Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RozsaTomi

0 bejegyzést írt és 439 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legutóbbi budapesti koncertjével nagy sikert aratott (mi is jól szórakoztunk rajta) Kyuss Lives! idén visszatér Magyarországra. Május 29-én a Barba Negra Music Clubban lép fel három eredeti Kyuss-tag (John Garcia énekes, Brant Bjork dobos és Nick Oliveri basszusgitáros) plusz…..
Sziasztok! Biztosan lesz majd egy értékelés a bulin fellépő zenekarokról, de most nem erről szeretném megosztani Veletek a gondolataimat.Az első és fontosabb az, hogy akik nem tudtak eljönni, de szerettek volna ott lenni azoknak (és akik ott voltak emlékbe) minden zenekartól egy…..
Egy 23 éves zenekarnak már nem feltétlenül kell megmagyaráznia minden lépését, kivéve, ha Magyarországon zenél. A szakma és a rajongók egy támogatói szerződés aláírásába vagy egy zártkörű koncertbe is képesek olyan dolgokat belelátni, amikről pedig szó sincs, kezdve az…..
Bejelentették a 2012-es Novarock első fellépőit, ami szerint az osztrák-magyar határra érkezik jövő június 8 és 10 között a Metallica (a teljes fekete albummal), a Slayer, a Machine Head, a Mastodon, az Opeth, a Killswitch Engage stb. Itt a weboldal, itt meg a plakát:  ..
RozsaTomi 2011.11.25 18:17:35
@Lakásfelújító Feri: ALAP!!!!
Félév remete lét, semmi egyetemi buli, de bazzeeee ezen ott kell lenni.
RozsaTomi 2011.11.25 19:08:06
@Lakásfelújító Feri: Egy jelentkező van :D Plusz még lenne 2haver is esélyesen :D
A Kasabian tagjai egy rejtélyes autós elől menekülnek többek között egy kispolskival, a Supernem frontembere addig mászkál egy lakásban, mígnem egy meglepő helyen találja magát, Katy B meg elutazik a barátnőivel Ibizára bulizni. A Machine Head gyilkos sáskákat szabadít a…..
Valamikor 1981-ben, a 18 éves James Alan Hetfield meglátta Lars Ulrich 17 éves dán fiatalkorú hirdetését az egyik helyi újságban, és válaszolt rá. Kb. ilyen egyszerűen alakult meg a Metallica, igaz, az első találkozás után kellett még pár hónap, mire ’81 októberére…..
RozsaTomi 2011.10.31 15:13:20
Ezekkel a kedves szavakkal szeretném megnyitni eheti ülésünket. Aki esetleg nem ismerné a Zero Tolerance Viva TOP 40-es slágerét, az egyrészt térdeljen egy jó fél órát kukoricán a sarokban, másrészt pedig szégyelje el magát (büntetéséről Terrör Man fog gondoskodni, kedvenc…..
Five Finger Death Punch – American Capitalist(Prospect Park)Első hallásra a Five Finger Death Punch semmi több egy tipikus amerikai metálzenekarnál, amiben az agresszív ének vagy a keményebb gitárok csak megágyaznak a popos dallamoknak. Nekünk, magyaroknak mégsem annyira távoli a…..
A szezon után idén is meg lehet szavazni az European Festival Awardson, melyik nyári bulik tetszettek nekünk a legjobban. A "Legjobb Nagyfesztivál" kategóriában most is jelen van a Sziget, amire egy regisztrációért cserébe szavazhatunk itt. A fesztivált…..
RozsaTomi 2011.10.25 17:04:11
@next.123: Haunted meg a Deftones azért csapott!!!
Először a szabadságát töltő sixx kollégának tűnt fől a termetes változás az alábbi videón, de pénteken már a Stereogum is posztolt a sárga esőkabátos Guns N' Roses-énekesről...
