Regisztráció Blogot indítok
Adatok
t a m á s

0 bejegyzést írt és 253 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézzük meg, a népnyúzó kormányunk "szabad vasárnap" projektje milyen változásokat hozott Újbudán! A Savoya Parkban az Auchan a vasárnapi kiesés miatt a hét többi napján hosszabb időtartamban tart nyitva, hétfőtől szombatig 6 órától 22 óráig. Az Allee üzletei hétfőtől…..
t a m á s 2015.03.23 09:24:54
@Brendel Mátyás:
Válasz a feltett kérdésére:
www.youtube.com/watch?v=8N63K0VzsNk
Véget ért a habzsi-dőzsi a kormánysajtónál, Orbán Viktor uralkodó magához hívatta a leghűségesebb alattvalóit, hogy közölje velük: a jövőben nem számít rájuk a vezető, minden állami pénzt a megújuló köztévébe lapátolnak. A Simicska-média erre látszólag úgy reagált,…..
ProgBlog Irodalmi zsidózás 2012.05.09 00:34:00
„Én a tökéletesség ostromlásában hiszek – és a jövő mindenképp az enyém!”Richard Attenborough: Tűzszekerek (Harold Abrahams szavai) - 1981 Van abban valami ironikus, hogy párhuzamosan derül ki az egri önkormányzat „büdöszsidózása” és az, hogy a…..
t a m á s 2012.05.09 09:45:52
Hoffmann Rózsa személyesen jelentette be tegnap, hogy az új NET része lesz
Szabó Dezső akinek a cikkeit olvasd A VIRRADAT számára írt 54 vezércikkben
www.tabulas.hu/szabodezso/muvek/virradat/index.html.A gyűlölködő antiszemitizmus korabeli kiskátéja.
Nyírő József; 1944-ben a Magyar Ünnep című, jobboldali lap főmunkatársa volt.Szálasi-puccs után is tagja maradt a később nyugatra menekült úgynevezett „nyilas” parlamentnek.
Wass Albert;Néptörvényszék 1946 tavaszán Wass Albertet távollétében halálra ítélte háborús bűnökért és gyilkosságért. Azzal vádolták, hogy 1940-ben az Észak-Erdélybe bevonuló magyar csapatoknak parancsba adta egy ortodox pap családjának és néhány románnak, a helyi zsidó kereskedőnek és családjának, valamint az ortodox román pópának és annak magyar szolgálójának a kivégzését.

Ez lett a NET, gyerekeink "új" szellemi fertőzése.
A műsor történetében immár ötödszörre tér vissza az RTL Klub képernyőre Havas Henrik - tudta meg a Vasárnapi Blikk. A nagyképű, öntelt, flegma arcot szerepként viselő fickó - és ezt nem én mondom róla, hanem Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője - jövő héttől…..
Hazánk világrekordot állít be januártól! Eddig holtversenyben másodikok vagyunk Dániával és Svédországgal Izland mögött, de jövőre az összes skandinávot magunk mögé utasítva átvesszük a vezetést - Magyarországon lesz a világon legmagasabb az ÁFA-kulcs: 27%... és ez a…..
Hajcsatok Bye, bye, Hungary 2011.09.17 08:14:00
A hír szerint a magyar olimpiai küldöttség egyenruháin a 2012-es londoni olimpián nem az általában használatos angol ország-elnevezés, hanem a „Magyarország” felirat fog szerepelni. De mégis miért? 1. egy szitanyomó cég nagyon jól jár azzal, hogy öt karakterrel többet…..
 A Nemzeti Együttműködés Rendszere a születése pillanatában is pont annak látszott, ami: egy párt dekrétumnak, aminek jelentése röviden: bólogatsz, vagy szopsz.Az utóbbi egy évben még igyekeztek bizonygatni legalább szóban, áhh, ez a mi kormánypártunk (igen, egy párt,…..
t a m á s 2011.07.22 09:42:05
@Orbán takarodj!!:
Ne bízz a következő választásban. Kedves új erdélyi nemzettestvéreid majd kihúzza őket a sz..-ból, NEKIK a mi adónkból semmi se drága.
Rédly Elemér pápai prelátus, kanonok, győri plébános, a Győri Hittudományi Főiskola tanára még február 25-én vette át a Parma fidei - Hit pajzsa díjat, és már akkor bejelentette: jövedelméből egymillió forintot ajánl fel a magyar állam külföldi, 20 ezer milliárd forintos…..
Kocsmablog Bástya borozó 2010.12.08 23:55:00
Cím: 1011 Budapest, Székely utca 4., Látogatás: 2010. november 4. 17:45-23:40. Vár felül a vár, nem legalja a Bástya...
t a m á s 2010.12.10 09:06:52
@tardyl: És képzeld el, a Henter Pali bácsival egy utcában laktam, a felesége (Meláni néni) történelem tanító nénim volt. Először a Mikszáth Kálmán téri sörözőben játszott. Egyébként korábban egy építő ipari cég egyik vezetője volt és kicsit kínos volt fizetés napon, amikor a "melósok" bementek és odanyomtak egy százast, hogy "a nótámat főmérnök úr!"
Istenem, van még aki emlékszik őreá is! Köszönöm.
w Az irodalom visszavág 2010.12.09 08:15:00
Ha mostanában emberekkel találkozom, vagy akár csak felveszem a telefonomat, nem úszom meg, hogy el ne hangozzon: jaj, szegénykém, mi lesz most veled, hogy médiatörvény? A kérdés persze jogos. Magyarországon kialakult, és ma még éppen jelentős hadállásokkal bír az a fajta…..
Nem is lehet kérdéses, hogy Erdély Romániához csatolását nem lehet a magyar Nemzeti Színházban megünnepelni. Egy kiemelten fontos közintézmény vezetőjének Alföldi alkalmatlan. (Fotó: Wiki) Felháborodást váltott ki, hogy Alföldi Róbert hozzájárult ahhoz, hogy a budapesti…..
t a m á s 2010.11.19 15:00:37
@felvidéki istimester:
..."ha magyar iskolába íratják a kölyköt, kap egy szimbolikus füzetcsomagot. "...írod szerényen, de hamisan
Na ne! Nézd meg az elmúlt évek határon túliak támogatási rendszerét.
1. Évente 14 milliárd (1 milliárd=1000 millió) direkt támogatás
2. A Duna TV költségvetése 23 milliárd (ebből nagyrészt a hátáron túlról "ideszakadt" riporter-szerkesztőik utazgatásaik és egyéb támogatásaikat finanszírozzák)
3. A Kárpát-medencei-re bővített református egyház és egyéb szervezetek etno-bizniszének sok milliárdja

