Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ravaluf

0 bejegyzést írt és 374 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a…..
ravaluf 2012.10.08 13:04:23
@sunavadász:

Az egész mezőny egyetlen zsidó származású énekesét, aki nem mellékesen a legjobb is volt mind közül, éppenhogy kibaszta az a félhülye Malek, te majom.
Palló József abban a szerencsés helyzetben van, hogy világháborút megjárt nagyapja még mesélt neki a fronton töltött évekről. Sorait olvasva úgy érezzük: mi is ott ülünk a vasárnapi ebéd után a családi asztalnál és hallgatjuk, ahogy Mihály nagyapa ízes nyelvezettel meséli…..
Na kérem szépen, vasárnap este nyolctól Attika, Sehike meg a Tuja megküzd a nagy lóvéért, az el nem készült lakásért és a Sevroléért, a Velvet-Hogyvolt konglomerátum pedig mindezt ÉLŐBEN követi le, Hajni kartársnő hathatós közreműködésével. A történénsekről a Velveten…..
A Való világ utolsó hetében az RTL megpróbálja a meglehetősen közepes nézettséget kicsit felturbózni, és bezavart tíz egykori villalakót, hadd kavarják fel az állóvizet jeligével, ami kertévés nyelven nagyjából azt jelenti, hogy legyen még több üvöltözés, sírás,…..
ravaluf 2012.02.22 20:39:49
@Gizmo59:

Te láttál egy percet is a VV-ből, b+?
hogyvolt VV5 - 1X154 2012.02.18 22:25:00
Nem is tudom, hogy kezdjem, tényleg. Kétségbeesetten próbálok kapaszkodót találni, de még VV Kazal Éva nyikhajgecizése - szegény Jerzsi, kellett neki keresni az elektromos cigarettát, azóta is bánja, mint a kutya, aki hatot kölykezett - se ér fel a sajtreszelős cirkusszal, sőt.…..
ravaluf 2012.02.21 20:00:28
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

így hogy ezt tisztáztuk, kitennéd az újabb művet? 10 percenként frissítek rá az oldalra... :)
hogyvolt VV - 131 2012.01.26 20:57:50
Nem fogom külön posztban taglalni a természetellenes kiválasztást, az kéne még csak, és a kisfilmeket sem fogom kommentálni, mert mindennek van határa. Balázs kedvenc buggyos gatyája illetve a csillogós cipő plusz szegénylegényes szürke fasztudjami nagyon divatos, de nem túl…..
ravaluf 2012.01.27 13:20:41
@nowo:

"Attila keseríti meg bent az életüket! "

LOL, Bazmeg, te nézed az adást?
Karácsony, India, hindu, keresztény, Jézus, Shiva.... mi van???   Nos. Az átlag európai fejében India egyenlő a hinduizmussal, esetleg a buddhizmussal. Azt hisszük mindenki vegetáriánus, hogy nem eszik meg a szent tehenet... tévedés. Szép számban élnek itt keresztény vallásúak…..
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..
ravaluf 2012.01.04 18:40:02
@kiwirágós kivirradtig:

KASEROL: magyarosított jiddis szakkifejezés, kóserrá tesz Pl. a megfelelő módon kivéreztett állat húsát sóban, majd vízben áztatja, az előírásoknak megfelelően a lehető legjobban kivonja a vért a szövetből.
A bejegyzés Turbucz Dávid december elején a Napvilág Kiadónál megjelenő Horthy-életrajza vonatkozó részének blogunk számára írt bővített változata. A könyv bemutatója december 5-én, hétfőn, 17 órakor lesz a Politikatörténeti Intézetben. Horthy Miklós az első…..
  Ma mindannyian monarchisták vagyunk. Hétfőn hajnalban, 98 évesen elhunyt Habsburg Ottó, Boldog IV. Károly, az utolsó magyar király legidősebb fia. Bajorországban, pöckingi házában érte utol a halál. Hét gyermeket, 27 unokát és két dédunokát hagyott hátra. Még Ferenc…..
ravaluf 2011.07.04 14:27:46
Stumpf Pistánál már erősen rezgett a léc, de ha ő átment, a jó Balsai Pista miért bukna el? A 2012. január 1-én hatályba lépő új Alkotmányban az szerepel, hogy az Alkotmánybíróság létszámát 11-ről 15 főre kell növelni. Az új Alkotmányt húsvét napján az államfő…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
ravaluf 2011.05.27 00:29:47
@AnnaKarenina:

Igaz. Sajnálom ezt a lányt... Nagyon!
ravaluf 2011.05.27 17:03:45
@Nagyzee:

Nem vagy egyedül. Szerintem sem dobott volna, Pocok nem. Rajta kívül még Bigfoot, Levi és talán, mondom talán Robi nem.

