Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dilon

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sebestyén Balázs és Vadon János új műsoruk, a Vundersőn és Zuperszexi első adásában (megsemmisítő kritikánkat a műsorról itt olvashatják) többek között a nemrég lemondott szövetségi kapitány, Egervári Sándor feleségével viccelődtek. Ez elég nagy bukóság volt, mert…..
Egy standupossal kevesebben vannak a Showder klub stábjában, Bödőcs Tibor a Facebookon búcsúzott a műsor nézőitől, így: Ami a diplomáciai iszapbirkózást illeti, pontosan nem tudjuk, mire gondolhatott a komikus, azt viszont észrevettük, hogy míg a többiek 3-4 alkalommal is…..
Szóval mindenki azt hiszi, hogy Zsófi terhes. De nem az. Vagy legalábbis azt mondja, mi pedig kénytelenek vagyunk neki elhinni. Miklós fellélegezne, Bartha viszont nem annyira. Főleg, ha rájönne, hogy esetleg nem is tőle van, hanem a Berényi család vezérhímjétől. Kinga megtalálta…..
Az én apukám meg főkönyvelő - mondta nekem az óvodában a Kovács Zoli, majd egy olyat csulázott a rakétamászóka mellé, hogy beleszédültem a zöld ötven árnyalatába. Felkészületlenül ért, annyit azért tudtam, hogy az én nővérem pedig ének-zene tagozatba jár, olyan…..
hogyvolt X-faktor 3x09 - 1. döntő 2012.10.15 09:00:00
Elkezdődött ez is, X-faktor élő adások, egyenes kiesés, dráma, könnyfolyam és persze bulváretetés egyenes adásban, most pár hétig ez lesz a program. Előzetesként bevágnak pár jól megválasztott mondatot a mentoroktól, meg Ildit smink nélkül, ez utóbbit nem gondolták át…..
Nyolc év telt el azóta, hogy egy szörnyű éjszakát követően Batman nyom nélkül eltűnt. Magára vállalta Harvey Dent államügyész minden vétkét, és a hősből üldözött bűnöző lett. Önfeláldozása azonban nem volt hiábavaló: a Dent-törvénynek köszönhetően Gotham békés…..
Nem elegáns úgy beszólni a konkurenciának, hogy közben a saját csatornánkról még véletlenül sem mondunk negatívumokat, és az sem feltétlenül szimpatikus, ha valakit úgy buzizunk le burkoltan, hogy nincs jelen - az RTL Klub Roast című műsora ráadásul hiába igyekezett vicces vagy…..
dilon 2012.04.17 15:13:57
A tegnapi epizódoknak két valamire való momentuma volt: Tiffany bimbózó kapcsolata Dzsesszikával, a nem anorexiás babával, illetve a beborítékolt Bartha sperma hányattatott sorsa a kenyérpirítótól egészen a könyvespolcig. Hogy is volt? 6027. rész: Rózsa, osztálytalálkozó,…..
A két nagy kertévé versenyében az elmúlt években megszokott trendekhez hasonlóan idén is az RTL Klub vezet, a Tv2 ritkán tud riválisa fölé kerekedni, ami valahol érthető, ha a két adó saját gyártású műsorainak színvonalát nézzük (ne tessék röhögni, de VV5 vs.…..
Pénteken este Hajdú Péter ránk szabadította a Tv2 legújabb próbálkozását, az RTL Klub nézettségi hegemóniájának megtörésére irányuló valóságshow-t, az ÖsszeEsküvőket. A műsor első blikkre pont olyan szerencsétlenül esetlen, mint a Geszti Péter legvadabb rémálmaiban…..
dilon 2011.09.20 17:14:58
@ethan blow: "a pisztácia kifogyott,csokoládé nem is volt!" ha már ennyire szereted
 Na itt is van Magyarország legteátrálisabb tehetségkutató reality-je a 2. évaddal, remélhetőleg még több könnyel, drámval és sorstragédiával, mint az első szezonban, és akkor biztosan nem fogunk unatkozni. Ez még természetesen nem az élőadásos-szavazásos szakasz, hanem…..
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..
Sokkolva vagyunk így kedd reggel: átvágja a testvérpár Alekoszt, írja a Blikk. A villa két szőke menyasszonyjelöltjének esze ágában sincs hozzámenni az okostojáshoz, csupán a hírnév kedvéért vállalkoztak arra, hogy beköltöznek a luxusbörtönbe. Ráadásul Beatrix még…..
dilon 2011.05.17 17:24:44
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..
Az RTL nagyon jó érzékkel, még akkor meghirdette a VV Alekosz főszereplésével készülő új valóságshow-t, amiben a permanensen kanos, de a nőkkel nagyjából egy ötéves kisfiú szintjén bánó görögmagyar majd csajt talál magának, amikor a Való világ 4 eseményei még javában…..
dilon 2011.04.28 12:35:02
Felesküdtünk Maradona kisnadrágján, hogy rendesen felkészítjük a társaságot a vébére, ezt egy igen patent sorozattal alapoztuk meg, aztán csoportanalízisekkel súlyosbítottuk, most pedig rátesszük a marcipáncsillagot a tortára. Nem halogatjuk tovább, közléskényszerünkből…..