Legalábbis Revolver magazin így hirdeti a 2012-es naptárját, amiből most a fenti képre kattintva mutatunk ízelítőt, viszont akár az összes hónapot meg lehet nézni itt. Többek között olyanok álltak modellt a naptárhoz, mint Lzzy Hale a Halestormból, Amy Lee az Evanescence-ből,…..
RozsaTomi 2011.10.08 12:15:35
Courtney Love nagyon promózza a hamarosan megjelenő önéletrajzi kötetét. Ezúttal a Vanity Fairnek árult el eddig nem hallott dolgokat egykori férjéről, Kurt Cobainről. Love elismerte, hogy Cobain többször is próbálkozott öngyilkossággal, mielőtt 1994. április 5-én sikerrel…..
RozsaTomi 2011.10.07 18:13:33
Machine Head - Unto The Locust(Roadrunner/Magneoton)Lehet, hogy tévedünk, de mintha Robb Flynn Machine Head-vezér nem lenne tisztában az olyan Édesvíz Kiadó-közeli fogalmakkal, mint az önmagunknak való megbocsátás. És bár interjúiban mind a Burning Red, mind a Supercharger albumot…..
RozsaTomi 2011.09.28 12:57:44
1991. szeptember 24-én, ezen a napon jelent meg a Nirvana második, Nevermind című nagylemeze, amiről a korabeli sajtó először alig vett tudomást. Azóta viszont nem csak, hogy az akkori fiatal generáció meghatározó anyaga lett az album, hanem az igazi klasszikusok közé emelkedett a…..
RozsaTomi 2011.09.24 19:01:45
@meszi: Persze mert azt elhiszem,hogy james Hetfield-nek milyen rossz a millióin csücsülni....

Szerintem divat lefikázni a nirvanat mert egyszerű de még is kurva jó.
Primitív szar? A sex pistols,motörhead,Ac/Dc,Tankcspda sem egy agyon bonyolított zene még is kurva jól.
De legalább jó látni,hogy ennyi zenekritikus van!!!! :))))
Jah és ÉN VAGYOK AZ A SZAR ALAK akinek bejön az új OPETH, MASTODON és még a Machine Head is!!!!kövezzetek meg kérlek titeket!
Nirvana - Nevermind (Geffen) A ’89 novemberi Pecsás koncert után nem gondoltam volna, hogy ilyen jó kis poplemezzel áll elő ez a trió, bár ott nem is rájuk voltam igazán kíváncsi, hanem az akkor sokkal nyerőbb szériában utazó Tad-re, igaz végül a Nirvana jobban bejött, meg is…..
Opeth – Heritage(Roadrunner)Körbeértek a dolgok: először Mikael Åkerfeldt énekes-gitáros unta meg a hörgést, sőt az egész metált. Most pedig én untam meg végleg Mikael Åkerfeldtet.Érdemes végighallgatni az Opeth életművét, egymás mellé tenni, hasonlítgatni dalokat,…..
RozsaTomi 2011.09.14 17:17:25
@-dj-: Én még itt olyan bandáról szóló lemezkritikát amit szeretek nem olvastam, pedig szerintem eléggé tág a zenei ízlésem a britneytől a mardukig.

Machine head meg úgy jön ide,hogy kíváncsi vagyok mit írtok majd róla.
Eredetileg augusztus 18-án kellett volna ezredik twitter üzenetként megjelennie ennek a klipnek, de mivel Lady Gaga hamarabb elérte ezt a számot, így itt a megfilmesített Yoü And I. A klip megint próbál sokkolni: Gaga például saját magával csókolózik, illetve sellőlányként is…..
RozsaTomi 2011.08.17 12:26:54
Tony Iommi hivatalosan is megerősítette, hogy ismét összeáll az eredeti Black Sabbath, tehát a gitároson kívül még Ozzy Osbourne énekes, Bill Ward dobos és Geezer Butler basszusgitáros. Iommi és Ozzy már júniusban írt pár új dalt, amik valószínűleg majd 2012-ben jelennek meg,…..
