Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kurta karalábé

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világlapok divatszerkesztőit misztikum övezi. Elvárják tőlük, hogy mindig kövessék a trendeket, de legyen egy sajátos stílusuk és egyéniségük, eközben tükrözzék a lapuk imázsát és egy bizonyos fokig legyenek az újság "nagykövetei".Anna Wintour szerint egy…..
kurta karalábé 2010.01.09 14:20:39
@luellla: mondjuk lotta volkova csizmája ránézésre egy itteni átlagember havi fizetésének a fele. minimum. sok pénzből könnyű stílusosnak lenni.
hogyvolt A pokol konyhája 6x01 2009.11.16 09:00:00
Immár hatodszor nyitja meg a skót Michelin csillagos szakács, Gordon Ramsay a Pokol Konyháját Los Angelesben. A show lényege, hogy adott az F betűs szót előszeretettel használó szakács, aki tizenx jelöltből kiválasztja azt az egyet, aki a műsor végén konyhafőnöki posztot nyer egy…..
Miss és Szépfiú egy texasi szállítmányozó cégnél leltek Jarod nyomaira, klasszikus Mesélőnk is van, egy rohadó fogú alkoholista, Miss fintorog rendesen. Még jobban, mikor a sztorit meghallja: Jarod az egyik konténerben lakott, fizetett Mesélőnek azért, hogy leláncolja, néha…..
kurta karalábé 2009.11.14 18:06:57
@kekhalal21: nem akarlak megbántani, de borzasztó a helyesírásod, nem használsz írásjeleket, stb... pár sort is fájdalom így elolvasni, nemhogy egy egész hv-t.
Ismét a másik oldal (munkaadó) véleményét ismerhetitek meg, mert kell egy kis változatosság! Szép napot Mindenkinek!Szia! Én egy ügyvédi irodában dolgozom és gyakran interjúztatunk, mert nem találunk megfelelő jelentkezőt. Persze nyelvismeret is kell, de nem ez a legnagyobb…..
kurta karalábé 2009.01.29 13:17:29
@crazymokus:
Ráadásul egy végzett jogász nem olyan, mint egy végzett közgazdász vagy mérnök, nem dolgozhat egyedül, ezért gyakorlatilag mindent, amit csinál, felül kell vizsgálnia egy gyakorlottabb embernek. És mivel a mukáltató ügyvéd felel a jelölt által elkövetett bakikért, ezért bizony az első hónapokban nem valami nagy hasznot hozó dolog a jelölt. Persze fél év - egy év után már igen, de addig el kell jutni.

nos, ez egy egyetemről kikerült mérnöknél pont ugyanígy van. a tervezői jogosultságot nem adják oda a diploma mellé.