Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gessler

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bedurvul a Heti hetes címmel csigázza érdeklődésünket a Bors. Az RTL Klub gazdasági helyzete miatt erősen megvágták saját költségvetésüket, aminek áldozata lett az ezért decembertől márciusig leálló Heti hetes is.A Heti hetes alkotói azt találták ki, hogy december 28-án és…..
Embertelen nézettséget produkál az RTL tehetségkutatója, a legutóbbi adást 2,8 millió néző látta, ami nagyon jó adat, ennél jobbat az elmúlt öt évben csak egy Csillag születik adás produkált. Nem csoda tehát, hogy a tévénél úgy döntöttek, addig nyúzzák a rókát, míg…..
Gessler 2010.10.27 14:45:20
@3668: Szombat este nincs is nyitva a könyvtár. :)-
Aki tagadja, hogy van cigánybűnözés, azt a Jobbik börtönbe csukná. A miniszterelnök hétfőn a parlamentben világossá tette: ha valakit csak a származása okán tekintenek potenciális bűnözőnek, maga is tiltakozni fog. Tehát Orbán szerint sincs cigánybünőzés. Pedig egykor volt…..
Különösen lassú felfogásunknak köszönhető, hogy eddig még nem esett le nekünk, hogy Szabó Patrícia mégis min munkálkodik. Mivel  most egészen egyértelművé tette, nyugodtan fel lehet hangosan is röhögni amikor feltűnik a képernyőn. Patrícia akar a magyar Carrie Bradshaw…..
Gessler 2010.04.20 13:35:39
w Kóla, puska, lámpavas 2010.03.12 05:40:00
Sem kiköpni, sem lenyelni nem tudja a Jobbik a terrorista kapcsolatait. A lendület, a löttyös indulat a támogatásukat diktálná, ahogy legfőbb orgánumuk irányvonala is. De az ügy túl forró ehhez – a parlament közelsége úgy tűnik, mégis civilizál.   Ha az egyébként…..
Gessler 2010.03.12 13:55:32
Hosszú ideje állást keresek. Sajnos több munka helyen érdeklődtem már és elutasító válaszokat kaptam.  Én intézetben nőttem fel közel 24-éves koromig. Megtanultam írni olvasni, befejeztem az iskolát, sőt még egy szakmunkát is sikerült kitanulnom. Angol tanfolyamra járok…..
Gessler 2010.02.10 14:12:08
Valószínűleg Hajós András vezeti a magyar médiában a legtöbbet bukott sztárok listáját. Hiába, Hajós stílusát velünk ellentétben kevesen kedvelik. Friss hír, hogy a TV Paprika vezetősége a továbbiakban nem tart igényt az énekes főzőtudományára, vagyis nem rendel több…..
Gessler 2010.01.28 14:25:13
@brand_boy:
Inkább maradjon kurva. Ahhoz van tehetsége...

Úgy egy éve, behívták a hetitetvesbe a Forgács Gábort. Tök újonc volt, mégis meghatározója volt a műsornak. De...! Egyszer csak elővette a gitárját, és megmutatta hogy kell használni, hogy kell hangulatot teremteni. A Hajós égett, mint az Iraelei zászló Gázában.
Forgács azóta nem volt műsorbana retekklubbon. Pedig a származásával nem lehet bajuk...
Gessler 2010.01.28 18:52:43
@ajvéból jelentik:

Ő nem zsidóskodott. Szóba se hozta. Így nem kell.
Gessler 2010.01.28 18:53:59
@Nadine:
Felér egy gyomormosással. :-)
Szörnyű baleset történt a ma 80 éves Nobel-díjas író Kertész Imrével. Az éppen szokásos novemberi reinersdorfi bevásárlóútján tartózkodó író egy helyi könyvesboltból kilépve sétálni indult, amikor a zöldhatáron át véletlenül magyar területre tévedt. Az író…..
A budapesti piacokat bemutató sorozat második részében a Fővám téri Nagycsarnokot jártam be,  a szavazás továbbra is folytatódik, a cikk végén lehet választani, melyik a legjobb hely a bevásárlásra a fővárosban. Ha az angol főzőműsorokhoz hasonlót (Gordon Ramsay, Jamie…..
Durva Sólyom ante portas 2009.08.22 11:48:00
AdamT szerkesztőtárs megköszönte köztársasági elnökünknek, hogy nem lépte át a szlovák határt, hiszen így európai módon viselkedett. Fura, egy elnök aki európáner? Szokatlan. Ha Sólyom átlépi a szlovák határt, le kellett volna azonnal mondania, és valószínűsíthetővé…..
Természetesen az Armani fehérneműk népszerűsítése céljából mutatja meg tökéletesre fabrikált testét David és Victoria Beckham. Mert Alas és Marcus Pigott Milánóban fotózta a sztárpárt a kampányhoz, amelyek nem csak magazinokban, hanem óriásplakátokon is megjelennek majd…..
Ha már valaki Magyarországon mindenáron egy valóban drámai filmet szeretne forgatni, s abban a mai hazai viszonyokról igazi szívszorító pillanatképeket bemutatni, vagyis művészi eszközökkel beszámolni arról, hogy milyenek a magyarországi közbiztonsági közállapotok, s miként…..
Ildikó levelét olvashatjátok egy nyugalmazott katonatisztről, aki képtelen volt elszakadni a honvédségtől és ezzel pokollá tette alkalmazottai életét. Szia Despota, nekem is van 1 tavalyi sztorim, már hálisten nem dolgozom a cégnél, de gondoltam megosztom veletek!Könyvelőként…..
Gessler 2009.03.31 11:52:44
avagy húzós nevek az MDF listán Ibolyában valami, valamikor megpattant. Ennek egyre nyílvánvalóbb jeleit naponta látjuk. A tagság még nem ocsudott fel teljesen, valószínűleg egyelőre bambán néznek maguk elé, erre azért még álmukban sem mertek gondolni. Mármint a…..
Gessler 2009.03.03 07:57:28
Néhány napja váratlanul egy hatalmas kerékpáros vasszobra jelent meg a Dunában, a Margit híd déli oldalánál. A filmen is megörökített alkotásban nem a nagyjából 15 méteres magassága a legmeglepőbb, sőt, még csak nem is az, hogy senki nem tudta, hogyan került a mozgó…..
Már régóta akarunk írni az amerikai Dancing With the Stars és a magyar változat hasonlóságairól, himnuszt akartunk énekelni, hogy íme itt egy tökéletes adaptáció, így kell nem elrontani egy jó formátumot. De aztán az RTL Klub többszöri kérdésünkre is azt mondta, hogy a…..
Gessler 2008.11.05 14:36:23
w Csapataink harcban állnak 2008.10.28 06:00:00
 A Pentagon új térképeAzt javasolja egy neves amerikai katonai szakértő, hogy az elkúrt, rossz útra tévedt vidékekre ne csak tankokat és bombázókat küldjenek, hanem kövesse a hadsereget egy hasonló méretű civilizátor-kontingens, amely közigazgatást, költségvetést,…..
Gessler 2008.10.28 10:01:35
Árpád!

Én nyugdíjas vagyok. Eltartott. Ingyenélő. Felesleg.
Hathatós érdekvédelmem nincs, Hiába sztrájkolnék. Kiszolgáltatott és védtelen vagyok Önnel szemben.
De Önnel ellentétben végigdolgoztam egy egész életet. Építettem gyárakat, metrót, utakat, erőműveket, házakat... Mindazt, amit ma Ön használ. Fizettem (helyesebben vontak tőlem) minden járulékot. Nem blicceltem, nem bliccelhettem el semmit.
Egy könyvelő ismerősöm kiszámolta, hogy ha az évek során, a tőlem levont pénzt bankba tehettem volna, a kamatos kamatokkal a nyugdíjba vonulásom napján mennyi lett volna a számlámon. Számomra olyan hatalmas összeg jött ki, hogy elképedtem, és elkeseredtem. Vidáman élhetnék belőle száz éves koromig! Nem szorulnék arra a megalázóan kevés nyugdíjra, amit ennek a pénznek a töredékeként kapok, ami csak az éhhalál elkerülésére és internetre (ami az egyetlen szórakozásom) elég, és aminek tizenharmad részét most elveszik tőlem.
Na bumm! Nem lesz internetem.