Az a lány nagyon korrekt, az összes, sokak által aljasságnak elkönyvelt lépése a játék szempontjából (döntőbe köll kerülni) indokolt volt. Amúgy, ha Niki nem kúrja el avval a szúnyognyi agyával, és nem TB-t tartja bent, akkor nem is került volna veszélybe a bennmaradása. Azután én is kivágtam volna, mint a taknyot... Krisztofóró viszont, akárhonnan nézem, egy igen gyáva, szar ember.
ravaluf 2011.05.27 17:08:11
@Liller: pedig érdemes :-P
Bezony ám, miközben a vendégsereg zsinórtangára issza magát a Mix nevű puccos és kibaszottul felülárazott szórakozóhely Cosmo-koktéltól ragacsos pultjainál, mi a gáton állunk majd, és nyomjuk élőben a finálét. A poszt 21:25-kor élesedik itt, és folyamatosan frissül -…..
ravaluf 2011.05.26 20:37:54
@Benyeszke:

Úgy legyen. Nem hagyjuk a Pockunkat!
ravaluf 2011.05.26 21:12:37
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
ravaluf 2011.05.25 21:40:28
@neccharisnyás útonálló:

stimmt, de akkor is a szívem csücske :)
ravaluf 2011.05.25 21:44:51
@ipszilon_x:

üdv a klubban!
ravaluf 2011.05.25 21:47:21
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
A Konzervatórium szerzője, Megadja Gábor és a Regnum portál főszerkesztője, Pánczél Hegedűs János vitája a monarchiáról.  Pánczél Hegedűs János: Régebbi ismeretségünkre való tekintettel, egy provokatívabb kérdéssel kezdeném. Aktív blogger korodban az hozott össze…..
ravaluf 2011.05.22 18:55:59
@Necrology:

Egynémely kérdésben eléggé el vagy tévedve.

Horthy Miklós rendszere nem törvényes utóda az 1918-ig fennállott Magyar Királyságnak, tudniillik annak elárulásából, a törvényes szuverénnel, IV. Károly magyar királlyal szemben elkövetett többszöri esküszegésből fakadt és nőtt ki. Horthy Miklós rendszere rengeteg mindenben éppen az ellenkezője volt a Monarchiának, többek között, szinte legmarkánsabban, a zsidósághoz való kötődésben. A társadalmi szerződés, melyre hivatkozol, arról szólt, hogy a zsidóság magyarrá válik, jelentős, mintegy 5% többletet képezve a magyarság keretein belül, a túlszaporodott nemzetiség ellensúlyaként. Trianon után erre már nem volt szükség, éppen ellenkezőleg, kellett gyorsan egy ellenség, és ezt a politikai elit egy tekintélyes része a zsidóságban találta meg, rögtön 1919-ben, Kun Béláék után, sőt, effektíve arra hivatkozva. Az kevésbé számított nekik, hogy Horthy szegedi tisztjeinek kb. 40 % is zsidó volt, tekintettel a Monarchia hadseregének tagolására. (A hivatásos tisztek egy kis része is, de a tartalékos /gimnáziumot, egyetemet végzettekből kikerülő) ún. alantos tisztek (zászlós, hadnagy, főhadnagy, ritkábban százados) hasonló százalékban bizony zsidók voltak, és KIVÁLÓ katonák.)

Mindent összevetve, Horthy rendszere, leszámítva a névegyezést, semmilyen jogfolytonosságot, azonosságot nem tartalmaz a Habsburg-Lotharingiai Házból származó uralkodók rendszerével, akik éppen a zsidóság iránti türelemről, megértésről, és támogatásukról voltak híresség. Horthy rendszere erősen nemzeti jellegű voltak, 1918 előtti uralkodóink azonban szupranacionális szerepet töltöttek be, a Birodalom minden nemzete és országa iránt egyenlő elkötelezettséget tanusították.

