Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AZso.hu

0 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HamPLÓ Krieg der Sterne 2020.12.28 04:52:32
Az jutott eszembe, hogy most volt harminchat éve, hogy először láttam a Csillagok háborúját. 1984. december 25-én este a Magyar Televízió ugyanis leadta a klasszikus trilógia első* részét. Valahogy így nézett ki: Az egész család ott ült a tévé előtt a panelban, ahová abban az évben költöztünk -…..
       Orvos kommentelőinket kérem, hogy nézzenek bele ebbe a preprintbe.      NEHOGY NEKEM VALAKI NYAKLÓ NÉLKÜL ELKEZDJEN D-VITAMINT SZEDNI, EZ CSAK EGY PREPRINT, AMIT ÓRÁKKAL EZELŐTT RAKTAK FEL A MEDRXIV-RE!        Elképzelhető az, hogy ebben van valami igazság? A szerzők amerikai orvosok és…..
Valahol végtelenül vidám lehet Viktornak lenni. Ami nem érdekli, azzal nem foglalkozik, csak a szórakoztató hülyeségeinek él. Kormányozni például utál, menekülnek is a magyarok az országból: ki Nyugatra, ki a túlvilágra, ki inkább ide sem születik. Viszont az állami élet szépségeit kimaxolhatja.…..
A TVLine forrásai szerint az NBC nagyon szeretné visszahozni az Office című sorozatot. Mint írják az új verzióban nem szerepelne Steve Carell Michael Scott nevű karaktere, aki az eredeti, 9. évadot megélt sorozat főszerepét alakította...
HamPLÓ A kis mozdony nagy napja 2016.10.24 19:00:00
A C-50-es mozdonyokat a MÁV Északi Járműjavító építette az ötvenes-hatvanas években, nagyjából abból, ami épp rendelkezésre állt. Bár nekem elsősorban a Csepel motor jellegzetes kerregése tűnik fel, biztos vagyok benne, hogy aki traktorokkal, munkagépekkel vagy teherautókkal foglalkozott akkoriban,…..
Dr. Phil McGraw egy amerikai tévés személyiség, akit Oprah Winfrey fedezett fel a nagyközönségnek, és tett többszörös milliomossá úgy, hogy a pali azt a foglalkozást, amit a tévében űz, nem is végezhetné, mert nincs rá engedélye és nem praktizálhat pszichológusként.…..
autózz! A mobilparkolás buktatói 2016.05.16 11:36:04
Úgy hozta az élet, hogy a monori bíróságra kellett mennem. Nem beszarni, kiengedtek. :D Mivel a munkámból következően gyakran járok bíróságra, az SMS-ben indított parkolást szoktam használni, mert tárgyalás közben nem illik kiszaladni pénzt bedobálni, a lenémított telefonon viszont simán lehet…..
Lassan befejezéséhez közelít a Széll Kálmán tér átépítése; tegnap este egy darabig felkapcsolták a kövezetbe bújtatott díszkivilágítást, végre láttam működni a Csaba utca felé vezető mozgólépcsőt (még ha tesztüzemben is), és az új óra körül is nagyon…..
HamPLÓ A Szerémi út dűnéi 2015.12.08 07:00:00
Bár tartok tőle, hogy a kommentek közt megjelennek azok, akik a felkavart homokszemcséket összekeverik a nem túl szerencsésen "szálló pornak" hívott, jóval kisebb szemcseméretű, emiatt jellemzően nem látható, viszont a légzőszervekbe mélyebben lejutó, gyakran önmagában…..
Amikor 2000 körül - kiskorom után másodszor is - elhatalmasodott rajtam a közlekedésmánia, nem sok örvendeznivaló volt a budapesti villamosok kapcsán. Épp a rendszerváltás utáni vonalbezárás-hullám végén jártunk, új járművek a kanyarban sem voltak, a meglevők pedig - az…..
Jómúltkorjában épp spontán szemrevételezést tartottam a Márnemmoszkva-Deazértmégnemszéllkálmán téren, amikor a Krisztina körút és a Várfok utca sarkán ezt a látványt regisztrálta a fényképezőgépem: Bevallom, ideológiailag képzetlen lévén hirtelen nem tudtam, mi fog…..