Engem loptak, és lopnak meg, miközben engem állítanak be a társadalom nyakán lógó koloncak. Tehetik. Legyenek átkozottak érte!

Ajánlom az Ön, és minden Önhöz hasonlóan gondolkozó figyelmébe ezt a filmet:

Narayama balladája

Időtlen japán faluban vagyunk, ősi, kegyetlen, de racionális szokás, hogy a hasznavehetetlen öregeket elefánttemetőbe viszik. A főszereplő ötvenes férfi a hátára kötözi nyolcvanéves anyját és felviszi a hegyre, meghalni...

De akár meg is fojthatná. Esetleg gázzal...

Tetszeni fog Önnek. Jó szórakozást hozzá Árpád!
Genetikailag manipulálták, eltüntették belőle a félelemérzetet azzal, hogy nem érzi ősi ellensége szagát. Így állítólag már a macskának sem kell, mert nem menekül és nem termel "félelemszagot". Azért kíváncsi lennék, egy napok óta éhező macsek nem tenné-e túl…..
 Mi a picsáért kell Wass Albert szobrokat állítgatni? A pasas elítélt háborús bűnös, és még írónak is a csupán nagyon nagy jóindulattal középszerű, de inkább pocsék. Van még annyi magyar, akik le sincsenek szarva és sokkal többet tettek hozzá az emberiséghez. Mikor…..
A címbéli kérdést Hubi tette fel, aki úgy érzi, "rossz, törvénytelen és helytelen", hogy a diósdi Jet kútnál nem szolgálnak ki sisakos motorost. Vagyis csak az kaphat benzint, aki leveszi a bilit a fejéről. A Homár maga is motoros, azaz robogós, és hasonló helyzetben…..
De wtf is Tóth Gábor? Állítólag ő Budapest Rendőrfőkapitánya, legalábbis ilyen minőségében tiltotta be a július 5-i LMBT (Leszbikus, Meleg Biszexuális és Transznemű) felvonulást. És hogy milyen alapon? Természetesen 'a közlekedés aránytalan sérelmére' hivatkozva.Gáborkám,…..
Sosem zárkóztunk el olyan sztorik, vélemények közlésétől, amelyekkel részben vagy teljes egészében nem értettünk egyet. Most is egy ilyenre következik példa. Személy szerint odáig egyet is értek Gergellyel, hogy zéró tolerancia van és az jogilag mindenkire vonatkozik. Ezen…..
Gessler 2008.05.30 09:57:26
 Nem tudom, nemzeti karakterünk része-e, hogy honfitársaink többsége az utolsó napokban nyújtja be SZJA-bevallását. Nyilván köze van a dologhoz az ezeréves múltnak, Trianonnak és Kádár Jánosnak is, de ezeket az összefüggéseket nem látom át, nem is erről akarok írni,…..
Gessler 2008.05.17 13:44:16
Jó ideje már, hogy a Nap-Kelte hétköznapi adásaiban csak két műsorvezető váltja egymást, Apáti-Tóth Kata és Betlen János. Azon szerintem nem csodálkozik senki, hogy nincs kínzó hiányérzetünk Bánó, Orosz, vagy Aczél miatt, de most új műsorvezető érkezik a stúdióba.…..
64 éve (1946) végezték ki Szálasi Ferencet.1897. január 6-n született Kassán magyar-német- örmény-szlovák-ruszin katonacsaládban. 1915-18 között hadnagyként részt vett az első világháborúban, 1925-ben vezérkari százados lett. 1930-ban belépett a Magyar Élet Szövetsége nevű…..
Gessler 2008.03.12 13:27:10