A Vitézi Rend: Kifejezetten zsidóellenes nem volt, azonban zsidó katonákat, akik számosan a felvétel feltételeinek mindenben megfeleltek, NEM avattak vitézzé, azon egyszerű okból, hogy a Vitézi Rendnek komoly szerepet szántak: keresztény és nemzeti, az új rendszer iránt mindenben elkötelezett elitet kívántak teremteni általa. Számos olyan, legitimista tisztet tudunk, aki nem kérte felvételét (bár háborús teljesítménye alapján mindenképpen tehette volna) pl. Báró Lehár Antal tábornok, sőt, jónéhány olyat is, aki a Rend megkeresését konkrétan elutasította.

Horthyék a náci Német Birodalom térnyerése előtt nem csináltak zsidótörvényeket. Csináltak egy Numerus Clausust, melyet a kiváló Bethlen gróf később érvénytelenített. A többi szarság csak 1938 után jött, mint ismeretes.
ravaluf 2011.05.22 19:04:18
@Necrology:

Monarchia: Nagy-Britannia, Norvégia, Svédország, Dánia, Hollandia, Belgium, Luxemburg, Spanyolország. Csupa elnyomó diktatúra, jobbágyokkal, meg elnyomó urakkal? Hmm? Ohne polgárság, ohne társadalmi egyenlőség?

Res publica, mint a csudálatos progresszió: a jakobinus Franciaország, Szovjet Oroszország, Weimari Németország, a balfasz, imbecilis Károlyi Mihály Népköztársasága, Petru Groza, Gheorghe Gheorghiu-Dej és Nicolae Ceausescu szép új Romániája, Tito szép új Jugoszláviája, a béna félkommer olasz Reppublica, a félnáci Benes tiszta szláv birodalma, az meg maga a csoda?

Röhögőgörcs.
ravaluf 2011.05.22 19:09:02
@Necrology:

Kossuth álmodozó idióta volt. Olvass Széchenyi-t, vagy Deákot, vagy Andrássy-t.
Megkezdődött a per, Képiró Sándor pere. A vád ellene háborús bűn, civilek kivégzésében játszott szerep, zsidók, cigányok és szerbek meggyilkolása. Megkezdődött a per egy 92 éves bácsi ellen, aki anno írásba kérte a parancsot, amikor civilek meggyilkolására utasították,…..
ravaluf 2011.05.06 21:49:13
Zsidó vagyok, és nem értem ezt a pert.

Amennyire tudom, nem ölt meg senkit, ellenkezőleg, bizonyítottan embereket mentett, írásos parancs híján a gyilkolásra vonatkozó szóbeli parancs végrehajtását megtagadta, egyebekben a hatályos szolgálati szabályzat szerint járt el. Ennyit tudunk. Ennek ellenére, az ügyét a m. kir. honvédség vezérkara kivizsgálta, és mint minden érintett tisztet, őt is elítélte hűtlenségért, mert kis mértékben ugyan, de a mocskos és gyalázatos újvidéki eseményekben mégiscsak, magyar tisztként tevőleges részt vett. Ezt az elmarasztaló ítéletet ugyan később a nyilasok semmissé tették, de azon nem kell meglepődni. Szvsz ez itt nulla crimen sine lege, mivelhogy amivel vádolják azt valójában nem követte el, amit meg elkövetett, az az akkori törvények és a Szolgálati Szabályzat szerint nem volt bűn. (Felszólították ellenkező cselekmények elkövetésére, de megtagadta!!!)

Nem értem Zuroffékat, és nem értem a bíróságot, hogy egyáltalán ezt a feljelentést befogadta. Illetve Zuroffékat értem, kurva jól megélnek a semmire sem jó látszattevékenységükből, de ez másik lap... szvsz ez a per értelmetlen. Zentai esete már másik lap, ő valószínűleg tényleg gyilkolt, legalább egyszer, de bizonyíthatatlan...

Nem értem a kis gimis faszfejeket sem, de nekik mondták, hogy menjenek, és láthatóan azt sem tudták hol vannak, szánalom....

