Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erdon-sama

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kommentben írd meg a címét! Ha tudod :D ..
Erdon-sama 2011.06.13 12:07:15
Napokban kaptam egy e-mailt, hogy valaki végigvitte a Ringrikert. Többszöri ide-oda után végül videót is kaptam, részemről nem láttam látványos "szabálytalanságot", ha esetleg más próbálkozó megvétózná a látottak alapján, akkor hétfőig tegye. Baloldalt a…..
Van aki már lázasan tolja a Ringrikert, holott még van rá bőven idő. Ilyen ember "BigBossHu" aki már eléggé a végén van, de úgy tűnik kapitulált. Íme elkeseredett szavai Szerintem megtarthatod a jegyeket, arra jutottam, hogy ez lehetetlenség. Le van videózva az egész…..
Erdon-sama 2010.12.27 14:26:25
Köszönöm mindenkinek, aki igyekszik segíteni nekem abban, hogy végigvigyem ezt a hülye játékot és e-mailen, kommentárokban elküld nekem nekem 1-1 linket. Abból az egyik egy nem túl bizalomgerjesztő orosz honlapra vezet, ahonnan bevallom őszintén, nem szeretnék semmit a gépemre…..
Erdon-sama 2010.06.27 19:28:40
Mondtátok, hogy menjek fel ennek a fura piramisnak a tetejére, mert akkor nekem biztosan jó lesz majd. Természetesen kipróbáltam. Az egérrel is kattintottam. Ha van valakinek tanácsa, szívesen fogadom, abszolt benne vagyok, hogy apránként végigvigyem a Ringrikert és ha 3. részt nem is,…..
Tudjátok, hogy nem vagyok grafikabuzi, de kérdem én, hogy így kell kinéznie egy 2010-ben megjelent játéknak? Itt van hozzá egy zseniális beszámoló, a pontozásnál az iróniafaktor bankot robbant. Van egy erős Mortyr fílingje is,nem? Köszönet: Tirexi, Krass..
Nem tudom, Alex-nek hogyan sikerült ezt összehozni, de ez egy új premier  Valamint András megdönthette az eddigi tolatási sebességrekordot, akit érdekel, megnézheti itt..
Az tuti, hogy nekem már 400x legalább elküldtétek, hogy a Big Rigs tabulátorral egy érdekes dolgot lehet elérni, azonban mintha ezt az infót ide még nem raktam volna ki. Talán mert eddig nem még nem volt rá vizuális bizonyíték, de Erdon videójával most pótlom a hiányt  ..
Erdon-sama 2010.04.27 10:31:41
@vuk_: leírtam, hotgy rosszul ejtettem :P
Erdon-sama 2010.04.27 10:33:18
@Erdon-sama: és már írni se tudok XD
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.03.30 09:51:00
Kb 1 hét múlva lesz új videóm, ahol szerepel az a bizonyos bronzáriumos kopasz pasas. Legalábbis ő van a borítón, a játékban kissé kockásabb a feje ;) Egy olyan stílusú játék, amelyből már volt kettő, úgyhogy lesz összehasonlítási alapom. Vannak elég komikus dolgai, már…..
Erdon-sama 2010.03.30 18:05:49
@Erdon-sama: illetve a kéziféket(space gomb) ha nyomva tartjuk gyorsabban elkezd tolatni, mint rükvercben és dombok között olyan gyors így, hogy eltűnik a kamion. Emelett a c gomb lenyomásával megnézhetjük alulról a pályát a semmiből.