Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RyuK

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Meginterjúvoltak minket 2009.08.31 16:19:00
Kb. két hete kaptam egy mailt a Bloginterjú szerkesztőjétől, megkérdezte lenne-e kedvem néhány kérdés megválaszolására. Pont akkor mentem a Bükkbe néhány napra, szóval az interjú kicsit eltolódott, de mikor hazaértem megkaptam a kérdéseket, amire szépen meg is válaszoltam,…..
A barlang a legrémisztőbb horror film volt az Alien óta-írják a trailer elején. Nem csak rémisztő, de sikeres is volt, szóval kötelező jelleggel, futószalagon érkezik a folytatás, amelyben az első rész túlélője visszatér a barlanga, hogy kiszabadítsa társait a szörnyek…..
Igen gyerekek, tudtátok, hogy ez is el fog jönni. Kell a yaoiról is egy posztot írni mert így megugrik a látogatottság nagy kérdőjellel állok a dolog előtt manapság. Yaoi, az Olin Lexikon meghatározása alapján: japán animékben és mangákban előferdülő (haha), férfiak közti…..
RyuK 2009.08.05 12:39:05
@yaoifan: Te valami buzi lehetsz...
A Terminátor harmadik részéhez itthon kétlemezes DVD kiadás dukált, én is megvettem (990 Ft-ért), nézegettem az extrákat, de ehhez a videóhoz még nem volt szerencsém. Az alábbi jelenet megmutatja miért néznek ki és miért beszél a Halálosztó úgy, mint Arnold Schwarzenegger. Már…..
Filmdroid Karakterposzterek a 9-hez 2009.06.27 18:39:00
Hamarosan érkezik a 9-es animációs film Shane Acker dirigálásban. A produkcióhoz láthattok most 8 karakterposztert. A 1-es a csapat önjelölt vezetője. Ő egy tudós, okos, de gyáva, ám egyszerre zsarnoki és hirtelen haragú. Christopher Plummer adja a hangját a figurának. A 2-es…..
RyuK 2009.06.28 19:01:51
Half Pécs Squad Ragadozó 2009.06.14 20:00:00
John McTiernan még a Die Hard előtt elkészítette „a Halál” méltó ellenfelét bemutató filmet, a Ragadozót. Igaz, hogy ebben az esetben még nem a távoli jövőben járunk, s űrhajókon vagy más sci-fi kellékül szolgáló helyszíneken vannak kitéve a roppant törékeny…..
A Dark Avengers, már hónapok óta eléggé nagy sikernek örvend. Kezdetét vette a Dark Reign Doom, Loki, Emma, és Osborn elsődleges közreműködésével, azt követőn, pedig a méltán neves ex Zöld Kobold, letépte a hitvány kis álruháját, és megalapította a csapatát. Stark…..
Filmdroid Jön a Hitman 2 2009.06.24 10:21:17
A Fox stúdió ma bejelentette, hogy elkészíti a 2007-ben bemutatott Hitman - A bérgyilkos folytatását. Máris felbérelték Kyle Ward-ot a szkript megírására. Ward jelenleg a Kane & Lynch számítógépes játék filmváltozatának és a Fiasco Heights thriller forgatókönyvén…..
Tavaly szeptemberben jött a hír, miszerint Aaron Sorkin, a Charlie Wilson háborúja és Egy becsületbeli ügy forgatókönyvírója filmet készít a Facebookról, illetve annak alapítójáról. A Facebook ötlete Mark Zuckerberg egyetemista fejéből pattant ki 2004-ben, akkor még csak…..
Ha valami rejtélyes ügyet kell kibogozni, keresd fel a briliáns elméjú Sherlock Holmes-t, ha szellemek ás kísértetek zargatnak, akkor hívd fel a Szellemírtókat, de ha eltűnt a kis házikedvenced Ace Ventura a Te embered. Az állati magánnyomozoo megkeresi az eltűnt kiscicád, utána…..
