Regisztráció Blogot indítok
Adatok
satöbbi

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerektrend Nem retró, skandináv 2009.03.13 15:34:00
Nekem bejönnek ezek a ruhák. Viccesek, szépek, egyediek. Semmi erőlködés, kategorizálás - lányok rószaszín, fiúk kék -. A minták alapján azt mondanám, hogy jellegzetes skandináv design, de a szín- és anyaghasználat szintén az. Mondjuk, van egy korosztály szerintem - kb a 3-4…..
Gyerektrend Kicsit cukros! 2009.03.02 14:20:00
Ha  engednék a lányom  kitartó ostromlásának, és ráhagynám a ruhái kiválasztásának lehetőségét, akkor ő egész biztos ilyeneket választana. De nem engedem, sőt igyekszem őt otthon hagyni, hogy ne kelljen a boltba ölre menni egy–egy  „tündéri“…..
Elég hihetetlenül hangzik, de a design már 64 éves, persze aki ismeri a tervező páros egyéb munkáit, az tudja,hogy egy nem mindennapi életmű darabjairól van szó. Az első Elefántot 1953-ban gyártották hajlított rétegelt lemezből, natúr és vörös színekben. Mivel a fából…..
Nálunk pont tavaly volt a fenti kérdés műsoron: a lányomnak "feltétlenül szüksége" volt egy kisbőröndre. Kerestük is mindenhol az "igazit". Mai fejjel azt kell mondanom, nem választottunk jól. Annyival szebbek és aranyosabbak ezek a holland Room Seven termékek,…..
És az egyedi megoldásokat, érdemes a Threadless oldalán körülnéznie, hiszen nagyon jó felsőket lehet itt vásárolni – és nemcsak gyerekeknek! A világ bármely részéről lehet grafikákat küldeni, így pályázva a nagy lehetőségre, hogy a mi agytermékünk is felkerüljön az…..
Az én gyengém a Camper. Ez a mallorcai cipőmanufaktúra több száz éves múltra tekint vissza, pár 10éve komoly nemzetközi sikerrel. Szezononként számtalan szebbnél-szebb cipővel jelennek meg, két éve pedig gyerek kollekciójuk is van. A Twins cipőcsaládban olyan cipőket…..