Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gregorius5556

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
gregorius5556 2009.06.01 18:37:20
@Tóta W. Árpád:

"az azért mindig meglep, hogy a hitvédelem mennyire összefonódott a zsidózással. röhej."

nocsak, mi lep meg ezen? kik is szokták ócsárolni a kereszténységet büntetlenül?
Február 1-jétől a HC Felcsík utánpótláscsapatánál dolgozik a Zalaegerszegről távozó Kercsó Árpád. Az edző blogunknak elmondta, nem fegyelmi büntetése miatt tér vissza szülőföldjére, az csak az utolsó csepp volt a pohárban."Nagyon szerettem a zalaegerszegi feladatot,…..
gregorius5556 2009.01.29 14:08:19
@Roger:
én meg csak arról beszélek, hogy a "pszichológiai eset" a profi jégkorongban teljesen normális. minden külföldi profi ligában ilyenek az edzők. és meg is van az eredménye. aki ezt idegileg nem bírja, ne jégkorongozzon, mert sose lesz belőle játékos. Kercsó csak arra készítette volna föl a gyerekeket, ami várt volna rájuk, ha netán magasabb szintű klubokba kerülnek.
gregorius5556 2009.01.29 17:41:32
@guriga uram jr.:

Azért tart itt az oktatásügy is, ahol tart, mert ma már nem lehet még csak rászólni se a gyerekekre, mert rögtön jönnek a jogvédők ajvékolni, hogy annak a c... gyereknek joga van megrúgni a tanárt. vagy nem c..., nem ez a lényeg, mert f...-ek is csinálnak ilyet. az ún. "pedagógia" mint olyan nem létezik, nem tudom, közületek ült-e már valaki tanárszakos órákon az egyetemen. szóval ott mindent meg lehet tanulni, pl. hogy japánban 1958-ban hány darab tanítási nap volt, de hogy hogy kell gyereket nevelni, azt nem. Nem azt mondom, hogy a megalázás az megoldás, de ezt a pedagógiás divatpszichológus dumát hagyjuk, mert semmi értelme.

Ja és ahhoz kapcsolódóan, hogy "sokkal fontosabb dolgokra nincs pénz, mint a jégkorongra", csak annyit tudok mondani, hogy a sport is befektetés, és megtérülne ha áldoznának rá. De itt csak a népnyúzást látják kiútnak, mert azt se tudják, mi a reform szó jelentése."
gregorius5556 2009.01.29 17:56:36
@Joegep:

Az, hogy az A-csoportba kerültünk, jó kezdésnek, de még nagyon sok munka van hátra, hogy stabilizáljuk ezt. És bármilyen hihetetlen, "vadállati" edzők nélkül ez nem fog menni. Kercsót majd megbecsülik Romániában, igazi játékosokat fog felnevelni, s míg az itt felháborodott szülők elégedetten nézhetik a magyar bajnokság középmezőnyében játszó gyermekeiket, addig a "kisvámpír" tanítványai elmennek svájcba, németországba, vagy akár az NHL-be.
Mi meg itt gyárthatjuk a pedagógiai elméleteinket a gyereknevelésről.
Újra csak a balettot vagy a sakkot javaslom a kedves szülőknek, ott nem üvöltöznek az edzők.