Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hant

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma lenne 70 éves Janis Joplin énekes-dalszerző, aki annak ellenére a rockzene talán legmeghatározóbb női előadója, hogy mindössze 27 évet élt, köszönhetően véget nem érő önpusztításának, és a heroin iránti szenvedélyének. Az évforduló alkalmából összeszedtük…..
Jó lenne valamivel több információ a masszőrhölgyekről. Mielőtt bárki félreértene: nem a beszámolónak álcázott öntömjénezés hiányzik, meg nem is a régi makktársalgó, hanem azt tartanám nagyon praktikusnak, ha a hölgyek kihasználnák a rendelkezésükre álló felületet és…..
Tetovált lányok Trisha Lurie 3. 2012.02.17 14:10:00
..
hant 2012.02.18 11:06:44
Ártatlan reggeli beszélgetésnek indult Kyle Dyer számára a tévéműsor: az argentin dogot azért hívták meg a két vendéggel együtt, mert előző nap szerencsésen megmenekült. A Max nevű kutya február 8-án délután sétálni indult gazdájával a Denver környékén lévő Smith…..
hant 2012.02.10 21:54:15
@Legelő Őse: Hú ez "jólmegaszontad" neki! Pont be akartam szólni de hát ezután??? Minek?
Rövid, de döbbenetes statisztikát állított össze egy győri kerékpáros: a gázolásos balesetek több mint 90 százaléka a város utóbbi években épített kerékpárútjainak átvezetéseiben történt, pedig a bringautakat elvileg éppen a biztonságosabb közlekedés érdekében…..
hant 2012.02.08 11:56:43
@vuk_: sehogy! Mint az elgázolt kerékpárosok! Ez a statisztikai adat igaz a kamion vs. kissebb kocsik esetére is. Kurvára igaza van a kisautósnak.... mégis megdöglik. Baszhatja mindenki a KRESZT vagy bármi más szabályt. Mindíg lesz aki nem tartja be figyelmetlenségből vagy más okból. Elsőbséged akkor van, ha a másik megadja és balgaság erről nem meggyőződni. Ha kifingok egy barom miatt nem vígasztal majd a sírban, hogy jól igazat adtak nekem ---- utólag....
hant 2012.02.08 13:45:43
@vuk_: Tényleg az de a lényegen nem változtat: vigyáznunk kell magunkra!
Januárban több mint 1 millió dohányos kapott tüdőgyulladást, vagy más betegséget a szigorú dohányzásellenes törvény miatt.Éjszakánként a kocsmák környékén sokan tömbösítik a cigarettázást, és vagy előre vagy visszamenőleg szívják el a hidegben az alkoholhoz…..
hant 2012.01.26 13:29:05
@Légvárak: Na ezekről a "csoda szerekről" bebizonyosodott hogy szart sem érnek. Pont annyi szokik vissza a dohányzásra rövid időn belül mint ahányan a fent említett szereket soha nem használó leszokottak közül.
hant 2012.01.26 13:33:58
@SZS: No comment! Itt az igazság...
Tudjuk, hogy a tűzoltók megszállott emberek. Életüket teszik kockára, hogy másokét megmentsék. Ha megszólal a riasztás, azonnal bepattannak a védőfelszerelésbe, felkapcsolják a kéklámpát és a szirénát, robognak a nagy piros autón a bajbajutottakhoz, akár esik, akár fúj.…..
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
hant 2009.05.26 11:01:31
Azok ne sírjanak, hogy így sz@r meg úgy sz@r akik arra nem veszik a fáradságot, hogy felemeljék a seggüket és 4 évente rászánjanak fél órát a szavazásra. Nem csak a 4 parlamenti párt van, vannak kicsik akik még nem jutottak be lehet, hogy nem is most fognak hanem majd csak a következő utáni választáson. A sokat szidott Jobbikra ki emlékszik mondjuk 8 évvel ezelőttről??? Én kötelezővé tenném a szavazást (van erre példa Európában) de bizonyos IQ szintet vagy álltalános műveltségi szintet is kikötnék. Mint az alkalmassági a jogsihoz...
Lenéztem az óriási pillérek közt derengő mélységbe, arcomat megcsapta a föld gyomrának hidege, és tudtam: metrót fúrni lélekemelő és mágikus tevékenység. Olyasmi, mint felépíteni Stonehenge-et vagy megrajzolni a Nasca-vonalakat. Monumentális, a létezés peremét érintő…..
hant 2009.05.21 20:01:04
Azt elhiszem, hogy nagy hatást tett egy ilyen megalitikus építészeti remekmű a cikk írójára de azért nem kicsit viszi túlzásba az ajnározást. Szép meg f@sz@ de azért nem kell hanyatt esni tőle. Sokkal nagyobb és bonyolultabb struktúrákat fognak az ük-ük-ük-unokáink felderíteni de a jelenlegi grafomán, foto- audio- és videomán világunk elegendő információval fog szolgálni ezekről.