Lángoló Gitárok Inni a Szigeten 2011.08.12 15:35:00
A Szigeten könnyen lehet inni, és mellesleg a Szigeten kell is inni. Lényegében az egész e köré van felépítve, és emiatt még koncertet is nagyon nehéz úgy végignézni, hogy nincs az ember kezében egy jó sör. A közhiedelemmel ellentétben amúgy a fesztiválon nem különösebben…..
RozsaTomi 2011.08.13 11:14:38
@utcai_arcos: Bocs,hogy nincs 20ezrem egy napra,hogy elszórjam csak úgy hanem inkább eszem abból 2hétig....tényleg én vagyok a köcsög csóró gyerek Hulljon az ilyen mint én.
RozsaTomi 2011.08.13 23:10:33
@Körülmetélt Rajherceg: IGAZAD VAN BASSZA MEG
Szerencsére pénteken is lesznek érdekességek a Szigeten, és most nem a Prodigyről van szó. Kezdésnek rögtön itt a British Sea Power 16:30-kor, ami bár látott már szebb napokat, még mindig érdemes elálldogálni a lehető legbritebb gitárzenét játszó zenekar performanszán. Utána…..
RozsaTomi 2011.08.12 10:32:06
Izgalmas kérdés volt, hogy hogyan produkál majd a banda lemeze. Elvégre ez a zene manapság már szinte nincs is jelen és mégis csak marha sokáig eltűntek. Ehhez hozzájön még az a tényező, hogy kaotikus és minimalista volt a promóció.Összességében azt lehet mondani, hogy…..
RozsaTomi 2011.08.06 14:02:13
@Chinook: Deftones pl. erősen él. És az utolsó albumuk kegyetlen mód erős.

Azért nézzél meg egy Lamb of God eladási listát és azok se éppen a legnépszerűbb bandák közt vannak. még is....
Ha valaki meghallgatja ezt a dalt (vagy akár ezt a változatot), biztos, hogy felhúzza a szemöldökét: mit keres ez itt, a Lángoló Gitárokon. Nos, lényegében azt, hogy feladatot adunk vele. Itt most tényleg él az a kommentelők által előszeretettel hangoztatott mondat, hogy…..
Már írtunk arról, hogy a Universal idén úgy ünnepli meg a Nirvana Nevermind lemezének 20. évfordulóját, hogy különleges luxuskiadásban újra piacra dobja azt szeptember végén. Ehhez természetesen kampányt is indított a kiadó, így a Facebookra is kirakta a lemez borítóját, majd…..
RozsaTomi 2011.07.29 13:06:36
@iamacollector: ezt a 6verziót hol olvastad???
RozsaTomi 2011.07.29 13:34:55
@iamacollector: érteeeeem, nem vágtam,hogy ennyi lesz :D
Csak a 4cd/dvd-ről tudtam.
Amúgy ha belegondolsz a With The Light Out is 20ezer volt.....
De az a box set simán megérte.
RozsaTomi 2011.07.29 13:53:27
@iamacollector: Persze,hogy néhány felvétel eléggé gázos, de az egész doboz,booklet meg a dvd azért nagyon ütött WTLO-nál, ha ilyen lesz a nevermind is akkor KELL!
Szeptember 20-án jelenik meg az Opeth tizedik nagylemeze Heritage címmel (borító fent) a Roadrunnernél. A Stereogum erről mutatta be a dzsesszes progresszív rock stílusú, az Opeth-től megszokott death metáltól teljesen mentes The Devil's Orchard dalt, de hogy egyszerűbb legyen, kiraktuk…..
RozsaTomi 2011.07.27 03:23:15
Szombaton került ki a Mastodon Facebook oldalára, hogy hétfőn este kilenckor még többet elárulnak majd az ősszel megjelenő The Hunter című nagylemezükről. Az ő időszámításuk szerinti hétfő este kilenc nálunk kedd reggel ötöt jelent, de hála a lelkes szivárogtatóknak, már…..
RozsaTomi 2011.07.25 22:11:31