Szeretném én őket ...e nélkül, szeressenek ők minket, a magyar adófizetők lenyúlt pénze nélkül., ahogy pl. Erdély szerte az anyaországiakat hívják "kosztosokat" (amit nem is értek - ők táplálnak minket???)

Az Alföldi pedig egy nagy f...Csak annyit kellett volna tegyen, hogy egy kommünikét ad ki, hogy a románok kérték de Ő nem engedi a Nemzeti Színházat erre a célra felhasználni.
És rendezett volna a színház előtt egy jó kis jobbos tüntetést, "szőröstalpú oláhozással, kis zsidózással, trianonozással...és azt mondta volna; NA LÁTJÁTOK! EZÉRT!
A köztársasági elnök szerint az alkotmányos hatalom Istentől ered, és az országot a Sátántól kell megvédeni. Schmitt Pál igen komoly keresztény elhivatottságról tesz tanúbizonyságot az új alkotmány tervezetéhez fűzött gondolataiban. A kereszténység pedig valóban az európai…..
t a m á s 2010.11.13 18:32:22
@hunocska: Na hát látszik hogy nem vagy egy igazi ősmagyar (csak olyan klein, little hun...hunocska!
1949 után is mennyi (fényes szellős, végzettség nélküli) fiatalt neveztek ki vállalat vezetőnek és milyen soká, majd 40 évig különböző beosztásokban vezették népünket. Hát most is egy kis időre bizalmat szavaztunk ...és nemzetileg együttműködünk...és...jó lesz! Na.
t a m á s 2010.11.13 18:46:06
@Mj: Candide egy bolyongó regényalak Voltaire Candide vagy az optimizmus c. regényében. Olyan szépnek látta Kunigundát mint én most nyugdíjpénztáros S.Gabriellát. Pangloss doktorral és Jacques anabaptistával úgy filozofált mint én most L.Jánossal. stb. De ha arra céloztál hogy lemaradt 17:04:15-kor írott bejegyzésemben a név végéről, mint most észrevettem az "e" betű -akkor köszönöm.
t a m á s 2010.11.13 19:11:42
@Mj: Nem ide tartozik, de ha már ilyen kedvesen megszólítottál és Voltaire-t idézve a "sötét középkor" kifejezést használod, hát eszembe juttatod;
Abban az időben halálba, máglyára mentek egy "i" betű miatt. Emlékszel az Ember tragédia bizánci színében is a Homousion és a Homoiuision fogalmakra(Jézus egylényegű vagy csak hasonló Istenhez)
Milyen más ma a helyzet! Olvasom hogy az a nagy baj...hogy a "Crimes against humanity" kifejezést csökevényesen fordították és tették a magyar jogrendszerbe. "Emberiség" vagy "emberiesség" elleni bűntett e a helyes? És most akkor korrigálni kell. Mert nem csak az utóbbit hanem az előzőt is kell jelentse...és akkor az ügyészség visszadobott feljelentését végre helyre lehet tenni és...jól el lehet ítélni a Biszkú Bélát!!!
Megérdemelné az öreg szarházi. Ezzel az "i" betűvel megpróbált kibújni...de tanultunk ám mi a "sötét középkortól".
Hát ennyit Voltaire ürügyén.
Képaláírás: Jani, igaz, hogy te is kaptál erkölcstelen végkielégítést?! Lázár János elismerte, hogy ő sem a bölcsek kövére a bölcsek köve nincs a Fidesz birtokában. Hogy ez mennyire understatement, azt láthatjuk abból, ha összeteszünk két idézetet a 98%-os…..
t a m á s 2010.11.09 22:22:29
@mityu: nem bicsaklik a logika!
Ha minden mityu egy Rumceisz és
Te egy mityu vagy akkor
Te is egy ....romlott sajt vagy
Töprengő Hatalmi ágak versenye 2010.11.09 19:25:00
 A magyar és (kisebb mértékben) a külföldi sajtó jó ideje attól hangos, mit terveznek és mit csinálnak Orbánék a kétharmados többségükkel. A nyári kormányváltás utáni rögtönzött alkotmányozási kedv a populáris módosítást már lefedte (kisebb országgyűlés), e…..
Sárdobáló Akkor és most 2010.11.07 06:30:00
Tessenek jól figyelni az interpelláció címére, dátumára és benyújtójára. ..
t a m á s 2010.11.07 18:03:46
@légycsapó: ..."Talán még egyik kormány sem volt ennyire aljas a saját nemzetével szemben"- írod.
Na nem az egész nemzettel szemben. Csak a 10 millióval. A másik 5 millió (különösen az erdélyi magyarok) most kaptak új plusz adományt. Ne nevess! Az óvodások is kapnak a jövőben a mi adónkból támogatást, mert - mint indokolták a MÁÉRT-en, egyébként a fene nagy magyar tudatú kettős nemzettársaink nem íratnák be magyar intézményekbe a csemetét, csak ezért a kis zsozsóért tombol bennük majd az identitás.
t a m á s 2010.11.07 19:36:08
Kedves @kérődzőgiliszta:csúnyán beszélsz. Ilyet talán az tesz - akinek nincs igaza, már elnézést.

