Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dudukly

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten akár -18 fokos hideg is lehet az időjárás-előrejelzés szerint. Ez viszont sokakat arra késztet, hogy átgondolják a fűtésüket, esetleg extra fűtést szerezzenek be a zimankóra. A hőérzetet és ezzel együtt a kényelem érzetet viszont nemcsak a tényleges hőmérséklet…..
Dudukly 2017.01.04 14:49:41
@karandash: zsíros kenyér forró teával (esetleg borral) még kint is felmelegít, nem csak a lakásban:)))
A billentyűkombinációk mindig, mindenhol igen hasznosak tudnak lenni egy Office-felhasználó számára és bár itt alapvetően Excel esetén merül fel ezek gyakorlati haszna, a WORD felhasználóinak többsége (és köztük én is) gyakran elmerülök régi tanórákról berögzült…..
Dudukly 2017.01.03 12:56:04
@Gukker: Ezer hála, hogy megosztottad ;)
Pompás Napok 22 mondóka 2016.11.16 06:22:18
„A nevetés a lélek csillanása.” (Thomas Mann) A lelki egészségünk megőrzése, megvédése fontos feladat, különösen figyelnünk kell a gyermekek esetében is erre. A negatív érzelmek (szorongás, félelem, idegesség, agresszió stb…) feldolgozása is könnyebben megy akkor, ha biztosítjuk magunk és…..
A legkelendőbbek a kiadó lakások piacán a kicsi lakások, épp ezért sokan fektetnek be ilyen lakásokban. Mindig van befektetésre alkalmas belvárosi lakás, most egy 25 négyzetméteres (!), minden igényt kielégítő lakásra bukkantam az Otthontérkép hirdetései közt. ..
Dudukly 2016.11.17 09:58:56
@sunny_days: Légyottra pont alkalmatlan szvsz, hiszen a fene se akar galériára lépcsőzi a felkunkorodó matracon henteregni (basszus nem volt egy 10 cm-el keskenyebb matrac a boltban???). Ha kéjlaknak kell, akkor nem kell teafőző csak egy rendes zuhany (ülőkád: fürdésre alkalmatlan, a zuhany meg kicsap belőle) és egy nagy ágy az idétlen "sarokgarnitúra" helyére...
Nagyon sok filléres praktika létezik, amit főleg a rosszul szigetelt házakon, lakásokon lehet jól alkalmazni. A szigetelőcsík ragasztásán keresztül egészen a huzatfogó párnáig. De létezik egy takarékossági tévhit, amivel nem hogy spórolsz, de jól megdobja a számlát. Ez pedig az, hogy amikor nem vagy…..
Akár nappal, akár este szemlélik a magasból a várost, illetve egyes részeit, feledhetetlen élményben lehet részük. Tavaly megírtam Önöknek, hová érdemes felmászni, a bejegyzésemnek nagy sikere volt. Ezen felbuzdulva szeretnék újabb tippeket adni a hétvégi lazításhoz vagy a randizáshoz. 1. Zikkurat…..
Dudukly 2016.05.26 13:36:18
@Burgermeister: Egyetértek, és a Normafáról is fantasztikus a kilátás (meg a rétes is) :)
Esők és viharok - szakadt és törött esernyők. Ha végignézed ezt a bejegyzést, soha többet nem dobod ki őket, sőőőőt vadul kutatni fogsz az utcán az elhagyott ernyők után :) Esküvői ernyő dekoráció. Nem is gondolnánk, hogy milyen régen része az életünknek az ernyő. Ha a kínai eredetre gondolunk,…..
Dudukly 2016.05.03 13:31:09
Most nem azért, de ennél csúnyábban nem tudnák kilopni a pénzt a zsebetekből, ti meg még tapsikoltok is hozzá és csak azt sajnáljátok, hogy nem jutott erre az őrületre több pénz. A tökéletes ajándék-kudarc receptje 1) Vegyél mindenkinek, ...főleg olyanoknak, akikről…..
disrupt Hímezd ki a városod! 2014.06.23 08:54:18
Az Urban X Stitch művészeti projekt elhozza a keresztszemes hímzést a közterekre, és művészivé varázsolja a legunalmasabb drótkerítéseket is. Csináld-magad városi közösségi projekt a díszes kerítésekért! A keresztszemes hímzési technika legalább másfél évezredes…..
Tisztelt Praxis blog.   Én most vagyok terhes harmadik gyermekemmel,akit tényleg terveztünk a férjemmel.36éves vagyok és az előző 2 terhességem részleteinek apró kis tudásaival úgy döntöttem nem fogadok orvost,mivel iszonyúan nagyot csalódtam mindkétszer.Második terhességem…..
Dudukly 2012.01.13 11:20:22
@Dr.laikus PhD: ismereteim szerint egyedül az anyasági támogatás kifizetése kötött legalább 4 orvosi vizsgálathoz (időre született gyermeknél), mely lehet akár 4 háziorvosi vérnyomásmérés eredménye is...
Dudukly 2012.01.13 11:29:06
@Dr.laikus PhD: nem vicc, a nemrég véletlen célpontja lettem egy ősanya körlevélnek, ami arról szólt, hogy hogyan kerüljük el a rendszert és szüljünk otthon...

szvsz. a poszter által írt: "mert ha a kötelező vizsgálatokon nem veszünk részt,akkor elveszik a gyerekünket!" mondat erős félreértés vagy csúsztatás
Dudukly 2012.01.13 11:45:56
@Starlark: Olvasod a babablogokat :D azért nem az a tipikus verzió. (sajnos)
Egyáltalán nem új probléma (évtizedes, megsárgult fórumoldalak igazolják, hogy ez már régóta foglalkoztatja az emberiséget), de ha már egyszer előkerült az utcanevek kérdése, muszáj beszélni róla: mitől lesz egy tér tere?Valami furcsa logikánál fogva, ha egy csoport a…..
 A Hipp 4-es dobozka a baba 1 éves kora után váltható ki a Rossmann üzleteiben. Én nem tudtam róla, hogy létezik 4-es, mert eddig a 3-as volt az utolsó. Itt olvastam a neten róla, hogy a 3-as dobozban kell lennie egy kuponnak, amit erre lehet kiváltani. De nem mindegyikbe tettek!!!…..