Regisztráció Blogot indítok
Adatok
archimed

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felrebbent a pletyka, miszerint Fábry Sándor m1-hez igazolásával párhuzamosan a köztévé megszünteti az új műsorpolitika jegyében súlyos milliókból forgatott DTK című műsorát, a köztévé talkshow-ját, ami csak nevében olyan, mint külföldi társai, mert kivitelezésében,…..
Ahogy Csaba is említette tegnap, az új MacBook Prók tisztességes ráncfelvarrást kaptak, a Core 2 Duók kiesése főleg az alsó kategóriás Pro laptopoknak jelent hatalmas sebességnövekedést.A 15 és 17 colos modelleket azonban már mind négymagos Core i7-essel kínálják, ami szintén…..
Minden különösebb kommentár nélkül közzé tenném a levelet, amit a nagyobb teljesítményű gépjárművekre kivetett luxusadó munkanéven futó projekttel kapcsolatban írtam az Adó és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalnak.  Válasz a hatályos jogszabályok alapján 15 napon belül…..
Pénztárcánk számára az elmúlt hét legfontosabb híre volt, hogy az Alkotmánybíróság visszamenőleges hatállyal megsemmisítette a vagyonadó lakóingatlanokra vonatkozó részét. Ha egy kicsit gyorsabbak lettek volna, megelőzhették volna azt a nemzeti társasjátékot, amelynek során…..
inphoto.blog.hu Nikon F2 [1] 2010.01.24 07:54:00
A Nikon F2 egy professzionális szintű, cserélhető objektíves, 35 mm-es (SLR) fényképezőgép. A Nippon Kogaku KK (1988. óta Nikon Corporation) gyártotta 1971. szeptemberétől 1980. júniusáig. Vizszintes titán redőnyzára 1 és 1/2000 másodperc közötti záridőket tud (maximum 10…..
Egy kvízműsorban a leggondosabb szerkesztés mellett is előfordulhatnak hibás feladványok, és ilyenkor a készítők csak abban reménykedhetnek, hogy a problémás kérdések minimálisan befolyásolják a játékosok szereplését. A héten utoljára látható Párbajból egyelőre 36 rész…..
Heves tiltakozás fogadta az orosz milliárdos Borisz Abramovicsbejelentését, miszerint óriási luxusvillát építene a XII. kerületben.Az önkormányzatnak nem tetszenek az építési tervek, és arrafigyelmeztetnek: sokakat sérthet az épület jelenlegi külseje.(A képen Abramovics egy…..
 Egy időben lenyűgözően szép volt, csúnya lett, most megint jól néz ki. Nem tudja azt, amit egy német luxusautó, mert puhább, szűkebb, igénytelenebb, de van egyfajta hangulata, kultúrája. Igaz, baj is akad vele.Mai tesztünk blogposztja...
Autófília Malaysia 2009.04.06 15:00:00
Bár Omm tavalyi F1 szösszenetei meglehetősen olvasottak voltak, idén már minden blogon akad az aktuális futamról szóló post, így nem feltétlen folytatjuk idén a sorozatot. Három gondolat azonban megkerülhetetlen: - Tavaly év végén elsirattuk az F1-et, szerencsére nem lett igazunk.…..