Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ötvenes anya

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Február 1-jétől a HC Felcsík utánpótláscsapatánál dolgozik a Zalaegerszegről távozó Kercsó Árpád. Az edző blogunknak elmondta, nem fegyelmi büntetése miatt tér vissza szülőföldjére, az csak az utolsó csepp volt a pohárban."Nagyon szerettem a zalaegerszegi feladatot,…..
Ötvenes anya 2009.01.29 16:28:24
Az első személyes találkozásom úgy zajlott Kercsó Árpáddal, hogy Máté keresztnevű gyermekem 10 évesen odavittem a fedetlen dunaújvárosi jégpályára novemberben(előtte 5 évíg versenyúszó, majd 1-8 osztályos gimi mellett karate - ez utóbbi önmagában kevés volt annak, aki többezer métert úszott naponta). Bemutatkoztak egymásnak, majd "Menj gyorsan a pályára!" - szólt az utasítás. "Maga meg menjen haza, edzés végére jöjjön vissza!" - szólt hozzám. Mivel ugye Anya vagyok, megálltam, és kértem egy mondatnyi időt: "Használati utasítás a gyerekemhez: Dícsérettel mindent elér nála!"
Edzés végén kaptam egy kis leszúrást: Miért csak most hozta ide ezt a gyereket?!
A lényeg tavasszal már korcsoportos tornára vitte Olaszországba.
Nekem többször is mondta, bárcsak minden gyerek így állna a jégkoronghoz, a meccshez - semmi gondja nem lenne.
Megtanította a kicsiket küzdeni, a technikát, a teljesítmény tiszteletét, a nagyok "levetett" ütőjét a legjobbak örökölték. A korinak tökéletesnek kellett lenni, hogy később se legyen semmi bajuk emiatt, edzés után forró teát ittak, egészségesek voltak mint a makk. Az esetleges szakadt öltözék nem volt szempont, a küzdeni tudás annál inkább.
Mi családi okok miatt Fehérvárra költöztünk.
Iszonyú fájdalmas volt az elköszönés Tőle, a lakása ajtajában néhány könnycsepp volt a szemében, én meg a gyerekemmel gyorsan bevágodam a Trabinkba, és otthon jól kibőgtük magunkat.