Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klip

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerdán két, csütörtökön öt mérkőzést rendeztek a KHL-ben. A Barisz legyőzte az Amurt, a Szibir csak büntetőkkel tudta legyűrni a Metallurg Novokuznyecket. Két nagycsapat is csak szétlövésben tudott nyerni: a Metallurg Magnyitogorszk a Jugra, a SZKA a Vityaz otthonában szenvedett…..
Klip 2010.10.08 09:04:27
juj
Serdülőválogatottunk péntektől Prágában szerepel. A Challenge Cup komoly mezőnyt vonultat fel, ráadásul az utolsó héten egy cseh klubcsapat helyére a cseh válogatott nevezett be a tízfős mezőnybe, amellyel már szombaton szerencsénk lesz összemérni erőnket. A játékosok és az…..
Meglepetés született a Mol Liga IV. kerületi rangadóján. Az eddig szezon eleji jéggondjai ellenére meggyőzőbben teljesítő Újpest nem bírt a Vasas Bp. Starssal. A vezetést Fodor Szabolcs szerezte meg a vendégeknek, Borbás még egyenlített, de a harmadik harmadban már csak…..
Klip 2009.11.13 21:11:30
@fetyiszov:
Ejnye!
A 2009-10-es szezonban megváltozott arculati elemeket visel magán a nemzeti szelekció szerelése. A Magyarország felirat és a stílus marad, a mintázat változik, a hátsó félen a szám alá szponzorlogó is került. A Madonna Stúdió mezét a vb-n kívül minden fellépésén hordja Ted…..
Tartottunk a Red Bull Salzburgtól, ismertük a játékerejüket, a mérkőzés előtt alaposan tanulmányoztuk a játékoslistájukat, amely kétoldalas a mi bő féloldalasunkkal szemben – ismertette az előzményeket Énekes Lajos Fehérvár-edző a Salzburg-meccs után. Négy egykori…..
A vb előtt nem számítottam arra, hogy egy percet sem fogok játszani. A szezonban olyan teljesítményt nyújtottam, ami alapján alapesetként gondoltam arra, hogy lehetőséget kapok, mondta a jégkorongblognak Budai Krisztián, aki a 25 fős keretből egyedül nem léphetett jégre Svájcban.…..
Klip 2009.05.13 07:47:41
@HOKrI: Megkérdezték, válaszolt. Mit vártál volna - mosolyogjon? Sumákoljon, semmi baj, minden tök jó? "Sportemberként"? Épp úgy viselkedett. Őszinte volt hozzánk! És én ezt csak köszönni tudom neki. Nem bántott sértett meg senkit.
Klip 2009.05.13 08:21:57
@Uteapu: A Leventének esélyt adott a Kanada elleni meccsen, hogy felfigyeljenek rá, hisz nyilvánvaló, hogy ezért védette. A Krisztiánra meg rányomott egy bélyeget, hogy ő az a kapus, aki a VB-n jégre sem lépett. Ehhez nem bölcsek köve kell, hanem emberség. Nem a Budain úszott volna el a VB, ezért lennék kiváncsi, hogy mivel indokolja ezt.
Jó eredményt értünk el Oroszország ellen, sok dicséretes teljesítményt láttunk válogatottunkban, így kezdte szokásos értékelését Énekes Lajos, a válogatott edzője. Szerdán a magyar–orosszal befejeződött a felkészülési mérkőzések szakasza, a következő találkozó…..
Klip 2009.04.23 20:51:38
@igazmondó1170: örüljön, hogy kint lehet? Azért tett Ő is az asztalra... szerintem. Az EBEL-ben a Szuper is kiborult időnként, pedig még a pihenője is megvolt.
A kétszeres Norvégia-verő magyar válogatott tagjai szerdára pihenőt kaptak, csütörtökön kezdik újra az edzéseket, továbbra is a Diego Scandella–Énekes Lajos edzőpáros irányítása mellett. A szakvezetés három játékosnak megköszönte a közreműködést. Nem folytatja a…..
Klip 2009.04.07 23:51:46
P@Dachstein: Nem viszik, helyette a névrokona a Majoross Csaba megy...
A magyar válogatott újra és újra tudja fokozni: a norvégok elleni második mérkőzést úgy nyertük 3 góllal, végső soron simán, hogy az ellenfél csak az első három percben tűnt jobbnak. Két nap alatt kétszer vertük meg a legutóbbi A csoportos világbajnokság nyolcadik…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Elindult a Sport Tv-n az A csoportos világbajnokság promója, megtaláltuk videómegosztón is a kisfilmet, elég vicces. És rábukkantunk a vizuális ötlet eredetijére is, profiktól meríteni szerintünk nem szégyen, tessenek filmet nézni és mulatni hajtás alatt. ..
Klip 2009.03.04 08:08:52
@székely zsiraf: Miért kellett idecsinálnod a közepébe? Itt most nem erről van szó!!
A rigai selejtező óta kiemelkedő teljesítményt nyújt a magyar válogatott kapusa a szlovák Extraligában. Ennek eredményeképpen zsinórban négy mérkőzést nyert a késmárki csapat. Budai 94 százalék fölött teljesít, egymás után hat büntetőt fogott meg. A szép sorozat…..
Férfi olvasóinkat előre figyelmeztetjük, a következő videón az Edmonton Oilers veterán kapusa, Dwayne Roloson ott és úgy üti meg Dan Clearyt, a detroiti csatárt, hogy a felvétel megtekintése görcsös összerándulást okozhat. A sportszerűtlen tett kiállítást eredményezett, a…..
Klip 2009.02.12 21:04:29
@Flea: koloraturo soprano
Az osztrák bajnokság honlapján ebben az EBEL-szezonban először lehet magyar játékosra is szavazni a Young Star-választáson. Egy olvasónk korábban már felhívta a figyelmet a lehetőségre, ezt nyomatékosítjuk mi is. Aki úgy érzi, az Alba Volán-csatár Nagy Gergő megérdemli az…..
Klip 2009.02.01 17:16:43
Kercsó Árpád távozása már egy hete sejthető volt. A fegyelmi eljárás megindítását követően a mester Székelyföldön tárgyalt a folytatásról. Ennek a híre közvetett módon eljutott a zalai klub irányítóihoz, akik a jelzést egyértelmű döntésként értelmezték. Sajnálatos…..
Klip 2009.01.30 19:56:43
@csaracso: Sokat emlegetik a tiszteletet, a sport iránti alázatot stb. Pedig mind az edzőknek, mind a srácoknak egy valamit jól a búrájukba kellene vésni: ÖNURALOM!!!
Ha nem megy az edzőnek, miért menne a srácoknak? Ezt meg kell tanulnia mindenkinek! Aztán jöhet a sport.
Klip 2009.01.30 19:58:38
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..