Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marisell2

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BSG, ami szerintünk messze legjobb sci-fi a tévében, nemrég fejezte be harmadik évadát, és ugyan nem sikerült anyira ütősre az évad, mint mondjuk a mésodik, de a finálé sok mindenért kárpótolt minket, azt pedig nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a kissé lassabb epizódok…..
Az előző rész utolsó jelenetét emeltük át a mostani elejére, jön a szlogen megint, Mentsd meg a lányt, satöbbi. Hirót mintha hájjal kenegetnék a hír hallatán: van kardja a jövőben, és üzeneteket hurcol a múltba, jobb melónak tűnik, mint egy kutricában nyomorogni, az tuti.…..
comment:com Anyja fia 2007.04.07 16:00:00
Az amerikai sorozatok dömpingje közepette hajlamosak vagyunk elsiklani az európai tévések teljesítménye mellet, pedig akadnak a vén kontinensen is gyöngyszemek - itt van például az olasz televíziósok új realityje, amiben olasz anyák keresnek társat fiaiknak. A sorozat első része…..
marisell2 2007.04.07 21:21:07
Rozi a moziban Trélerpark: Next 2007.04.02 16:05:23
Van egy ember, aki látja a jövőt, és sajnos pont Nick Cage az, aki ezzel a fasza kis tulajdonsággal rendelkezik, akinek mostanában vagy nagyon röhejes a haja, vagy elbaszták a parókáját, nem lehet tudni. Na, ő a főszereplője a legfrissebb Philip K. Dick adaptációnak, amiben van…..
Ma átmegyünk kicsit brutálba, egy nem hagyományos férfiszépséggel próbálunk női olvasóink kegyeiben járni, akik remélhetőleg nem akadtak ki nagyon a késés miatt - pénteken Kamera Hungáriáztunk, és onnan maximum csak valami tévés szappansztárt illeszthettönk volna be, de…..
comment:com Szopjuk le mind Lilut! 2007.04.03 03:16:00
A "hogyan kurvaanyázzák a kedves közönséget a suttyó műsorvezetők kamerán kívül" című sorozatunkban ma nem Polgár Philip köszön el a nézőktől az egyezményes "szopjatok le"-vel, hanem Lilu. Hogy miért raktuk ki így reggel? Mert szeretünk nosztalgiázni, és…..
Természetesen mai ajánlónkat is mesével kezdjük, Bob és Bobek diszkóba megy a Duna TV-n (18:40), Till Attila pedig lusta, kövér macskává változik az HBO2-n (Garfield 19:40). Este nyolctól egy igazán ígéretesnek tűnő, szegregációról szóló magyar ifjúsági film lesz 1976-ból a…..
Az első budapesti plakátokon még az volt, hogy Addig jár a köcsög a kútra, aztán a köcsög szót finom, értő, csirizes kezek átragasztották korsóra. Politikailag korrektebb buzizás ez. 21.40-től megtudhatjuk, hogy miért is volt ez a nagy felhajtás, a Tv2 ugyanis leadja a francia…..
marisell2 2007.04.02 08:59:35
floyd.vi · ingyenkajman.hu 2007.04.02. 00:48:33
:)))))))))

szerintem ez a csaj soha nem is akart szép lenni.viszont jó színész.
Azzal kellet szembesülnie a Kamera Hungária egyik vitáját hallgató közönségnek az előbb, hogy a magyar néző az egy különleges állatfaj, nekünk hiába adnának a tévék ún. intelligens sorozatokat (nem én mondtam), mi ezt nem nézzük, csak éjfél után, mert addig csak bután…..
Ez a cím iszonyatosan néz ki magyarul, de ez van. Gyors helyzetjelentés a végekről: Peter időben és térben megfagyva a metróban JövőHiróval társalog, Clairemackó a suli bikáját vezette bele egy betonfalba 160-nal, Nathan és Niki/Ikin poszkuitális nyáladzását a Szemüveges Ember…..