Érdekes dolgok zajlottak nyáron a Duna két partján. A budain az ipari csörömpölőket Tatrákra cserélték, amire azért volt lehetőség, mert a Lánchíd hídfőjében (Lánchídfőben?) futó alagutat, amibe a Ganzoknál szélesebb Tatrákat nem szívesen engedték le, elkezdték…..
Elég kevés olyan felnőtt élhet ma Magyarországon, akinek ne mondana semmit a Pasziánsz vagy az Aknakereső, hiszen két olyan legendás játékról beszélünk, melyek meghatározták a…..
Belsőség Michelisz Norbi felnőtt 2015.03.24 16:35:44
Na nem, mintha eddig nem tette volna, de számomra külön öröm, hogy ezt a srácot (akit barátomnak nevezhetek talán) végre úgy tolja egy erős szponzor, ahogy eddig is kellett volna mindig. Hogy kinek mi a véleménye a MOL Group-ról, az most pont nem fontos, itt az a lényeg, hogy…..
AZso.hu 2015.03.25 09:50:47
@Papp Sanyi: Pl. pont a Forma-1-ben nem egy szállító adja az üzemanyagot... szerintem...
Eredetileg csak átszállni akartam az éppen átépítés alatt álló Széll Kálmán nemmoszkvatéren, amikor láttam, hogy már az utolsó szegmenst bontják a sínek fölötti gyalogosfelüljáróból. Ez város- és közlekedéstörténetileg is érdekes esemény, plusz gyerekkoromban -…..
AZso.hu 2015.02.09 19:33:25
@Hamster: Szó sincs róla, hogy egy-az-egyben át kellett volna harapnia. Szépen elharapta volna apránként és lassan lefeküdt volna a maradék súlyától, no mindegy. Szerintem a gép fülkéjében többször volt veszélyben a csóka, de mondom, lövésem sincs erről, csak ez az érzésem.

Amúgy mi is pont jártunk arra, a gyerek döbbenten nézte a harapó-markolót, ami eléggé hasonlít a Zsoli által sokat emlegetett Dínó-bácsihoz a Peppa-malacból (mese).
AZso.hu 2015.02.09 19:35:13
@NAR: Igen, de ott is elmondják mindig, hogy a vasat vágótöltettel robbantják, ami k. veszélyes. Ilyen sűrű környéken szerintem egy robbantás esélytelen. (Szerintem nem is nagyon van Mo-n ehhez igazán értő gyakorlott szakember. Vagy mégis?)
Nem vagyok boldog. Elégedett meg pláne nem. Ideges az igen, de nem feltétlenül azért, amiért Scott M. Gimpl és Robert Kirkman szeretné, nem a vasárnap esti epizód utolsó 10 perce miatt, nem bizony. Hanem azért, mert az írók nem tanulnak semmiből, és ugyanazt a hibát követik el,…..
AZso.hu 2014.12.04 10:36:15
@Jimbo75: +1
Hatalmas, pusztító tornádó helyett csak ártalmatlan, bár valóban szokatlan porforgatag (porördög) borzolta a kedélyeket Brooklynban. A videót felvevő srác jól hallhatóan meg van döbbenve, és persze minden békésen lazulgató hipszter meresztette a szemét. Sokan azonban nem érték…..
Fotó: Batár Zsolt Az ArchDaily elég olvasott építészeti lap, ha nem a legolvasottabb. Mondjuk van 1,1 millió Facebook-, meg bő 160 ezer Twitter-követője, ami persze még nem a világhírnév mércéje, de jól mutatja, hogy azért olvasgatják. Nos ez az ArchDaily a napokban megint…..
Timelord Passaui árvízszintek 2013.06.03 14:34:44
Olvasom, hogy ötszáz éves árvízi rekord dőlt meg Passaunál. De mekkora is volt a víz 1501-ben? Könnyebb elképzelni az alábbi fotó segítségével. A torony aljában, a boltíves kapu melletti falon látható a várost pusztító árvizek adatai. Az 1501-es vízmagasság a kapu…..
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. A mai poszthoz kivételesen két fotó is tartozik. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....