Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T-Duck

43 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
T-Duck Vélemény... 2010.05.02 01:10:44
     A világ dolgairól mindenkinek van véleménye, helyesebben annak van csak véleménye, akinek van tapasztalata az adott témában, vagy másoktól hallott pár dolgot, vagy egyéb helyről szerzett információt. Ha fingod sincs a témáról, akkor nem tudsz hozzászólni,…..
     A barátság az egy érdekes dolog, ahogy látom a mai fiatalság körében, hiszen én is közülük való vagyok. Nem mondom, hogy sokat láttam az életből, de azt hiszem tapasztaltam egy-két olyan dolgot, ami alapján állást tudok foglalni ebben a…..
FülPuciPálca Nesztek kurvák!!!!! 2009.12.25 21:06:00
"Kiakasztó vágod?Hogy  12 évesen már a faszt szopjátok! Ribancok vagytok. Ez a szakszó rátok." ..
     Ma, 2010. 01. 02. megvettem az egyik vadászati- és vadgazdálkodási szaklapot, amiben nagy meglepetésemre egy érdekes cikket találtam.     Nem egészen egy évvel ezelőtt írtam már a Dolmányos Varjú Programról amely Debrecenben folyt…..
FülPuciPálca SP - before/after 2009.12.15 23:12:00
 Sokaknak Magyarország pop kultúrjának elkurvúlt ifjonca jut eszébe az SP név alapján. Ami sajnos igaz. A változó trendek, a pénz és a profit rengeteg dologra képes. Kevesebben tudják viszont, hogy SP ezelőtt elismert underground hip-hop előadó volt. Nem is értem miért nem ez…..
T-Duck 2009.11.05 17:50:46
:D
     Új félév indult, és ezzel új szezon az Agrárbajnokságban is. Félreértés ne essék, nem válltottam csapatot, még mindig a Cefre F.C. játékosa vagyok, ezen a meccsen egy új szerepben próbáltam ki magam.     Ezen a meccsen voltam először…..
Az az érzés...mindenki tudja, mindenki ismeri. A magány, amikor belülről felőröl, az a szorongató érzés. Mikor az ember legszívesebben elsírná magát, de nem tudja, mert a fájdalom gátat szab ennek. A végső elkeseredettség, ami az egész testet átjárja, mikor úgy érzed, hogy…..
     A tegnap nagy részét egy fácánnevelőben töltöttem, ami kb 4 hektáros területen fekszik kb 45 percre Debrecentől...     Ez azért volt nagyon izgalmas, mert előtte nap is hosszúra nyúlt és korán a nevelőnél kellett lenni. Persze a…..
Azt hiszem ez a szöveg mindent elmond..
T-Duck Az első puskalövés... 2009.07.12 13:31:45
     Az első puskalövés...hát ez nem teljesen igaz így, mert már lőttem puskával, bár az "csak" légpuska volt. Tegnap egy sokkal komolyabb fegyverrel volt szerencsém lőni...     Minden azzal kezdődött, hogy mentem reggel 6:30ra egyik…..
T-Duck Kacagó gerle 2009.06.07 22:41:00
     Ez most egy nagyon helyes madárról fog szólni, amellyel ma találkoztam és egyből a szívembe lopta magát...       A kacagó gerle nagyon kedves állat, emellett nem nagyigényű, egyszerű a gondozása, és jól tartható lakásban is.…..
     Ez egy kedves kis téma, szerintem helyén való lenne, ha többet foglalkozna mindenki a környezetével, az őt körülvevő növény- és állatvilággal. Mióta elkezdtem az egyetemet egyre jobban felkelti az érdeklődésem a madárvilág, úgyhogy át is adom a ma…..
szólj hozzá: Beszarás , hogy röhög... XDNa egy ilyennek nagyon örülnék :szólj hozzá: röhögős játék pihentagyúaknak Az első 30-36 másodperc számomra halálos, de a többi is nagyon üt :szólj hozzá: Röhögő görcsök szólj hozzá: illegális nevetés..
T-Duck Szülinapi party 2009.05.17 14:06:00
     Huhúú...tegnap megint buli volt (szülinapi), ám nem a megszokott formában, ugyanis nem diszkóban voltunk, és nem is akármilyen épületben, klubban, kocsmában vagy bárban. A mi kijelölt szórakozóhelyünk tegnap estére a tócóskerti "puszta" volt.…..
     Utoljára, mint a címből is kiderül Bodaszőlő környékére mentünk egy disznóskertbe, bár dámból kicsit több volt. A nap kicsit nehezen indult, vagy akár mondhatnám azt is, hogy folytatódott, mert ugye szerda volt és akkor este party, ami most különösen…..
T-Duck Vámospércs, Gúth 2009.05.13 20:02:56
     A mai napon egy fácánneveldét látogattunk meg Vámospércsen és megnéztük a gúthi erdő vadászházait is. Az utazás ismét irreálisan hosszú volt...szerintem, de sebaj, azért nem nagyon unatkoztunk.     Szóval reggel a szokott időben, már…..
FülPuciPálca THE FELESHOP 2009.05.13 17:16:00
Olló 2000   Teknő 2000   Selejtező Superbox  Multiklikk 2000..
T-Duck Lónya... 2009.05.12 19:56:00
     Huhúú...Lónyára mentünk ma, elég pengére sikerült ez is! Fasza csapat, fasza minden, csak furcsa irányba mentünk és még enni sem kaptunk, de legalább láttunk élő vadat is (persze, magunkon kívül...). Elindultunk a szokásos délelőtti időpontban, azaz 8…..
Ez egy személyesebb blogbejegyzés.A mai napon a hőmérő higanyszála felkúszott olyan 30 fok felé.Jó meleg volt,és ezt torkom is érzékelte ezért meglátogattam ősi ellenségem,a kávéautomatát és megnyomtam a "Barackos jeges tea" felíratú gombot.Miután megszemléltem a…..
     Erdő- és vadgazdálkodás tárgyból 3 nappal ezelőtt volt gyakorlat, azaz pénteken. Igaz ennek a tárgynak csak az erdőgazdálkodás részével foglalkoztunk ebben a félévben, de azért ez sem volt igazán unalmas.      A túra szintén reggel…..
T-Duck Túra Gömörszőlős... 2009.05.11 21:28:23
     A mai napon Gömörszőlősre mentünk vadgazdálkodási terepgyakorlat címen. Reggel 8:00kor idult a busz, vagyis elméletileg, mert kb 10-15 perc csúszás volt. Terveztük, hogy iszunk előtte a "jó vadgazdá"hoz hűen, de ebből semmi nem…..
És egy tényleg aranyos kis csöpség....
T-Duck 2009.04.28 16:17:20