Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kb71

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Gyűlöli a reklámokat? 2012.11.09 15:35:36
Éppen az ad-hoc elkészült Twizy-videót ellenőriztem. Az első pár másodperc után Csikós kerül a képbe és ABBAN A PILLANATBAN felugrott a reklám. Ezek után soha többet nem hiszem el, hogy a háttérben nem fut egy arcfelismerő algoritmus. ..
kb71 2012.11.09 16:32:08
@Make Valamit: Én is meghökkentem ezen, mikor jópár éve először kaptam levelet egy közösségi oldaltól, hogy X.Y. meghívott, és még Z-t is ismerhetem. X.Y. is meglepődött mikor leoltottam, hogy hagyjon lógva. Mert ő nem hívott meg. Aztán rájöttem, a magyarázat egyszerű. Megnézi az emil címed, akiknél látja az baltaegyszerű logikával ismerősöd.
A kialakult hóhelyzetre való tekintettel gyorsbeszerzési eljárás keretén belül 14 új buszt vásárol a BKV - adta hírül a Nemzeti Álhírügynökség. - Az Ohio állam-beli Circleville-ben székelő Patrick Enterprises buszainak köszönhetően nem ér minket többé felkészületlenül a…..
kb71 2012.02.28 12:08:05
@gumó: Tényleg? Ezt az első bekezdésben szereplő ÁLhírügynökség szóból találtad ki? ;-)
kb71 2012.02.28 12:12:05
@gumó: Legalább nem szívtad mellre, tartottam tőle. :-)
Két helyen is lehetett olvasni mostanában, hogy van rá valami halvány esély, hogy a sorozatbizniszbe most belekóstoló Netflix (a legnagyobb amerikai online videókölcsönző cég) a kultstátuszt mindössze 13 epizód alatt kiérdemlő Firefly feltámasztásával kacérkodik. Az űrwestern…..
A Jedi visszatér 25 perces népszerűsítő filmjét, a Return of the Ewokot eddig csak a hardcore rajongók ismerhették az őstrilógia bővített-újravágott-felturbózott extralemezes dvd-kiadásaiból. A rossz minőségú kópián megmaradt, fikciós dokumentumfilmben az akkor még 15 éves…..
kb71 2011.05.05 12:35:57
@Mao elvtárs: "Ez az a video, ami miatt sokáig hülyének néztek az emberek... ...egy idő után, mivel senki nem hallott róla, kezdtem azt hinni, hogy csak képzeltem..."

Amikor adták a mozikba a IV epizódot gyerekkoromban, hogy-hogy nem én egy olyan változatot láttam, ahol Jabba ember volt. Jó hosszú vetítés volt, még szünet is volt, mint a színházi előadásoknál szokás. 20 évig nem láttam azt a jelenetet. És persze mindenki hülyének nézett. Mint később kiderült a felújított változat kapcsán, tényleg leforgatták ezt a jelenetet emberrel.
Soha nem voltam oda az Invázió üzletláncért, a klapkás hirdetés pedig feltette az i-re a pontot: valószínűleg csak a top10 leggázabb reklám ever kategóriában indulhatna jó esélyekkel. Monca panaszlevelével sem lettek szimpatikusabbak. Mint ő is írja, nem egyszeri és történelmi…..
Szabotázs a Keleti pénztárában, zsarolás, bénázás. A Rohadtul Elégedetlen Utas olyan bátor, sőt mondjuk ki, vakmerő volt, hogy Kelet-Magyarországról akart a Balatonra utazni. Alant mindenki elolvashatja, hogy ez mivel jár manapság Pumaföldön. Szóval volt szerencsém egyetlen…..
kb71 2010.07.26 14:43:19
Naponta vonatozom. 50 km oda, 50 vissza. (A "nem kell vonatozni" kijelentésre reagálva, szülővárosomban képtelen voltam megfizetni egy lakás árát.) A vonat ülései műszálas szövetből vannak. Légkondi nincs. Lehet szidni a régi műbőr ülést, de azt le lehetett mosni. A műszálas ülés iszonyat a beleizzadt emberektől. Koszos, büdös. Az egész vagon hajléktalanszagot áraszt. (Fel kéne hasogatni késsel, ami már a közegészségügyet is veszélyezteti, akkor esetleg kicserélgetnék.)
Egyesek törölközővel járnak.
Hátha sikerül egy űrhajót stoppolni. :-)
De ha nem, akkor az ülésre terítik, az némileg védi a ruházatot, hogy a munkahelyen ne ő legyen a "legbüdösebb kolléga" cím nyertese.
Minden második ablaktábla fix (nem lehúzható). Ismételem, légkondi nincs. A tervezéskor hosszas fejtörés után sikerült a mérnököknek olyan modellt előállítani, amiben két molekula levegő mozdul meg, de csak 100 km/h-s sebesség felett, az is az ülők feje fölött húzva el, keresve a lehúzható ablakot kijáratnak.
A pl. hibás váltó, ami miatt 2-3 órát kések, simán kikerülhető, vagy használható, ha InterCityn ül az ember gyereke. És elég gyakoriak a műszaki hibák.
Én 35000 Ft-ot költök havonta. Azok szintén, akikkel együtt utazom, és tele van a vagon. Mi, akik csak egy kocsiban több százezer Ft-ot fizetünk havonta a MÁV-nak, aszalódunk a 45-48 C fokos bádogdobozban, miközben az InterCity 5 fő/vagon zsúfoltsággal, 0 kelvinre légkondizva robog el mellettünk. Persze annak menni kell, hiszen késés esetén vissza kell fizetni a MÁV-nak az utazás árát. Nyilván az 5 fő/vag(y)on miatt állítanak félre minket.
Egy újabb felmondott hűségszerződés a Pannonnál, amit a szolgáltató 20+50 ezer forintos kötbérrel jutalmazott. Hirtelen a Homár sem találta a hivatkozott ÁSZF-pontot, ha valaki segítene, biztos megnyugodna tőle naiv ügyfél: Itt is a Pannon szoptat. A minap olvastam a homáron a…..
Bedlam hosszú, de annál drámaibb sztorija bemutatja, milyen tortúrán kell átesnie, aki nulla százalék THM-mel akar hitelt fölvenni a Media Marktban. Na és az is kiderül, hogyan vesznek föl hitelt hajléktalanok, kísérővel. Egy érdekes, és a tapasztalatok alapján sok embert…..