Regisztráció Blogot indítok
Adatok
havasmokus

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szekelyhon.ro alapján: A Román Jégkorong-szövetség fegyelmi bizottsága (fb) még a döntő második mérkőzése, a hétfő (április 1.) esti összecsapás előtt összeült és megtárgyalta az esetet, és a döntést szóban közölte a két érintett klub vezetőségével, illetve a…..
Két góllal nyert a Ferencváros otthonában a Mol Liga-listavezető HSC Csíkszereda, hosszú ideig nagyobb volt a differencia az eredményben, a hazaiak az utolsó tíz percben zárkóztak fel, Ladislav Sikorcin egyre jobb, most 2+1-et csinált, 4-6. A Dab.Docler igyekszik tartani a lépést a…..
havasmokus 2010.11.01 08:07:28
@potocsi: Kedves potocsi, az is lehet, hogy azért a legunszimpatikusabbak, mert a 4 mérkőzés során a lehetséges 12 pontból egyet sem hagytak Nektek??? :))
Mindhárom mai mérkőzésen az esélyes csapatok nyertek a Mol Ligában. Bukarestben a hazaiak szerezték meg a vezetést, és majdnem a meccs feléig tudták is őrizni az előnyt. Ekkor kettős előnyből egyenlített Cazey Bartzen, majd még a harmad vége előtt Szilágyi Levente a később…..
havasmokus 2010.10.25 02:14:31
@cornwall: A nagy fekete határon túli cica épp Mariborban volt és ti már cincogtok??
Az az újdonság jutott el ma füleimbe, hogy kétséges a 2010/2011-es román bajnokság.Ezt még nem támasztom alá semmilyen bizonylattal, ma, szerda estig kaptak haladékot mindazon csapatok, akik nem kívánnak részt venni a romániai bajnokságban.Bővebb infóért  tovább..Hogy ki…..
havasmokus 2010.06.03 18:56:10
@Kertész László: Kedves László! Arról szó nics, hogy az említett három csapat kilépne a román bajnokságból. Ezek a csapatok majd február folyamán valamikor belépnek a középszakaszba, az alsóházban első helyen végzett csapattal együtt, majd elődöntő meccsek és döntő következik. Elképzelhető, hogy valamelyik a három közül meg is nyeri a bajnokságot. Mi ebben a rossz? A Volán is magyar bajnok lett, nemde? És nem játszott az alapszakaszban az OB1-ben. Sőt, a középszakaszban sem... (mondjuk alapszakasz nem is volt...). Ti másképpen tudjátok az egészet? Mi az, hogy "visszasirja majd magát mind a 3 csapat ide"??? Persze, hogy a pálya és az anyagiak nélkül nehéz vagy akár lehetetlen, de miért hibás a többi csapat emiatt??? Egyébként sajnálom a helyzetet, üdv!
Hajrá Sport Club Változás 2010.04.23 16:42:00
A Sport Club Szurkolói Egyesület kérésére közöljük, hogy a kedden 19 órakor kezdődő gyűlés zártkörű lesz. Ezen a gyűlésen csak regisztrált egyesületi tagok vehetnek részt!..
03.14 (Vasárnap) Csíkszereda 17.30 03.16 (Kedd) Bukarest 20:30 03.19 (Péntek) Csíkszereda 20.30 03.22 (Hétfő) Csíkszereda 20.30 03.24 (Szerda) Bukarest 20:30 03.25 (Csütörtök) Bukarest 20.30 03.28 (Vasárnap) Csíkszereda 14.00A második összecsapástól a GSP képernyőin is látható…..
havasmokus 2010.03.21 08:17:26
@Kertész László: Itt senkinek semmi szüksége a mindenkinek megfelelni akaró, bucurești-barát "jókívánságodra". Nyugodtan írogass inkább a többi hasonszőrű gyergyói barátoddal együtt a csodálatos Progym blogotokra. Magyarként mondom: nem gondolod, hogy egy ilyen meccsen azért illene Csíkszereda csapatával tartanod, nagyokos? Hajrá Sportclub!
Az elmúlt hetek történései alapján meglepőnek is mondhatjuk, hogy a román döntő első mérkőzésén a sokszoros bajnok SC legyőzte a trónkövetelő HC-t. Már a vezetést is az SC szerezte meg, Mihály Árpádék futottak az eredmény után, néhányszor egyenlítettek, de…..
havasmokus 2009.03.12 09:50:56
@csik city: "vallami filmes statisztikai vallogatason ". Ez az aranymondás tőled származik... :) Továbbra is eszméletlenül sok hülyeséget írsz, de most legalább lehet kacagni is... A szokásos helyesírási "elütésektől" eltekintve, gondolom, hogy statisztákra gondoltál, nem pedig "filmes statisztikákra".... :))
Tánczos Barna, a Román Jégkorong Szövetség elnöke telefonon megkereste Árkovics Miklóst, a magyar játékvezetői testület vezetőjét azzal a kéréssel, hogy a HC Csíkszereda–SC Csíkszereda Mol Liga-döntőt magyar játékvezetők vezessék. A finálé mérkőzései négybírós…..