Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pipázó Csákány

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
16 évig volt Bécs és Budapest gyarmata Tiencsin belvárosának 108 hektáros területe. Bár a koncessziós zóna gazdaságilag semmit sem lendített a Monarchia gazdaságán, tény: osztrák állampolgár volt az itt élő első kínai köztársasági elnök, majd császárrá koronázott Jüan Si-kaj. Az egykori…..
Logikus, utasbarát, maximálisan rugalmas intézkedés. "A MÁV-START Zrt. ezúton tájékoztatja tisztelt utasait, hogy augusztus 30-tól változik a vonatok menetrendje, véget ér a nyári menetrendi időszak. A személyszállító vonatok közlekedésében visszaáll a nyári…..
Józsefvárosba menni élmény. Volt. Ma is be-befordulok a Nap utcába, de hiányzik a régi para. Az a kellemesen bizsergető veszélyérzet, a settenkedő, de jóleső félelem. Amikor megtalál egy helyi vagány, vagy sértett polgárember. A kedélyes picsába-küldések. Itt…..
Pipázó Csákány 2010.06.24 10:31:41
+1
Azzurri A kötelező győzelem 2010.06.20 11:41:00
 A Paraguay elleni mérkőzés legnagyobb tanulsága talán Marchisio trequartistaként előadott vergődése volt, mely hatására Lippi végre visszább vett kísérletező kedvéből és a csapat újra a jól bevált 4-4-2-es formációban rohamozhat ma délután. És bár ez ugyan még…..
Pipázó Csákány 2010.06.20 17:56:17
�j-Zéland - Olaszország live..
 Három napnyi érdektelen szenvedés után (mégis milyen világbajnokság az, ahol a legjobban ezidáig a német csapat teljesített..), végre felpezsdül az élet, pályára lép a világbajnoki címvédő, megmentve ezzel milliók labdarúgásba vetett hitét. Első ellenfélként a…..
Ma este Olaszország lesz az ellenfél, ennek apropóján elemezzük ki Csizmaország játékosait.  Az aktuális világbajnokot sosem írták még le ennyire, mint amennyire velük teszik ezt a szakértők és kevésbé szakértők. Jogosan? Minden jel erre mutat, de a pályán rácáfolhatnak…..
Nem tisztünk eldönteni, hogy csak udvariaskodnak/hitegetnek a felek, amikor azt mondják a Manchester United-Milan visszavágó előtt, hogy nyílt a továbbjutást kérdése, de annyit feltétlenül szeretnénk jelezni, hogy szerintünk bizony az. Lehull a lepel, Garcia bőrmester is színt vall…..
Pipázó Csákány 2010.03.10 22:35:09
A Domsjö expedíció mindkét egysége rendíthetetlenül hatol előre az éjszakában. Bendééknél partihangulat van, éppen most tették meg az ötezredik kilométert, valahol Prága alatt. Pozsonyban találkoznak a kopaszra borotvált Pistával, erről poszt is születik majd. Aztán visszaviszik a tréleres srácokat…..
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Pipázó Csákány 2010.03.04 22:47:41
:::I.J.:::              ..
Pipázó Csákány 2009.05.04 21:24:55
Fapadossal okosan PIK- Glasgow 2009.02.12 18:27:00
A folyamatos angliai, írországi járattörlések idején nagy merészség pont abba az irányba elindulni, de aki bevállalós (vagy bolond) mint én, az megteszi. Eredetileg az utunk Budapest- Liverpool- Dublin-Bristol-Budapest lett volna, de törölték a február 2-i Budapest- Liverpool…..
Eljött a hétvége, amikor tippmix gyilkos eredmények fognak születni. Egyesek a hétközi ligabaromságra fogják majd, mások a Kabát nyakába vésődött ujjlenyomatokra, a legtapasztaltabbak meg a fűthető pályák hiányára. Ami biztos: Köteles megnyugodhat, mert Seedorfot nem igazolta…..
kuroszmagazin Extreme Sheep LED Art 2009.03.25 10:00:00
:::KalinaG:::  ..
Pipázó Csákány 2009.03.26 18:10:22
 :::kurosz:::Úgy érzed, nem teljes az életed? Éjszakákat sírsz át mert nem vagy médiaszemélyiség? Szeretnél részt venni egy senki által nem olvasott, döglődő magazin írásában? Nagy melled van és bármit, bárkivel bevállalsz? TE vagy az emberünk! Írj cikket, és küldd el…..