Kedves @tolsztoj: Egyenlőre, hátrébb az agarakkal! Nem ti fizettek nekünk évi 10 milliárdokat támogatásként hanem mi nektek. Akik ugyanolyan NATO tagok, ugyanolyan EU tagok vagytok mint mi nem elnyomás alatt élők. És már 20 éve meghalt (hál istennek) Ceaușescu de még ma is arra a korszakra hivatkozva nyúljátok le a pénzünket.
@Riz Otto: ki a mammon imádó? Én aki fizetek vagy Te aki kapod a pénzünket?
t a m á s 2010.11.07 19:48:43
@Riz Ottó: Sokszoros elnézést, eltéveszthettem, rossz helyre klikkeztem a Válasz erre szövegnél. Még egyszer bocs és örülök a nézetazonosságnak. További szép napot.
A fideszes Mikola István nyelve a teljes magyar szókészletből pont egy olyanba botlott bele, amely letörölhetetlenül magán viseli egy szocialista nyelv nyomát. A lottóötöshöz csak kicsivel kellett volna több. Mikola a százezernyi más kombináció helyett éppen az ÚTELÁGAZÁS-sal…..
Varánusz Azt mondom, állj! 2010.11.04 08:00:00
"Tudod, én úgy éreztem magam, mint egy húr, amit húznakDe vigyáznak, hogy el ne pattanjon; a túsznakÉppen annyi kaja kell, hogy ne legyen baja, de,Ez nekem így nem elég...!"Hány embert nevezhetünk tömegnek? Egy tucatnyit? Százat? Kétszázat? Ezret, vagy ennél is többet?…..
t a m á s 2010.11.04 13:00:24
@Luxon: Ön kapta a legtöbb választ a jelenlegit "kommunista alkotmány"-nak nevező kifejezésére.

Pedig nem kellene Önnel vitatkozni.
E tekintetben kétféle ember van;
1. Aki ismeri az alkotmányunkat vagy pedig annak ismerete nélkül nem nyilatkozik
2. Az olyan sötét, agy-mosott, propaganda által demagóggá formált mob részeként megnyilatkozó ember(?) aki ilyen hülyeségeket beszél - a demokrácia szabályai szerint egyébként - jogosan
Az Alkotmánybíróság mogyorózása mellett – mint tudjuk – a Fidesz szűkítené a népszavazás körét is. Kevéssé ismert, de a kétharmados forradalmi csapat nem csak itt kezdte korlátozni a népi részvételt. Másfél-két évtizedes jogosítvány szűnne meg, ha a civilek nem…..