Nem értem az itt feljebb kommentelő kis alsós nyilasokat sem, de ez megint egy másik lap. Menjenek és verjék ki a Führerükre, Nemzetvezetőjükre (ámbár az román/örmény keverék, de nekik legyen mondva, ha megfelel) de kerüljük a felesleges köpködést, én sem kommentelem mindenhova ahol a kis netnácik megjelennek, hogy szopd le tövig az apád faszát, bár jellemzően ezt kívánom nekik, ha már úgyis langyi mindegyik.
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. A nagy sikerű őszi hamburgersorozatunk után most a gyrosokkal térünk vissza, ami ekkora dózisban kész öngyilkosság: a profik szerint még burgerből sem lehet normálisat kapni…..
Mandiner blog Puskát tölts! 2011.04.06 07:01:00
„Kedves életének ezt valaki nem vallja, Dicsősséges nevű hírét az utálja, S hazája oltalmát semmi jónak tartja.” (Rimai János - Katonák hadnagya)   Pósán László javaslata, miszerint a Magyar Férfiembereknek minimális katonai kiképzést kellene kapniuk, nem…..
ravaluf 2011.04.06 12:43:43
@szempontpuska:

Századírnok, stimmt. Kurvára csodálkoztak hogy van ember, aki tudja kezelni azt a nagy fémdobozt, amiért már évek óta baszogatták őket, hogy illene megtanulni... aztán amikor ráraktam nekik valami régi doom-ot, vagy quake-t, én lettem a király, és miután kb. kettőig megcsináltam minden melót, kiképzési tervet, étkezési látszámjelentést, századnaplóba beléget, stb, jellemzően mehettem a dolgomra, ők meg gyakták az ellent lefele, szoftveresen.

Jó buli volt, szerettem :) a borsodi kollégákról már nem beszélve, állandóan kijártak a Pólus Tescoba lopkodni, leszerelés előtt lebuktak... idióta enyveskezű barmok.... meg kimentek igénybevételre, és az UAZ hátuljában behoztak valami szakadék cigánykurvát a fóti szemétégető mellől, és vagy 15-en megcsinálták, volt, amelyik gumi nélkül.... aztán visszavitték :) mókát nem nélkülöző idők voltak! :)
ravaluf 2011.04.06 13:13:45
@walter77:

Másik ország, másik háború, másik lap. Nem tartozik ide, csak megemlítettem.

Pont azért kéne normálisan megcsinálni idehaza, hogy ne csak ilyen sztorik maradjanak fenn, hanem valami értelmes dolgot érjünk el vele. Ezt meg lehetne csinálni, csak éppen akarnia kéne valakinek, de ezt az országot ismerve, ilyen ember nincs a felső vezetésben.

Jugó: a szerbek Baranyának ugrottak neki először. sok horvátországi magyar srác rohant azonnal a hazát -sz szerint a hazát, a saját házát - védeni, és hidd el, nem fostak semmitől sem, mert a szüleik házában akkor éppen jó eséllyel szerb martalócok tanyáztak valahol Eszék fölött. délvidéki magyar srácok a jugó / szerb haderőben más kérdés, nyilván.

Jegyzem, a szerb haderő legnagyobb sikerét 1914 óta, az F-117 Stealth lelövését egy magyar alezredes érte el nekik. :)

en.wikipedia.org/wiki/Zolt%C3%A1n_Dani
ravaluf 2011.04.06 13:15:29
@igényes:

ez volt a standard, hidd el. amennyire szánalmas, annyira igaz.

Egyikünk sem tárazott tele soha egy 30-as ak tárat. (mire én voltam a buliban, az AMD-ket kiszerelték, mindenki AK63D-t kapott.)
Subba VV Gigi: Szopnék 2011.02.14 22:07:00
Pajkos Gigi szopni akar! De vajon hol volt az a szupererkölcsös megfontolt anyagias Béci testvér a poló választáskor? ..
ravaluf 2011.02.15 11:37:49
@smidgen:

Ami úgy néz ki, mint egy kacsa, és úgy csinál, mint egy kacsa, az kacsa, akkor is, ha ezidáig pávának álcázta magát, több kevesebb sikerrel.

Tekintettel a posztindító fényképre, és egyéb információimra némi üzletszerű kéjelgésről elit körökben, Gigi drága nem különösebben pattoghat, ha lekurvázzák, tudniillik, az, és aki kurvának megy, az utána ne sírjon, ha basszák.
Mint a a Pécsi Városi Tanács gyámügyi előadója és osztályvezetője nagyon elégedett az rendszerrel, be is lép 1983-ban az MSZMP-be. Tesz-vesz, "dolgozik", nem lázad. Mint a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság jogtanácsosa majd hatósági osztályvezetője 1985 és…..