Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EnCIS

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben blogokon, filmes és nem filmes portálokon olvasgattam a tavalyi év legjobb filmjeiről szóló értekezéseket, valahogy nem voltam elégedett. Nyilván ez a listakészítés velejárója így – nem megbántva egyéb oldalak listáit – bennem is megért a tavalyi év értékelése.…..
A két kutya már nem fért bele a vételárba A cím természetesen szenzációhajhász, az ingatlan ára persze valóban 1 800 000 000 japán jen, ami átszámítva ugye 4,92 milliárd forint, de a házban azért nem csak egy helyiség van. Az viszont igaz, hogy csak egynek van hálószoba…..
hogyvolt Éden hotel - 2x16 2012.03.30 07:40:00
Na, ma válik el a szar a májtól, kiderül, hogy a Hiper-Elemző féle titkos szövetség megbosszulja-e Fáttert, vagy Hiper annyira perverz, hogy még a rákvörös fejű Elemzőt is képes volt megszopatni. Terrornak nem jósolok hosszú életet a Hotelben, hacsak Alexa segge mögé berongyolva…..
Az elmúlt napok külföldi slágere volt az a 2010-es felvétel, amelyen egy törött lábú 3 éves kisfiút szednek ki a chicagói reptéren a sorból speciális ellenőrzésre. A floridai Disneylandbe igyekvő család döbbenten filmezte, ahogy a rémült gyermeket elkülönítik és még a…..
Manapság divatba jött, hogy cikkeket vagy blogbejegyzéseket Facebookon keresztül is lehet kommentelni, és ez bizony időnként furcsa helyzeteket szül.Nemrég egyik "nagy blogunk" posztja alatti Facebook kommentek között találtam egy olyan kommentet, melyben a hozzászóló…..
 Elég durva, nem?! Ő bizony egy pasi. Andrej Pejic, a mindössze 20 éves tuzlai modell, aki azzal vált híressé, hogy olyan, mint egy nő. A félig szerb, félig horvát fiú nyolc éves volt, amikor az anyukájával Ausztráliába költöztek. Ott fedezték fel, és az ügynökségek…..
EnCIS 2011.12.15 12:57:47
@Terézágyú: Like :D
EnCIS 2011.12.19 14:19:05
@Terézágyú: "Lájk"
Cool List 2011 30. Orbán Ráhel 2011.12.07 10:00:00
Gondoltátok volna, hogy a magyar miniszterelnök lánya nem egy karótnyelt, unalmas kékharisnya, hanem egy vagány, természetes és persze veszettül COOL csaj? Erre sokan csak akkor döbbentek rá, amikor nyáron az Európa Kemping főszervezőjeként összegyűjtötte Európa legkúlabb…..
EnCIS 2011.12.07 13:01:08
Kortörténeti dokumentum Törő Balázs - vanguard.blogol.hu fotográfus fényképeiből összeállítva. Első fejezet. ..
Nem tudom, hányan jártak gyermekkorukban katolikus misére, és közülük hányan értették a "hozsanna a magasságban" helyett, hogy "uzsonna a magasságban". Mindenesetre az is így lebegett  sokunk lelki szemei előtt. Persze lehet, hogy csak egy mennyei panelról van…..
EnCIS 2011.11.24 12:36:24
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!       Tisztelt Praxis blog!…..
A TV2 nagy igyekezetében, hogy naponta jelentkező valóságshow-ja, sz Összeesküvők ne pont olyan legyen, mint a másik adóé, a villát rezidenciának nevezik, a párbajt összecsapásnak és így tovább, nem mintha nem lehetne egy pillanat alatt megkülönböztetni a műsort a Való…..
A szárnyashajók gyerekkorom óta foglalkoztatnak, de fel kellett nőnöm ahhoz, hogy végre utazhassak is eggyel. Nem Bécs felé, ami a fő bevetési területük volt eredetileg, hanem Bajára és vissza, de azért ez az út se semmi! A hajózásról ugye leginkább azt tudja a szárazföldi…..
Kedves Praxis blog! Pozitív történeteimet osztom meg veletek a Péterfy Sándor utcai szakrendelésekről. Imádom őket. Különösen a neurológiát és a szemészetet (mivel eddig azokat ismerem :) )  Az alapadatok: 29 éves nő vagyok. A neurológiára kb. egy hónapja utalt be a…..
