Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nevem.senki

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Capital Partners nevű brókercég paradigmaváltást hozott a hullamosáshoz és kutyaszappanfőzéshez hasonlóan népszerű telefonos zaklatás marketing világába: nem elég, hogy reggeltől estig otthonukban inzultálják az ártatlan lakosságot, ha valaki menekülni próbál előlük, azt…..
nevem.senki 2009.01.28 16:51:07
:D
En egy evig dolgoztam naluk. Volt sok (8-9) ugyfelem, es nekik sok veszteseguk.

Azzal nem ertek egyett, hogy csak hulyek dolgoznak ott. Vannak akik jol ertenek hozza, de mint minden vallalatban, itt is, a fonok mondja meg mi legyen, neki meg az o fonoke, annak meg a megnagyobb fonok. A fonok pedig nem nyereseget, hanem tranzakciot akar, es aki kicsit is foglalkozott tozsdevel, az tudja, hogy vagy sok tranzakcio, vagy nyereseg, a ketto egyutt nem megy. Normalis esetben, amikor nincs valsag.

Az se igaz, hogy ez mindig ugy megy, hogy a kereskedo rabok a monitorra, hogy azt vegyuk meg, mert az van kozepen.. (persze nem azt mondom, hogy ilyen nincs.) Feleloseg a fentebb ecsetelt okok miatt veszteseg eseten nincs, igy nyilvan rosszabb napokon mondhat ilyet, de ez nem altalanos... Persze ez nem mentesiti oket, csak ugy hozzafuztem.

Nyilvan nem kotelezo ott dolgozni, de en is, mint tobben rajtam kivul, szeretik a sok penzt, es ott igy vagy ugy meg lehet keresni a hetszamjegyuket, mikozben mashol a kozelebe se jutnal. Ha nem te, akkor valaki helyetted ugyis felhivja oket, akkor mar miert ne en legyek az? En igy voltam vele.

MOST PEDIG KOVETKEZZEN A LEGFONTOSABB!

Ha nem akarod, hogy hivjanak:

Allati egyszeru trukk, nem is erttettem soha miert nem elnek ezzel a zaklatottak:D

A mobilok mind az afin kft neven vannak (aki beuti a tel szamot tudakozoba az egy masodperc alatt maga is rajon), bemegy, vagy betelefonal a sajat szolgaltatojahoz, es megkeri hogy tiltsak le a hivo felet. Ez azt jelenti, hogy ha nekem van pannonos telefonom, akkor szolok pannonak, hogy az afin kft neven levo telefonokat, hivasokat, ne kapcsolja, azaz tiltsa le. ILyenkor a broker majd csak annyit hall a telefonba, hogy az elofizeto letiltotta a hivasokat... Ha jol tudom, csak harmincas es hetvenes telefonok vannak capitalnal (70/***-bol kevesebb).

Aki meg pereli oket, akar a penze miatt, mert elbuktak, akar a "zaklatas" miatt, az ne sok remenyt taplaljon. Ugyse nyer, eleg jo ugyvedi hatter van ott. Raadasul kulfoldi alvilagi erdekeltsegek vannak a cegben...