.10.29 23:44:16
@alien:

Mer' KISködmön.
Szuperexkluzív! Bréking nyúz! Fostalicska! Meg minden!Miért van az, hogy a Forma-1 annyira durván szóviccelésre ingerli az embert, mint semmi más? Ugye emlékszünk még erre? Meg erre? Vagy erre? Esetleg erre? A sorba szépen illeszkedik Gregorio pályaműve a sportágat váltó finn…..
Sasvári Plastik Angelday József internetes híresembertől kaptuk 2 perccel ezelőtt ezt az ocsmányságot. Barátunk jellemző módon letagadta, hogy ő találta volna ki a ritka műfajú (rövidítésvicc X parasztvicc) alkotást, amit emberileg amúgy akár meg is lehetne érteni, hiszen: -…..
Lady Angel 2009.10.29 23:23:05
@szürke_tag:
Muszlinnak? Bazze, ezen jobban röhögtem, mint a viccen.
Tessék ezt most úgy fogadni, mint töredelmes bocsánatkérés a kora őszi párhetes blogszünetért, vagy ízlés szerint a szörnyű bosszú... ööö... miért is, miért is... legyen a hirtelen hidegre fordult időjárásért, az nem tud visszaszólni. Szóval ötszörös dózis egy adagban,…..
Lmrck képe sok mindent megmagyaráz Jézus legendás állóképességéről, de én úgy érzem, a kereszténység plusz fitness témakörben azért maradt még bőven kiaknáznivaló, míg a pápa az egész blogot úgy ahogy van, ki nem átkozza, Urbi et Norbi. Ja, a megoldás Krisztus Pilates…..
Rég volt már igazi klasszik szóvicc a blogon, ezért most ilyenekkel tüntetünk az audiovizuális szóvicckultúra térnyerése ellen.Péter nyitja a sort exkluzív információkkal Írországból:Kedves Kálmán,Tudja-e, mi van a dublini kórház szülészeti osztályának faliújságjára…..
Komolyan mondom, nem tudom, sírjak-e vagy nevessek… Első!   Személy szerint nincs bajom az elsőzéssel, bár nem szoktam elsőzni. Csak a Homáron. Remélem, megbocsátjátok nekem. Amit viszont elképesztőnek találok, az ez a blog. És nem akarom bántani a készítőjét, mert…..
Témánk a televíziós Apokalipszis négy lovasa: Joshi Bharat, Mónika, Barátok közt és Jóban Rosszban. A délutáni műsorsávot csak futtában említem meg: nyilvánvalóan megrendezett műsorokról van szó, és most még az ORTT is megregulázta őket – nem lesz többé…..
Az iskolakezdés okozta kábulaton csak igazán erős darabok tudnak áttörni, hogy jókedvűen elpusztítsanak pár millió agysejtet. Kolos műve még arcrángást is okozott, de nem a nevetős fajtából. Ha ezt megtudják az Idegenek, nem lennék Kolos helyében. Egyben ez az első…..
Lady Angel 2009.09.21 18:38:41
@The Joker:
Ó, ember...
Az állatfejű híres gép műfaj instant klasszikusát küldte el nekünk András, biorobotjának neve természetesen tapírrepülő..
"Tegnap szakadó esőben, biciklipumpálás közben jutott eszembe ez a szóvicc. megfejtés:" Nem, Petikém, még nem áruljuk el, hanem kivételesen arra kényszerítjük az olvasókat, hogy belenézzenek ebbe a delikát koncertfelvételbe, hátha rájönnek, következésképp…..
Hát talán úgy, mint Crouchy, a kétnyelvű parasztvicc műfajának meghonosítója, aki 12 éven át tanulmányozta a magyar népi öltözködést, mielőtt megalkotta volna főművét, melynek címe           Boeing 737..
Nem sokkal a tizennyolcadik születésnapom után valamiféle emberbaráti szeretetből véradásra szántam el magam. Emlékszem, hallottam a rádióban, hogy kevés a vér a kórházakban, és aki érez magában egy kevés hajlandóságot, legyen segítségére a kórházaknak. Bennem meg volt…..
Amikor várjuk a moziban a filmet, az előzetesekből szoktam kivadászni, melyik lesz a következő, amit mozgóképszínházban fogok megtekinteni. Most három-négy öldöklő, véres, akciódús filmet mutattak, s mivel az ajánlók tematikusak, kapcsolódnak ahhoz, ami majd következni fog,…..
Texas Bill megtalálta az utat, ahol a magyarok újra az információtechnológia élmezőnyébe ugorhatnak, ahol Neumann János óta sajnos sikerült egy pici lemaradást összeszednünk.Az Intel új fejlesztéseiről olvasgattam, amikor eszembe jutott, hogy a magyar asszonyok milyen módon…..
Lady Angel 2009.08.20 15:13:24
@The Joker:
Lehet, hogy már írtam, de te kellesz nekem privátba' is napi agyrohasztásnak. :D
Zadorlat bebizonyítja nekünk, hogy a kémikusok is tudnak olyan szörnyűt, mint mondjuk a rendszergazdák. Képviccének megfejtése mi más lenne, mint:kimutatja a fog a fehérjét..
Lady Angel 2009.08.20 14:25:36
Ha a Forma-1 meg a szóviccek összetalálkoznak, abból általában szörnyű dolgok születnek (lásd legutóbb), de visszatérő ápoltunk Té Rolandinho képes még ezt is alulmúlni. Nekem a kép láttán instant csökkent nyolc fokot a testhőmérsékletem, de amikor megláttam a megoldást...…..
Lady Angel 2009.08.20 14:18:08
@Kiwike:

Ezt komolyan kinyomtatom, s megy a falra kedvderítőnek. Régóta netezem, de ilyen eszméletlen sírva röhögőset még sosem olvastam.

Hja, a kép. Hát... Mit mondhatnék? Nem tudom, melyik a boldogtalanabb, Soma, vagy Schumi. Szerencse, hogy egyikőjük se látja a képet.