Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Weinzierl Anett

109 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SZOMBAT délelőttös TANDÍJKEDVEZMÉNYES Pályázatíró tanfolyam indul Pécsett! Használja ki a lehetőséget, és foglalja le a helyét még időben! Jelentkezési lehetőség az április 18-án, szombaton Pécsett induló TANDÍJKEDVEZMÉNYES Pályázatíró képzésre! EGYEDÜLÁLLÓ…..
Akik nyáron sem akarnak tétlenkedni, és minél előbb hivatalos pályázatírói, vagy projektmenedzseri végzettséget szeretnének szerezni, azoknak kiemelten ajánljuk a június elején induló pályázatíró, és projektmenedzser tanfolyamainkat!! Induló képzéseink: Pályázatírás a…..
LAST MINUTE jelentkezési lehetőség a november közepén induló kiscsoportos, gyakorlat orientáltüzleti tanfolyamainkra!Induló képzéseink: - Projektmenedzsment a gyakorlatban tanfolyam Menedzseljen sikeresen projekteket a tervezéstől elkezdve, a megvalósításon át egészen a projekt…..
Legyen ott a következő, szeptember végén induló kiscsoportos pályázatíró és projektmenedzser szakmai tanfolyamainkon! A képzések hétköznapos időbeosztással indulnak: oktatás heti egy alkalommal, délutáni időszakban. Szerezze meg a sikeres pályázatíráshoz szükséges…..
Használja ki a nyári hónapokat, szerezzen elismert, hivatalos pályázatíró, projektmenedzser végzettséget  intenzív nyári képzéseinken! Pályázatírás a gyakorlatban Legyen ott a június végén startoló kiscsoportos, gyakorlat orientált Pályázatíró tanfolyamon, és…..
Újabb lehetőség, hogy megszerezze a szükséges gyakorlati tudást sikeres pályázatok írásához!Május 25-én ismét indítjuk közkedvelt Pályázatírás a gyakorlatban- tanfolyamunkat, melynek keretében Ön elsajátíthatja a sikeres pályázatíráshoz szükséges gyakorlatias tudást!A…..
Volt már visszadobott, vagy sikertelen pályázata?Szeretne kitanulni egy valóban piacképes, használható üzleti sikerszakmát? Érdekli, hogyan működik a pályázatírás a gyakorlatban, és egy kifejezetten gyakorlat orientált Pályázatíró képzést keres? Szívesen dolgozna…..
Ne hagyja ki a lehetőséget, és foglalja le a helyét TANDÍJKEDVEZMÉNYES képzéseinken! Legyen ott a március 23-án, szombaton indult Pályázatíró és projektmenedzser tanfolyamon most padlóáron!Szombati csoportunkba most az eredeti 182.000 Ft-os tandíj helyettmindössze 152.000 Ft-ért…..
Rengeteg vállalkozás, intézmény, szervezet szeretne támogatásokra pályázni, de sokszor hiányzik a  megfelelő háttértudás ahhoz, hogy ezt sikeresen megtehessék.Április elején induló Pályázatírás a gyakorlatban tanfolyamunk ismét lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy a…..
Olvassa el iskolánk alapítójának legújabb cikkeit, melyből választ kap többek közt arra is, hogy miért életbevágóan fontos, hogy felnőttként se hagyja abba a tanulást és önképzést! Katt a cikkhez!  Miért tanuljunk felnőttként? Csatlakozzon Anett rajongói lapjához a…..
Használja ki TANDÍJKEDVEZMÉNYES CSATLAKOZÁSI AJÁNLATUNKAT!Legyen ott a szombati időbeosztású "Pályázatírás a gyakorlatban" tanfolyamon most padlóáras tandíjon!A január 5.-én, szombaton indult Pályázatíró tanfolyamunkon most az eredeti72.0000 Ft-os tandíj helyettcsupán 59.000…..
Használja ki ünnepi ajánlatunkat!   A 2013, január 5-én, szombaton induló - Pályázatírás a gyakorlatban- Pályázatíró és Projektmenedzser tanfolyamainkon most még a 2012-es tandíjon vehet részt! Használja ki padlóáras ajánlatunkat, és foglalja le a helyét az induló…..
