Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iProphex

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Grodin & Rammjaeger83 & SchA [FIGYELEM! Az alábbi cikk az Ön szellemi egészségére káros, még ha nem is teljesen komoly gondolatokat tartalmaz. 18 IQ alatti látogatók számára elolvasása egyáltalán nem, szellemileg kiskorú fórumfighterek számára pedig csak Seduxen + sör…..
Nos, itt az ideje, hogy összegyűjtsük, mit tudunk a harmadik évadról, csak a preview alapján. Először is, a szereplők:- Ahsoka: ő valószínűleg fontos szerepet fog játszani ebben az évadban.- Anakin: nyilván ő is benne lesz, még ah a previewben nem is látjuk sokat- Obi-wan: a…..
iProphex 2010.05.24 13:14:49
@Cody1991: Már tobbször felmerült bennem a kérdes, miszerint ti csak nezitek a SW filmeket vagy esetleg eljut hozzatok a mélyebb mondanivaló is. Cody írása ismét előhozta bennem ezt a kerdest.
"Nem szerepel és nem említik az EP3-ban, ÉÉÉS??
Jabba szerepel az EP3-ban? Vagy Boba Fett? Padmét, Qui-Gont vagy Windut említik a 4-5-6-ban? " Ha pl élne a 6. részben hogyan allna fel az egyensúly az erőben?
Vagy Ahsoka Anakin tanítványa, tanítvány a padovan addig amíg mesterré nem valik vagy meg nem hal. Vagy akkor kap maisk mestert ha a mester hal meg de Anakin ugye el a 3. epizodban Ahsoka pedig meg fiatal a mestrre valashoz. Tehát az a legvaloszínubb, hogy meghal a drága meg a 3. ep előtt.
Padmét egyebkent említik az 5. epizódban bar abban igazad van, hogy nem nevszerint de utalnak ra mint az ikrek anyjara.
Ma este 19:00-kor félre fogom tenni kicsit az undoromat az agykontroll-férgek és a zombi geonosik iránt, és a szinkronos benyomások bejegyzés kedvéért megnézem a Legacy of Terrort. Az alapötlet miatt már eleve előítéletekkel ülök le megnézni a részt, de persze az is lehet, hogy…..