Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gsky

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Habár bepakoltam a futócipőt a csomagtartóba, amikor Erdélybe indultunk, a túlságba vitt kulináris örömök (kiemelten az alkoholfogyasztás) miatt valószínűleg fel sem húztam volna a lábamra, ha nincs Dani. Dani nem messze tőlünk nyaralt a családjával, és azzal a határozott…..
gsky 2013.08.23 22:01:34
Kaptunk képeket a rokonok számítógépéről, mutatom is gyorsan, hogy lássátok milyen szép, milyen okos és milyen ügyes. a szép, ügyes és okos anya a szép, ügyes és okos lányával   nehéz megmondani, melyikük van jobban oda a másikért, mert TL, ha kellett, ölre ment…..
Meske vagyok, Piroska kért meg, hogy írjak nektek, hogy megszületett Róóózi!!! :) A ma reggeli nst nem lett jó, az ő szavait idézve: "jéghegycsúcsos"...valami olyasmi volt, hogy leesett 110-re a baba szívverése, ezért a doki az azonnali kivétel mellett döntött, hogy ne…..
Kikészítettem a régi banki értesítőket, hogy majd elégetjük Bandival, ha egyszer rámér. De felesleges kormozni a levegőt, ha van nekünk egy bio iratmegsemmisítőnk (Egérhírek! MEddig tűri a rendőrség a macskák garázdákodását? Egérhírek! A legfrissebb hí -rek ...kel... Edd…..
Előretolt helyőrség Vízkereszt 2013.01.07 16:08:39
(igen, tudom, hogy tegnap volt vízkereszt, csak nálam több nap egy poszt megírása, címnek viszont jó volt) Na, most, hogy már minden más blogger túl van rajta, írok én is egy kicsit az óévről, meg az újévről.  2012: Nem kényeztetett el minket ez az év (bár Cafephilo…..
soulemama nyomán  ..
gsky 2012.11.27 02:04:53
:)
Nos, Táltos Bandi szerint nem az a főzés, ha abból csinálok vacsorát, ami otthon van, hanem az, mikor azt mondom, paprikás csirke lesz, és a végén tényleg. Persze ilyen sokkal ritkábban van. Pedig ma olyan finomat főztem. Hagymát pároltam, meglocsoltam mézzel, felkockáztam egy nagy…..
gsky 2012.11.27 01:59:02
- mézeskalácsot fogok sütni Bogival, míg Lili Leonnal fog játszani a nappaliban nagy egyetértésben. Vagy nem. - újrahorgolom egy régebbi kézmelegítőmet, ezúttal kisebb tűvel, mert túl laza lett. Gyors haladást remélek, révén, hogy megvan már a minta, tényleg csak csinálni…..
Üres óráimban mostanában filmeket nézek, elég nagy az elmaradásom, ami az egyetemes filmográfiát illeti (van ilyen szó? Ugye nincs?) filmművészetet illeti. Szerencsére youtube az én barátom. Szóval múlt héten, amikor gyakorlatilag egyedül voltunk Lilivel (elvileg is),…..
Limara pékségében sem tudnak ilyet: frissen sült anyatejes croissantok! Kettő :) ..
gsky 2012.11.16 01:16:50
Sajtóközlemény: A Lili Zoo 2012/2013-as idényre tervezett bővítésének első lépéseként megérkezett állatkertünkbe az oroszlán. Akadtak ugyan szállítási nehézségek, többször úgy tűnt, hogy az oroszlánnak nincs ki minden lába és Tündér Lili igazgatóasszonynak le kell…..
Szóval, volt ugye az a lista, amivel igyekeztem magamnak némi támpontot adni, mert ijesztően nem haladok a dolgaimmal, holott időm lenne. Meg kell mondjam, jót tett, hogy ha épp volt bennem tenniakarás, akkor nem a nagylistáról bogarásztam, hogy mit is csináljak, vagy nem kapkodtam a…..
