Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hokimagyar

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajrá Sport Club Erőltetett menet 2009.10.13 06:32:00
    Öt nap, öt város, öt mérkőzés: ez a mérlege az ISK-SC elmúlt napokban lebonyolított magyarországi turnéjának. A cím egyáltalán nem túlzó, hisz az is megtörtént, hogy 20 óra leforgása alatt két mérkőzést is le kellett játszaniuk fiataljainknak, ami azért…..
Két hete lekapocsolták a zalaegerszegi jégcsarnokban az áramot, a hét elején pedig az MKB Bank Zrt. visszavette a létesítményt, mert a szép és nagy tervekkel előállt vevő nem teljesítette a 2009. április 21-ei adásvételi szerződésben vállalt kötelezettségeit.A Fendrik Zsolt…..
Az ifjúsági bajnokságban újabb két mérkőzést játszott a ISK-SC csapata: csütörtökön Debrecenben győztek 7-3-ra, szombaton viszont 2-1-re alulmaradtak Székesfehérváron. Hat mérkőzés után 12 ponttal vezetik is a táblázatot, ami azonban nem releváns, hisz a többi csapat maximum…..
Hajrá Sport Club Válogatott 2009.04.01 08:47:00
 A HC Csíkszereda vezetősége feltételekhez kötötte játékosainak válogatottban való részvételét. Ma kezdődne a felkészülés, a válogatott április 11-17 között vesz részt Torunban a  divízió 1.-es világbajnokságon- adta hírül a Hargita Népe.  Tegnap este…..
Fehérváron ma kettős rangadót rendeznek. Fél ötkor a kölyök-, fél nyolctól az ifjúsági bajnoki döntőt játsszák. Az előbbin az SC Csíkszereda, az utóbbin a Dunaferr a vendég. A nap második találkozóján az esetleges vendéggyőzelem bajnokavatást jelentene. A…..
Február 1-jétől a HC Felcsík utánpótláscsapatánál dolgozik a Zalaegerszegről távozó Kercsó Árpád. Az edző blogunknak elmondta, nem fegyelmi büntetése miatt tér vissza szülőföldjére, az csak az utolsó csepp volt a pohárban."Nagyon szerettem a zalaegerszegi feladatot,…..
hokimagyar 2009.01.29 13:33:05
@Káosz Professzor: Egyetertek veled!! Hajra Magyarorszag!!!
Akkor sikeres egy csapat, ha elsosorban jo a hangulat a csapaton belul, tisztelik egymas a jatekosok, felneznek edzoikre, neveloikre, nincs eroszak, durvasag, mert eroszakkal, durvasaggal csak eroszakot meg durvasagot lehet kihozni egy csapatbol, s ert akkor valamit a sok szakmai felkeszites....SEMMIT