Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shimoda

0 bejegyzést írt és 542 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konzervatórium Ajánló 2007.12.18 10:38:00
Van itt egy érdekes cikk:EU the new transnational superstate. One step forward to One World Government.És a cikk egy magyar ajánlója Egyiketsem bejegyzése, köszönet érte...
Van nekünk szép új mr-ünk. Régen Magyar Rádiónak hívták, és ott volt a szentháromság a Kossuth-Petőfi-Bartók. Hallgatottsága gyakran alulról közelítette a nullát. Ugyanis, hiába volt többé-kevésbé igényes adás (nem a beszédhiba-maximalista Farkasházyra meg a…..
Elindul a Konzervatórium bannercsere-program. Készítettünk pár egyszerű bannert, amit olyan törzsolvasóinknak ajánlunk, akik rendelkeznek saját honlappal/bloggal, és egy egyszerű linknél többel szeretnének ránk hivatkozni. Természetesen ez kölcsönössé válik, így mi is…..
Konzervatórium Új sablon 2007.12.08 17:59:00
Kedves Olvasók/Szerzők!Elkészült a Konzervatórium új külleme. A hangsúlyt az olvashatóságra helyeztük, és továbbvittük az A.Otto szerzőnk által diktált szürke-árnyalatos vonalat.Az új logónk a Kolibri, ebből később cserélhető bannereket is gyártunk majd.A másik a…..
Konzervatórium Design 2007.12.03 14:49:00
Kedves olvasók, kedves Szerzők!Ezúton nyilvánosan közöljük, hogy a Konzervatóriumban hatalmas égő vágy él arra nézve, hogy megújuljon a külleme. Elismerjük, hogy a mostani nem a legjobb... Így olvasói és szerzői segítséget kérünk, hogy a lehető legtetszetősebb,…..
Konzervatórium működési szabályzat a hatékonyabb és átláthatóbb szervezeti keretek elősegítésére. I. A Konzervatórium Szabályzat tárgyalja a betartandó szabályokat, melyek érvényesek... 1) a Konzervatóriumon publikáló szerzőkre... 2) a Konzervatóriumon kommentáló…..
Ebben a bejegyzésben nem fogok olyan bölcseleti mélységekben kalandozni, amelyet jelen blog néhány cikke nagyon helyesen megtesz, hanem néhány gondolatomat szeretném leírni a hazai sajtó, konkrétabban a tegnapi Magyar Nemzet Hétvégi Magazinjával kapcsolatban.A hazai blogoszféra néha…..
A Reakció megemlékezett a népszavazós incidensről. A szoci reklámról néhányunknak eszünkbe jutott egy másik szoci reklám. Van némi hasonlóság.  ..
Konzervatórium Fordítás 2007.12.05 21:06:00
A minap érkezett egy olvasói levél a blogunk postaládájába, Shenpen Úrtól. Egy bejegyzésére hívja fel a figyelmet.A kezdeményezése rendkívül üdítő, váratlan és inspiráló. Kortárs angolszász konzervatív szerzőket szeretne lefordítani, és ezen szerzők lefordított munkáit…..
Oké, itt az ideje, hogy ne csak egy blogon tépjem a pofámat, hanem valami értelmesebbet is csináljak/junk, majd elválik. A terv a következő: lefordítani kb. 5-6 egyenként 10-20 gépelt oldal kiterjedésű írást kortárs angolszász konzi szerzőktől és kiadni papírkönyv(ecske)…..
Összeállítottunk egy listát a 25 leggázabb magyar véleményformáló személyiségről. Listánkban éppúgy előfordulnak értelmiségiek, publicisták, kutatók, "szakemberek", mint ahogy művészek, bulvárszereplők, írók, de helyet kaptak a szélsőséges celebek is. Politikai…..
Konzervatórium Hol is van? 2007.12.04 08:54:00
Nemrég már szó volt róla, de akár P. Sz. kolléga írásához is kapcsolódhat. Van egy rossz hírem. Az ezígy nem csak a politikában van. Az ezígy köztünk van. Mi vagyunk. Ott van a mindennapi életünkben, a miért csináljuk jól, ha rosszul is lehet hozzáállásban, ami megjelenik…..
Konzervatórium Facebook news 2007.12.03 00:19:00
Megalakult a Konzervatórium Facebook Group, szabadon lehet csatlakozni minden olvasónak és írónak...