Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csepeli

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szép nagy homárral keresztezett sünt érdemelne a lenti történet cipőbolti eladója, mert ennél taplóbb hozzáállással még nem nagyon találkoztunk. A nem nagy hiba is hiba, azt ilyen ocsmányul kijavítani sem szép dolog, de a hölgy beszólásai teszik igazán izgalmassá a…..
csepeli 2009.05.12 12:12:26
Kb 8-12 évvel ezelőtti időszakban, itthon csak olcsó, kínai cipőt vettem. Az első márkás cipőm, amit saját pénzből vettem egy olaszországi hivatalos út alkalmával volt, egy vászon adidas. 4 évig szolgált, semmi garancia, semmi gond.
Itthon továbbra is csak kínai edzőcipők, aztán 2004-ben ismét külföldön egy Nike. Az is kiszolgált 3 évet.

Azóta itthon is márkás cipőt veszek, ha hozzájutok és van rá pénzem, általában egy-másfél évente használódik el egy-ey Nike vagy Adidas (mondjuk 10-15 ezernél többet nem vagyok hajlandó cipőért fizetni, de inkább csak 9990-et)

Amúgy a legellemesebb élményem cipővásárláskor az említett vászon adidasnál történt az olaszoknál. Egy nyugdíjas korú eladó néni kérdezte, hogy mit szeretnék. mutattam a kirakatban a cipőt, erre ő mondta, hogy csak a raktárban van. bement a raktárba, felmászott a létra tetejére, a legmagasabb polcról levette a cipősdobozt, kihozta, próba, oké, vissza a dobozba, csomagolás fizetés, huszonhatszor megköszönte, hogy náluk vásároltam és elnézést kért, hogy várnom kellett (kb 3 percet!!). Végig mosolygott, szóval az itthoni eladókon szocializálódott lelkemben akkora furdalás volt, hogy szegénykének létrára kellett másznia, meg hogy sikerült pont azt a cipőt válsztanom, amiből csak a raktárban volt 45-ös méret... Még én éreztem rosszul magam, pedig ez ott a legtermészetesebb. A vevő legyen elégedett, ott ez számított.
Következzen B.O.T. levele, amely a munka világának szinte minden részletét érinti. Tisztelt Munkahelyi Terror!   Remek az oldal! Csak gratulálni tudok!   Nevem kiadása nélkül felajánlom történetem, ha érdemesnek tartják a közlésre. Több témát is érintenék. Rólam:…..
Bali egy rokkant barátja példája alapján arra gyanakszik, hogy a parkolási cégek mostanában egységesen rászálltak a mozgássérült-igazolvánnyal rendelkezőkre, és azzal a taktikával élnek, hogy minden igazolványost jól megbüntetnek mondvacsinált okokból. Azon az alapon, hogy a…..