A viszony (tökéletesen hétköznapi okok miatt) konfliktusokkal terhelődött, ezzel nagyjából párhuzamosan nyitottunk mindketten a külvilág felé. Üdv! Tervben van, hogy az egyik legdurvább szakításomat megosszam veletek, de kell hozzá a másik érintett fél is – ugyanis…..
EnCIS 2011.05.26 12:07:57
@Nard: vagy na :) elnézést, csak egyből ideges lettem :D
Nagy betűs szerelem, amit megint mi tesz tönkre: az internet meg a hülye fotók. dec 24 @ 400 Kedves Szerkesztő!   Hosszú hezitálás után mégis szeretném, ha megjelenne a sztori. Előre köszi.   'Hogy miért írom azt a levelet??? Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!!! Ez…..
IrodalmiCentrifugA Férfi-étvágy 2010.11.24 07:00:00
"A levegőben olaj, kávé és sült hús illata keveredik a sorban előttem álló lány parfümjével. Mmm, Bulgari Blue, finom. Óvatosan megnézem, kihez tartozik ez az illat. Elegáns cipő és decens fekete harisnya simul a formás vádlikra, felül bőrkabát...""Nagyon…..
Villámlik a Karib-tenger felett. Nem úgy, mint a naiv festők képein, cikázva, a viharban ágaskodó lovak mögött, inkább úgy mintha messze, a túlparton, egy jamaikai diszkó tetőteraszán bekapcsolták volna a nagy teljesítményű stroboszkópot. A tengerpart fölé, a sziklafal…..
Két diplomával, 23 évesen, felsőfokú nyelvtudással, munkatapasztalattal, de pályakezdőként nem találtam munkát. Kb. 100 céghez beadtam a jelentkezésemet, amiből 5-6 vagy jelzett vissza. Többségében asszisztens, titkárnő, Hr-asszisztens (volt benne gyakorlatom) pozíciókat…..
EnCIS 2010.09.22 12:59:08
@Nyomek: Ott a pont!!
EnCIS 2010.09.22 13:28:33
@az igazi Sipi: nekem egy diplomám van, az se semmire való
és én is adófizető vagyok!
szerintem valamit félreértettél, mert itt arról volt szó, hogy nem CSAK a diploma számít, mikor álmaid munkáját akarod megszerezni, SŐT!
persze hiába mutatom meg a tolmács diplomámat, ha közben nincsenek alap adottságok, amire pl. egy tolmácsnak igenis szüksége van!
(12:01-kor soroltam fel pár példát ))
EnCIS 2010.09.22 13:53:11
@az igazi Sipi:
neked most mi bajod van? :)
a lehetőségeket ki kell használni. ennyi
mi a francért foglalkozzak azzal, hogy Amerikában mennyit fizetnek miért?
amúgy meg egyáltalán nem hiszem el, hogy ott nincs állami fősuli...
A szép ártatlan gyerekszerelmeknek is vége szakad egyszer. Kéne táborba járni felnőttként is.a kép innenSziasztok szakítósok!Párszor olvastam a blogon lévő sztorikat, végül úgy döntöttem, én is megírom a sajátomat. Nem baj, ha nem teszitek ki, nekem jól esik leírni. A…..
Még mindig az Undorító vendégek a maszodában posztunk visszhangzik, köszönjük Sin Dorei úrhölgy értékes és tanulságos szösszenetét, amit örömmel teszünk közzé. Én jártam gyógymasszázsra egy darabig, munka után. Nem voltam büdös, pedig volt, hogy csak előző este…..
„Balázs szülei kedvelnek, de az anyja valahogy fura. Mosolyog és kedves velem, meg minden, de valahogy érzem, nem akar az anyósom lenni” – A lány már nagyon szeretne családot alapítani, de első lépésként azzal is beérné, ha párja végre megkérné a kezét. Ha ez…..
EnCIS 2010.08.04 11:22:27
Tavaly ősszel a Ráday utcán sétálgatva a barátnőmmel egy izgalmas galériába, pontosabban képbe botlottunk. Öt öregasszony volt látható a festményen, a budapesti metrón ültek, túlsminkelve, a múltban ragadva, abban a múltban, amikor még fiatalok, szépek voltak. Barátnőm…..
EnCIS 2010.08.02 11:31:57
@orient: igen, talán nem akkor kellene elkezdeni írni sem róla, amikor már nem is létezik....