Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrdel

0 bejegyzést írt és 435 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a részben Marotta utolsó három mellényúlására emlékezünk vissza, akikben az a közös, hogy mind a hárman 2010-ben érkeztek Torinóba és mind csak kölcsön szerepeltek a Juventusban. Alberto Aquilani: Rómában született, és az AS Roma csapatánál is nevelkedett. Egészen 2009-ig szolgálta a…..
mrdel 2020.05.20 23:53:44
A legfrissebb fejlemények alapján csupán apróságokon múlik, hogy Daniele Rugani csatlakozhasson az AS Romához, és akár már ma eldőlhet az olasz válogatott labdarúgó sorsa. A Sportitalia, az Il Corriere dello Sport és a Sportmediaset egybehangzó értesülései szerint a Juventus 5 millió euró ellenében…..
Az olasz pletykák szerint a Juventus tájékoztatta Gonzalo Higuaínt, hogy a csatár nem szerepel a jövőbeli terveikben. A Chelsea pár napja hivatalos közleményt adott ki arról, hogy nem kíván élni Gonzalo Higuaín kölcsönszerződésének a meghosszabbításával, és következésképpen a csatár kivásárlását…..
Gonzalo Higuaín testvére vasárnap este egy olyan poszttal jelentkezett Twitter-oldalán, ami arra utal, hogy az argentin csatár nem fog Rómába igazolni és marad a Juventusnál - adta hírül a Football Italia. Pipita a minap visszatért Torinóba, miután az elmúlt évet kölcsönben a Milan, majd a Chelsea…..
Holnap ismét lezárulhat egy szappanopera, mivel a Juventus várhatóan hétfőn jelenti be, hogy megszerezte az Ajax ifjú csapatkapitányát, Matthijs de Ligtet, aki előreláthatólag 67 millió euro, valamint további 13 millió bónusz fejében csatlakozik a zebramezesekhez. A holland válogatott védő közelgő…..
A Juventus csapatkapitánya, Giorgio Chiellini a Tuttosport-nak adott interjút, amely során a klub jövőjéről, valamint Massimiliano Allegri távozásáról is beszélt. "Úgy gondolom, hogy Allegri a megfelelő pillanatban távozik. Nehéz lesz olyan teljesítményt hozni, mint ő. Max egy nap visszatérhet, de…..
mrdel 2019.05.24 11:56:31
A Juventus hivatalosan is edzőt keres, ezért természetesen ismét szárnyra kaptak a pletykák, amelyek szerint a legesélyesebb Mauricio Pochettino és Simone Inzaghi, azonban Antonio Conte, Pep Guardiola és Didier Deschamps sem zárható ki, bár mindegyikük elég nehezen szerezhető meg. A…..
Na eeez igen, Anikó billeg be egy olyan ruhában a stúdióba, ami végre kurva jól néz ki, a bakancs/rövid csizma mondjuk nem megy hozzá, de ettől hajlandó vagyok eltekinteni. Felvirradt a napja a Való Világ 9 utolsó párbajának, de mielőtt összecsapnak a Szív és az Ész Harcosai,…..
mrdel 2019.02.16 23:56:21
A Juventus időben visszatért a győztes ösvényre, így már nincs más dolog, mint ezen az úton továbbhaladni, és sérülés nélkül lehozni a Frosinone elleni mérkőzést. Az összecsapás helyszíne az Allianz Stadium lesz, ahol pénteken mérkőzik meg a két együttes. 20:30-kor indul útjára a labda, amikor…..
mrdel 2019.02.15 00:08:03
Az utolsó hét a villában pont olyan, mint az utolsó hét a suliban. Már minden dolgozat ki lett javítva, aki kétesre állt, az már kikönyörögte, hogy felelhessen a jobb jegyért, matekon, hittanon (katolikus suliba jártam, az Isten szerelmére), magyaron már csak a Mátrix-trilógiát nézzük, egyedül a…..
