Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ola

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már médiamegmondó blog, akkor mondjuk meg azt is, hogy május 1. nem csak a munka ünnepe, hanem a magyar televíziózásé is. Konkrétan a Magyar Televízió születésnapja, merthogy a magyar televíziózás sokáig azonos volt a  Magyar Televízióval. A Magyar Televízió…..
comment:com Kirándulás utánra 2007.04.29 13:51:00
Nyár van, meleg, meg napsütés. Na, és? Nem kell annyira örülni, nem kell réteken szökellni, meg arcunk a lágy, meleg szellőbe mártani. Tévézni, azt kell. A vasárnap nem lesz egy erős nap, de azért van mit nézni. Mondjuk 18:50-től az Ítélet eladó című filmet Gene Hackmannel,…..
Pont ezen a héten készítettem szémvetést, hogy akkor most én melyik (amerikai) csatornát is szeretem a legjobban, ehhez pedig azt a tudományos módszert választottam, hogy összeadtam, hpny sorozatot nézek per network, és így hirdettem győztest. Erre ma jön a hír, miszerint az F/X…..
Ezen a héten végre kiderül, hogy Peter megmenti-e a lányt és ezzel a világot is egyben, és Sylar is meglehetősen kellemetlen helyzetbe kerül - de sajnos Mohindert is kapunk, olyan dózisban, ami káros az egészségre. Clairemackó iskolájában nyitunk, ahol a Homecoming nevű éves…..
A MadTV paródiákat nagyon szeretjük, mert viccesek, és általában célbatalálnak - és ez nincs másképp ebben az esetben sem, amikor összetalálkozik a sírva picsogás a geciséggel, azaz Grace klinika Házdoktorral. Angolul kell hozzá tudni, de a képi poénok is jók...
Talán azért nem kedveltem annyira ezt a részt, mert itt ruccanunk át Indiába, és kezdünk meg egy számomra rohadtul idegesítő szálat - én ezeket a Mohinderes részeket valahogy nem tudtam megkedvelni, a faszi nem magyon érdekel, kész, ez van. Jó, az apja nagy arc, már a Csillagkapuban…..
A balázsok és mónikák tengerében sírós szemmel halászó egyszeri tévénéző már annak is örül, amikor véletlen klikkolgatással olyan, hazai gyártású műsorra akad, ami hat perc alatt nem kergeti az őrületbe, hát még annak, amikor olyanra talál, amiről esze ágában sincs…..
Igazság szerint focival kezdeném ma is, de az UEFA-kupa a csalódott csapatok vetélkedése, úgyhogy inkább hanyagolom a témát. Kapcsoljunk inkább 21:00-től az m1-re, mert nagyon jó angol sorozat megy rajta, az MI-5, amit sajnos a kutya nem néz, pedig. Utána Kultúrház, amiben a…..
Az előző rész utolsó jelenetét emeltük át a mostani elejére, jön a szlogen megint, Mentsd meg a lányt, satöbbi. Hirót mintha hájjal kenegetnék a hír hallatán: van kardja a jövőben, és üzeneteket hurcol a múltba, jobb melónak tűnik, mint egy kutricában nyomorogni, az tuti.…..
A mai délutánt is ajánlatos kézilabdával kezdeni, a Fradi tegnapi sikere után (agyonvágták a dánokat) a Debrecen próbálja ledolgozni kétgólós hátrányát az Ikast ellen, ami nem lesz egyszerű, de nem is lehetetlen. Kezdés 17:45 a sport1-en. Napicsajunk Gro Hammerseng, a dán…..
Sorozatvisszatéréssel kezdjük, Ház doktor megint rendel, most hogy a feleségek elmentek pihenni egy igen nyamvadtra sikerült évad után, jöhet a mizantróp faszkalap, aki mindenkit utál, örüljön a rákos kisgyerek anyja, ha nem röhögik ki a könnyeit. Az első évad sem volt semmi, de…..
A Hallmarkon már jó régóta vetített Crossing Jordan egy fokkal közelebb kerül ma este a szélesebb néprétegekhez, hiszen a kicsivel azért nézettebb Cool műsorán fog bemutatkozni ma este kilenctől. Aki eddig Nyughatatlan Jordan címen kereste a műsorújságban, az mostantól a Bostoni…..