Életem nagy része azzal telik, hogy saját magamat igyekszem kordában tartani. Valamit nagyon rosszul csinálok, de még nem jöttem rá, mi az. Vagy az elvárásaimmal van gond, vagy valami mással, majd ha kiderül, írok róla. De addig itt vannak olyan példaértékű családok, mint…..
Kimenni éjfélkor a konyhába, sajáthorgolt csíkos óriástakaróba burkolózva forró húsleveset enni, aztán visszabújni a libatollpaplan alá a két szuszogó mellé, majd reggel arra ébredni, hogy esik a hó, és fehér háztetőket mutogatni a nyálbuborékfújó Lilinek. Szeretem. ..
gsky 2012.10.29 16:27:48
A mai varázsszó a: HoLNaP Drukkoljatok, hogy holnap meg az legyen, hogy MoST..
gsky 2012.09.26 00:37:55
Valami mindig kimarad, mint negyedéves jelentésből a fénykép. Kéne nekünk egy állandó fotós ide, aki nem a mobiljával lődöz, és képes olyan képet csinálni a kismadárról, ahogy tényleg kinéz. Azt nem írtam, hogy egy hirtelen ötlettől vezérelve szétkaptuk a kiságyat, mert…..
Például mert extra elfoglalt vagyok, pedig van pár félkész bejegyzés fotóra várva. Megyünk be a városba vásárolni, aztán összeszedjük TB-t a színháznál, hogy együtt ebédeljünk, aztán szaladunk egy lánybúcsúba, amolyan délutáni teadélutánra, mert a menyasszony korán…..
Piszkéék épp szelet vetettek és babot arattak, nekik küldöm sok szeretettel az alábbi mesét, ami miatt a kisbabot fuszulykának hívom (vagyis ebből a meséből tanultam én kiskoromban a fuszulyka szót). Nekünk egy mesekazettán volt meg, amin Kányádi maga olvassa fel a verseit meg a…..
Előretolt helyőrség A rendről 2012.07.15 13:35:00
Kicsit bosszankodtam magamban, hogy ez a TB milyen rendetlen már, ezért tart itt ez az ország lakás, aztán kicsit jobban körbenéztem, és meg kellett állapítanom sajnos, hogy szignifikánsan több sarkot, asztalt, polcot látok, amit az én cuccaim öntenek el, nem éppen festői…..
Előretolt helyőrség Hegyi mese 2012.07.12 23:27:00
Az alábbi novellát úgy tíz éve olvastam egy Miguel Torga kötetben (Contos da montanha), és azóta is nagy kedvencem. Nem találtam róla magyar fordítást (ami nem azt jelenti, hogy nincs), és már régen terveztem, hogy én átültetem (nem sejtve, mi munka ez). Pár hónapja kezdtem neki…..
Ezt posztot is már mióta írom. Ha épp nem szoptatok vagy dajkálok, vagy családozom, akkor dönthetek a függőágy vagy a könyvem között, vagy a kettő együtt is akár, érthetően a gépig nehezen jutok el. Estére meg kidőlünk: (nem, a kép nem beállított, tényleg így alszik, Anne…..
Piroska és Farkas Ennyi 2012.06.27 18:18:00
Hcg: 240 - vagyis 1 het alatt csupan megduplazodott. Stop. Progeszteron: 40. Stop. Elhalt terhesseg vagy kozeledo veteles esetleg mehen kivuli terhesseg. Stop. Utrot abbahagyni es remelni a spontan vetelest - legjobb esetben. Stop. Baloldal sajog nagyon. Szivem megjobban. Nunu vidaman ujsagolta az…..
(amellett, hogy elvágtam az ujjam) Tegnap meg még levertem a polcról egy gyertyatartót. Törékeny dolgoknál az esést a lábammal szoktam tompítani, hátha megúszom a törött cserepek porszívózását. Arra kellett rájönnöm, hogy ez egy tömör üveg félkilós gyertyatartónál nem…..