Kabinláz - Cabin Fever (2002)   Rendezte: Eli Roth Rég volt már "hagyományos" DVD ajánló, úgy hogy íme egy igazi gyöngyszem. Kérem szépen ez Eli Roth első filmje, akinek köszönhetjük a Motelt is. Már itt lehetett látni, hogy tehetséges emberre bízták ezt a munkát. Miről is…..
Horror-Mirror TOP 10 Horror-klip 2009.06.11 07:30:00
Gondoltam egy kicsit színesítem a blogot (így 2 év után) és írok valami újat. Úgyhogy összegyűjtöttem a 10 (szerintem) legjobb horror témájú videoklipet, természetesen igyekeztem mindenféle stílusból keresni, felemás sikerrel. Kizárólag csak a vizuális látvány és…..
Half Pécs Squad Pókember 2009.06.02 16:47:00
Sziasztok!Először is köszöntenék mindenkit. Jómagam egy új blogíró lennék, ki a képregényes világot fogja becsempészni nektek. Szóval készüljetek!…ahmmm, még kezdő vagyok blogolásban, szóval úgy jöjjenek a kritikák, ha jönnek :)Akkor bele is vágnék. Most nem…..
Démonok (Demoni / Demons - 1985) és Démonok 2 (Demoni 2 / Demons 2 - 1986)   Rendezte: Lamberto Bava Erről a két filmről azért írok egyszerre, mert (sajnos) a második rész szinte ugyanaz. Hogy hogy értem? Szó szerint. Igen. No de kezdjük előbb az elsővel. A '80-as évek a zombik…..
Half Pécs Squad Indy? 2009.05.02 20:27:00
Aki még nem látta a filmet, annak javaslott nem olvasni tovább. Komolyan. Én, a maradi proli csak tegnap vettem a fáradtságot, arra, hogy meglessem a legújabb kalandot. Bevallom, az a maroknyi negatív vélemény, amelyek száma tényleg eltörpül az éltető kommentek mellett,…..
Sorozatomban olyan filmeket mutatok be, amelyeket a rajongók nagyon vártak, ám a megjelenésük csalódásokat okoztak.   A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet - The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2006)   Rendezte: Jonathan Liebesman Már egy ideje készülők…..
Tudom, tudom, ritkán posztolok, mea culpa. Kiengesztelésképpen, íme az a maradék három film, ami az ominózus szavazásomkor szerepeltek, mint további résztvevők. Amúgy is volt rájuk igény:) Akkor kezdjük ABC szerint: Arc - Face / Peiseu (2004)   Rendezte: Sang-Gon Yoo Aki…..
Filmdroid A csapda felállítva 2009.04.20 21:43:10
Az első Halálos kitérő sem volt valami jó, én mindig azt emlegetem mikor a gonosz és csúnya erdei gyilkos figurák elől a főszereplők egy jól zárható magaslesre menekülnek, majd csodálkoznak, hogy kivágják alóluk. Na a második felvonásról már az elején ordított, hogy valami…..
Half Pécs Squad Valami Amerika 2. 2009.04.10 19:43:00
Én szerettem a Valami Amerikát. A karakterei, a jól megírt dialógusai, és az ötletes sztorija miatt. Na most elmondhatom, hogy ezen nosztalgikus érzéseim voltak azok amik rávettek, hogy arcomat előre bekészített instant mosollyal felvértezve megtekintsem a film második részét, nos…..
A tavasz sikerfilmje megérkezett, mondják az Álom.net előzetesében rögtön az első mondatban. A tinisrácok biztos csorgatják majd a nyálukat a sok csaj láttán, de vajon jó is lesz-e ez az alkotás? A történet sem túl bonyolult, egy lány új suliba kerül, ahol …..
Half Pécs Squad Honfoglalás 2009.03.09 20:20:00
Nem, nem és nem. Ezt a filmnek csúfolt valamit egyszerűen nem lehet elhinni. Valamikor régen, gyerekfejjel már láttam, és egyedül az maradt meg bennem, hogy húsz emberrel kegyetlenül elfoglaltuk az egész Kárpát-medencét. Most újranéztem, mert reméltem, hogy jókat fogok röhögni…..