Két nehezen értékelhető mérkőzést követően, a Juventus a Sassuolo ellen térhet vissza a győzelem útjára, s a Parma elleni, 3:3-as döntetlennel záruló bajnoki mérkőzésen fegyelmi gondok is adódtak, hiszen Paulo Dybala feldúltan robogott be az öltözőbe. "Dybala elnézést…..
Ezt az ifjú játékost már valamilyen szinten ismerhetjük, mivel elég nagy tehetségként harangozta be a sajtó, és az Ascolinál, sőt az U20-as válogatottnál is nagyon ígéretesen játszott. Riccardo Orsoliniről van természetesen szó, akit most egy kicsit jobban megismerhetünk.  Az olasz szélső az Ascoli…..
mrdel 2019.02.06 23:33:39
Wojciech Szczesny a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva nem fogta vissza magát, amikor csapata teljesítményét értékelte a vasárnapi, Lazióval megvívott mérkőzés után. "Az első 60 percben láthatatlanok voltunk, és vereséget érdemeltünk" - állította a kapus önkritikusan. A…..
mrdel 2019.01.28 19:21:46
A legfrissebb hírek szerint a Chelsea szemet vetett a Juventus fiatal játékosára, Rogérióra - hívta fel rá a figyelmet a Calciomercato.com. Bár a londoni kékek menedzserének, Maurizio Sarrinak az elsődleges célpontja a torinóiak csatára, a kölcsönben a Milanban szereplő Gonzalo Higuaín, úgy tudni,…..
mrdel 2019.01.15 23:40:56
@fire06: Ő a néger Emerson féltesája -a boxos ribzli :D
A VV Csoki néven ismert vellalakó a bekerülésekor forgatott kisfilmben azt mondta, hogy Szavazzatok rám, néger vagyok! és ezen a platformon tolta eddig a szekeret odabent, levarrt két vagy három lakót (VV Krisztiánt nem számoljuk bele, de sanszos), majd testi épséget veszélyeztetett és kizárult. A…..
mrdel 2018.12.23 21:44:29
A Juventus megspórolhatta volna magának a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó két mérkőzését, azonban a Manchester United elleni hazai vereséggel ismét nyílttá vált a harc az első helyért. A döntés így az utolsó játéknapra maradt, s mivel az egymás elleni eredmények az…..
mrdel 2018.12.12 22:44:46
mrdel 2018.12.12 23:03:49
Olasz beszámolók szerint a Cristiano Ronaldót és João Cancelót Torinóba édesgető Jorge Mendes további erősítéseket tervez az Öreg Hölgy számára. A Raisport szakértője, Ciro Venerato szerint James Rodríguez beajánlása mellett Jorge Mendes felajánlotta a Manchester United…..
A spanyol sajtó értesülései szerint a Manchester City mellett a Juventus is komolyan érdeklődik a Real Madrid mellőzött válogatott játékosa, Isco iránt. A középpályás mindössze 78 perc játéklehetőséget kapott a madridiak új mesterétől, Santiago Solaritól, aki már öt alkalommal ülhetett a csapat…..
A Juventus a SPAL elleni győzelemmel tért vissza a válogatott szünetből, s mostantól nehéz menetelés vár a csapatra, melynek első lépéseként a Valencia együttesét fogadva kell bebiztosítania helyét a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában. A zebramezesek a saját…..
Továbbra is bizonytalanság övezi Alex Sandro jövőjét, hiszen a brazil játékos még mindig nem hosszabbította meg jelenlegi szerződését a Juventusszal, s most azt is elárulta, hogy szívesen kipróbálná magát a Premier League-ben. Az elmúlt évek során a Chelsea mutatkozott a…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus három olasz tehetség megszerzésével építené tovább a jövőt, s hamarosan lépéseket tehet Federico Chiesa, Nicolò Barella és Sandro Tonali megszerzéséért. A Tuttosport szerint a Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici élénk…..
Massimiliano Allegri szerint a Juventus három vagy négy gólt is szerezhetett volna az első félidőben, de legalább a legkevésbé fontos meccset veszítette el a csapat. „Csalódást keltő vereség volt a mai, mivel a csapat jól játszott. Javulnunk kell a befejezések tekintetében,…..