Készüljön fel időben a 2013-as évi pályázati lehetőségekre!PÁLYÁZZON SIKERREL! Használja ki az idei év utolsó, gyakorlat orientált Pályázatíró tanfolyamát! Szerezze meg a szakirányú háttértudást képzésünkön, hogy a 2013-as év eleji pályázati kiírásokra már a biztos…..
Használja ki padlóáras novemberi ajánlatunkat, és biztosítsa a helyét TANDÍJKEDVEZMÉNYES tanfolyamainkra! Figyelem! Tandíjkedvezményes ajánlatainkra november 6.-a, éjfélig tud jelentkezni! Legyen ott a novemberben indulóProjektmenedzsment a gyakorlatban tanfolyamon most az…..
LAST MINUTE Jelentkezési lehetőség az október végén indulókiscsoportos, gyakorlatias képzéseinkre:Pályázatírás a gyakorlatban- kiscsoportos pályázatíró tanfolyam 35 órás, gyakorlatias képzés azoknak, akik sikerrel akarnak támogatásokra pályázni, vagy szívesen dolgoznának…..
Szeptember végén és október első felében ismét indítjuk közkedvelt tanfolyamainkat, melyekre még jegyet válthat!Képzéseink kiscsoportos formában indulnak, és elsősorban a gyakorlati megvalósításra fókuszálnak, hiszen hallgatóink 80%-ban azért választják a Vállalkozó…..
Tekintse meg iskolánk alapítójával készített legújabb TV interjút! Az interjúból megtudhatja, hogy mely üzleti sikerszakmákat indítjuk szeptemberben, és hogy miért érdemes egy szakirányú tanfolyamon megtanulni a pályázatírás, és a projektmenedzsment…..
A mai bejegyzésben néhány értékes tippel szeretnénk segíteni a pályázatírókat munkájukban, hiszen a pályázatíróknak sok apró dologra kell figyelniük egy pályázat megírása során.Cél és eredményAkkor lehet sikeres egy pályázat, ha világosan kiderül belőle, hogy mi a…..
Most "láblógatva", a nyári időszakban szerezhet üzleti sikerszakmát, hiszen közkedvelt képzéseinket a nyári hónapokban is indítjuk!Augusztus végén induló tanfolyamainkra még jegyet válthat! Augusztus végén az alábbi üzleti képzéseket indítjuk:Pályázatírás a…..
Már elérhetők  a július második felében, illetve az augusztusban induló üzleti sikerképzéseink, melyek közül a Pályázatíró és Projektmenedzser kombinált tanfolyamot kiemelten ajánljuk!Kiknek érdemes ott lenni a Pályázatíró és Projektmenedzser kombinált képzésen?-…..
Sokan nem is gondolnák, hogy már néhány apró változtatással is sokkal hatékonyabbá tehetik napjukat.A legújabb, - iskolánk alapítókjával készült - interjút nem csak vállalkozóknak ajánljuk, hanem midnenkinek, aki folyamatos időzavarral kűzd.   Önnek is nehézséget jelent…..
A projektmenedzserek egyik legfontosabb feladata, hogy reális és megvalósítható projektcélokat tűzzenek ki a menedzsment elé (pl. ki, mit, hogyan és mikor végez, mi lesz a részfeladata, team munka létrehozása, erősítése stb.), továbbá a projekt…..
Mindössze szűk két napig tart az a fergeteges akciónk, amelynek keretében most tandíjkedvezménnyel végezheti el induló kiscsoportos Pályázatíró képzésünket!Ne bízza a véletlenre!Pályázzon sikerrel a támogatásokra, vagy dolgozzon képzett Pályázatíróként gyakorlatias…..
2012. május 4-én reggel 8.30 órai kezdettel kerül megrendezésre Pécsett a Corso hotelben a Bizalmi Kör és iskolánk, a Vállalkozó Tanoda szervezésében a Vállalkozz okosan!  Országos rendezvénysorozat pécsi programja. A rendezvény célja, hogy a baranyai cégek és…..
 Mai rohanó világunkban úgy tűnik, egyre kevesebb mindenre elég a nap 24 órája.Pihenésre, kikapcsolódásra alig jut idő, de sokszor még kötelező feladatainkat is alig tudjuk elvégezni.A folyamatos pörgés, a „mókuskerékben való tekerés” különösen a…..