Menekül hát, mert máshoz sem ért. A sántikáló és félszemű macsóember immáron harmadik alkalommal fog meglógni valahonnan. De hogy állunk a minekkel? Az első rész az immáron kultikus satátuszba került Menekülés New Yorkból címre hallgat, annak idején egy mai átlagcsalád…..
comment:com Papírból várat 2007.03.29 11:15:00
Ismeri Ön Shigeru Bant? Tudja, a japán őrült, aki papírból épít házakat. Merthogy lesz róla egy dokfilm a TV Dekón. Érdemes megnézni, mert a csávó nagyon kegyetlen. Tényleg papírból épít házakat, nyilván speciális eljárással, nem pedig körömollóval vagdossa ki, ami…..
Rozi a moziban Tom vs. Adolf 2007.03.27 10:21:00
Tom Cruise, az újabban worluk kollégánkat baszlató szcientológiai egyház egyik nagyágyúja mostanában nem sokat szerepl a hírekben hálistennek, a sajtósa vagy nem végzi a munkáját, vagy éppen ellenkezőleg nagyon is jól. Most azonban hír érkezett a Xenu-hívő nagyember…..
marisell2 2007.03.28 13:33:56
comment:com Kölyköd voltam 2007.03.27 13:17:00
Olyan hírt hozott a posta, hogy menten elfejtettem tőle tegnap esti rémálmomat, pedig abban Anettka takarított zongorát egy szál pinában, miközben Farkasházy olvasott fel Tőkés László beszédeket, szóval volt mihez felnőni az elektronikus postásnak, de sikerült neki: Tokio Hotel…..
Korábban jelentettük, hogy a Beckham nevű két lábon járó üzleti vállalkozás (egykori labdarúgó) és kedves neje (aki korábban azt hitte, tud énekelni, de elmúlt), a mell- és orrplasztika elrettentő példája Amerikába érve rögvest aláírt egy valóságshow-ra…..
Durva nap ez a mai, Árpád népe, hejj! Először is röhögjünk már egyet a Győzike mai epizód címén: Evelin kamaszodik. Szerintem egyébként nem az a baj, hogy kamaszodik, hanem az, hogy a töke tele van már az idétlen faterjával, de ez csak magánvélemény (RTL, 21:05). Ha ez…..
Mégpedig az immáron Oscar-díjas Tégla című film szintén díjazott alkotójának, annak forgatása közben, mert mégis, hogy jön egy ilyen senkiházi rendező, mint ez a Scorsese ahhoz, hogy utasítson egy MARK WAHLBERGET? A világ filmművészetének egyik halhatatlan alakja, az egykoron…..
comment:com Hétfői hírek 2007.03.26 07:30:00
Az átlagamerikai mindössze 15 csatornát néz, habár a Nielsen kimutatása szerint akár 104-ből is válogathat. Ez azért furcsa, mert a választék növekedésével a valóban nézett csatornák száma tulajdonképpen stagnált. Baszogatják Tyra Banks Topmodell című műsorát, mert a…..
marisell2 2007.03.26 09:56:46
comment:com Szívassuk meg Fábryt! 2007.03.24 15:32:00
Szeretjük a Nap-Keltét, még szombaton is megkacagtatják a nézőt. Aki szánalmas iszapbirkózást, szarpaszírozást akar látni, és nincs jobb dolga, az feltétlenül kattintson ide és tekintse meg szerencsétlen Fábry Sándort a Kereszttűzben. Eleve, a Kereszttűzbe csalni a humoristát…..
Nem igazán szoktunk a Viva TV-vel foglalkozni, a Randizóna, a Shibuya, vagy a Megálló valahogy kimarad látó- és érdeklődési körünkből, de ez így van jól, nem mi, harmincas sorozatfüggők vagyunk a célközönség. Egy sajtóközleményük hatására azért csak szót ejtünk…..
marisell2 2007.03.24 19:16:57
Kora délután is érdemes tévézni, különösen a sci-fi rajongóknak, hiszen Battlestar Galactica (14:25), Eureka (15:25) és Csillagkapu: Atlantisz (16:25) van terítéken a TV2 jóvoltából, szakadó esőben amúgy sem lehet mást csinálni, igazi függők meg eleve tojnak a napsütésre. Ha…..