Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nody

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hágai Nemzetközi Bíróság is vizsgálódik a UPC szerelőinek ügyében, annyi emberiségellenes akciót hajtottak végre az utóbbi években. Mai hősünk Ági, a kábeltévék Kohlhaas Mihálya, aki annyira kiborult a UPC-ügyfélszolgálat legendás ügyfélellenességén, hogy kemény harc…..
A szótár szerint a 100 % mellé írt "smaku owocow" felirat valami olyasmi lehet, hogy "finom gyümölcslé", de hát az ember ritkán vásárol lengyel-magyar szótárral a Auchanban. Ildikó is joggal feltételezte, hogy a % a gyümölcskoncentrációra utal, holott a doboz…..
Tisztelt munkahelyi terror szerkesztősége! Egy érdekes esetet osztanék meg önökkel. Több éve dolgozom, illetve már csak dolgoztam egy ismert magyar élelmiszer lánc egyik fővárosi üzletében, mint eladó-pénztáros. A munkámra soha semmilyen panasz nem volt, a munkaidőt mindig…..
László jó fej akart lenni a Digivel, de a végén örülhetett, hogy nem csapták fejbe egy ridiküllel. Emberünk annyit akart megkérdezni, hogy a bevállalt 30 naphoz képet nem tudják-e egy héten belül bekötni az internetet, mert hónapokra külföldre kell utaznia, és akkor már nem…..
Húha, ilyen tombolás rég volt a Homáron, amilyet most fognak olvasni, Timi mama ugyanis rettentően kiborult, hogy a lányai egy Takko Fashion boltban majdnem kénytelenek voltak szembesülni a 7-9 éves kiscsajok számára gyártott, szivacsos push up melltartókkal. Olvasónk felteszi…..
Tisztelt Erynnis!54 éves vagyok, 1974. óta - az egyetemi éveket és a gyest kivéve - folyamatos munkaviszonyban állok. Jelenlegi munkahelyemen, egy kft-ben 1995. óta alkalmaznak. 2007. decemberében az ügyvezető (aki a cég 90%-ának a tulajdonosa is volt egyben) meghalt. Minden ingó és…..
Attila küldte el a csodalinket, ahol június legdrámaibb reklámakciójával szembesülhettünk. A cserebere nevű induló online piactér a mocsokmarketingre szavazott, és megvásárolta a szilokonhorror királynőjét. Geronazzo Mária, a közepesen ismert kacsacsőrű emlős tényleg a…..
Ritka szerencsésen estek egybe az akciók csütörtökön, egyszerre árulták a fanszőrzetes csirkecombot és a zöld pörkölthúst. Aki a harmadik specialitásra is kiváncsi, alant kielégítheti a vágyait, ott olvasható Kis Balázs vonatkozó levele is.Kedves környékbeli Barátaim,…..