Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltáng

0 bejegyzést írt és 179 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hazai első osztály küzdelmei majdnem féltávhoz érkezett, és nem tudom eldönteni, hogy a pozitív vagy a negatív meglepetésből van-e több eddig. Ha abból indulunk ki, hogy vezet a Vasas, akkor az meglepetés, ha azt is nézzük, hogy miért, akkor egyáltalán nem. A 14. fordulóban 2 stadion-búcsúztató és…..
Nem hoz szerencsét a péntek 13. Jó, az rendben, hogy 21-e van, ami nyerő szám a számmisztika szerint, de a 13. forduló beharangozója következik, így mégiscsak péntek 13 van. A 13 az boldog szám. Sokáig nem tudtam, hogy létezik ilyen fogalom, de  létezik ugyanúgy, mint az MTK Ultra. De mindkettő van,…..
 Hát Drága Béláim az Úrban, ez is bekövetkezett. Vártuk már, mint Kövesi a Csabagyöngye-Fősör meccset. Nem elsősorban a 12 . fordulóról mondom ezt, hiszen azt azért a laikus drukkereknek is világos volt, hogy a 11. forduló után minimális odds-al fogadhatnak arra, hogy a 12. fog következni. Nem is…..
Látszólag tegnap robbant a bomba, hogy holnap este nem csak az MTK stadionavatóján játszik a Sporting, hanem a Portugál Kupában is pályára lép. A valóságban nem ennyire váratlanul történt...
A poszt eredeti munkacíme az volt, hogy "A magyarok jobbak Lettek, vagy beletörik a svájci bicska", de amellett, hogy semmi értelme, még ráadásul azt feltételezné, hogy megfeledkezünk a méltán népszerű U21-es válogatottról, amely az U21-esek számára kiírt EB selejtezők utolsó 2 körében lesz…..
Tulajdonképpen már-már összefoglalóba oltott beharangozók jönnének, ha lenne összefoglaló, de nem, nincs, mert nem fér bele az időkeretbe. Pörögni kell az eseményeknek, mert maholnap itt az október, jönnek Doxáék válogatott meccselni, utána meg nyakunkon a deres ősz. Elérkezénk tehát az bajnokság…..
Mózes vidáman ballagott lefelé a hegyről, kezében két kőtábla.- Mózes ! Csak nem a tízparancsolat ez kőtáblába vésve?- Nem, a hétközi meccsek eredményei első kézből, csak nem találtam papírt és ceruzát.- És akkor az hogy "Ne lopj!", meg a többi?- Öööö... majd a FB ülés eldönti.- És akkor hétközi…..
- Jegyeket, bérleteket, szurkolói kártyákat kérem felmutatni, Ferencvárosi szurkolók tegyék szabaddá az alkarjukat is, van a telefonomon vénaszkenner program, most jelent meg androidra. De kevesen tetszenek lenni ! Pedig mindent megteszünk, hogy minél több utasunk legyen. Ott vannak a szép új…..
labdabiztos 15 érem 2016.09.12 10:59:14
Pintér Attila a hétvégi Honvéd- verés után ismét szerényen nyilatkozott, bár neki igazából nem kell mit mondania, az eredmények beszélnek helyette, ahogy ő mondta a mai Sportban: „Ahogy korábban mondtam, az okos emberek pontosan tudják, mennyit tettem a magyar labdarúgásért…tizenöt érmet nyertem…..
Zoltáng 2016.09.13 21:42:51
@Zoltáng: mondjuk ez meg azért lehet véleményes, mert elvileg a Szuperkupa a következő szezon első meccse, addigra pedig már László Csaba volt az edző. Viszont a Szuperkupán talán adnak egy ezüstöt is, azzal akár meg is lehet a 15.
Zoltáng 2016.09.14 22:54:04
@Artie: furcsa, az biztos. Én is csak félve mertem felvetni a témát. Annyit nem hiszem, hogy ér a kérdés, hogy a versenykiírást elolvassam, de a Wikipédián megnéztem. Ott a statisztikában SZK ezüstöt írnak a vesztesnél. Következetesen, minden csapatnál.
Zoltáng 2016.09.15 13:59:49
@Artie: szerintem lehetne még fokozni azzal, hogy a bajnoki és kupa második kapjon 40-40 bronzot, játék nélkül
Enyhe csúszással, rapid poszt, aktuális üzenetekkel...
Zoltáng 2016.09.10 18:07:46
Régen természetes volt, ma viszont már szenzáció, hogy négy fővárosi csapat vezeti a tabellát. Az élbolyt ráadásul a Vasas vezeti, miután a tavalyi bajnokság első négy helyezettjét már legyőzték, három alkalommal idegenben játszva. Hétközi forduló az angyalföldi csoda árnyékában...
A magyar foci úgy felgyorsult, hogy máshol még el sem kezdték a bajnokságot, nálunk viszont 3 csapat már a teljes nemzetközi szereplését letudta, és egy csapat már új edzővel készülhet. Nehéz volt a döntés, nehéz volt a levegő, de eldöntetett :..
Eltelt az EB első néhány napja, hamarosan pályára lép a magyar válogatott is. Kis csapatunk a "Leapfrogging-stratégia" alkalmazásával napról napra közelebb jut a válogatott szállásához. Célunk természetesen nem lehet más, mint Párizs ország, ahol díszlépésben masíroznánk a Sanzon-izén, büszkén…..
labdabiztos 95 százalék 2016.06.12 18:42:01
Amióta kijutottunk az Eb-re egyre többen kérnek részt a sikerből. Ma Pintér Attila emelte mindezt olyan szintre, hogy csak pislogunk. Csak azért nem lett a nemes egyszerűségű „Hazudsz Pinyő!” a poszt címe, mert miattam senki ne sírjon élő adásban. Minősíthetetlen minősítés helyett következzenek a…..
"A 29-esnek köszönjük a produkciót, következzek a 27-ik forduló, felkészül a 30-ik. Jó, rendben, utoljára poénkodunk azon, hogy a 27-ik fordulóban az a Fradi látogat a Honvédhoz, amelyik a 28-ik fordulóban biztosította be a bajnoki címét egy vereséggel, míg az MTK számára jövő héten következik a 20.…..
Hónapok óta találgatjuk, de a hétvégén közelebb kerülhetünk a megoldáshoz. Ha az MTK nem nyer, a Fradi pedig igen, végképp eldől a bajnoki cím sorsa és a zöld-fehérek félgőz helyett negyedgőzzel folytathatják a tavasz hátralévő részében. A három kiesőjelölt közben otthon játszik, igaz papíron…..